Şimdi Ara

GOLF 6 MA OPERASYON YAPMAK İSTİYORUM ACİL YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze slm,foruma yeni üye oldum bu yüzden yeni misafiri kırmayacağınızı düşünüyor ve konuma giriyorum
    Nsipse 3 gün sonra sipariş ettiğim golf 6 ımı teslim alıcam.Fakat bir müzik tutkunu özelliklede bass tutkunu olduğum için araçtaki mevcut tesisatın bana yetmiyeceğini biliyorum.Bu aracımı almadan önceki aracımda kicker es serisi 38cm woofer vardı rms si yanlış hatırlamıyosam 350-400w bişi olması gerekiyor.Basın sertliğinden şikayetçiydim...
    Bu aracımda böyle bişey yaşamak istemiyorum.konuda az çok bilgim var yani anfilerden wooferlardan anlıyorum fakat hangi anfi hangi wooferda daha çok verim verir db mi rms mi önemlidir daha detaylı bilgilerim yok. bana kicker l7 ve alpine rd serisi tavsiye edildi... Bunlardan ve ya diğer çeşitlerden bass+anfi kombinasyonundan hangisi tercih edilmeli ve orjinal teybin üzerine bu anfi ve woofer bağlanırmı verim alırmıyım??Aracı henüz teslim almadığımdan teybi veya müzik sistemini oynatabilirim orjinalliği bozmadan bunu nasıl gerçekleştirebilirim?? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....

• Ben de yaptırmak istiyorum bir sistem ve tavsiye bekliyorum...

Teybe aparatla sub takılabiliyor galiba,
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Ben de yaptırmak istiyorum bir sistem ve tavsiye bekliyorum...

yok benim yapmak istediğim anfi ile beslemek direk teypten almıcam merak ettiğim orjinal olmayan(araç üstünde değilde sonradan takılan) pioneer,sony,jvc gibi teyplerde anfi için özel bi çıkışmı oluyor yoksa her teybe anfi bağlanırmı,cevap aradığım soru bu ve olursa nasıl bi ikili tavsiye edersiniz??

Konuda bilgili arkadaşlar lütfen paylaşımlarınızı esirgemeyin araştırıyorum ama içinden çıkamıyorum
    saygılarr.....
  • Genelde orjinal teyplerde amfi çıkışı olmaz
    Pioneer, Hertz, Kicker gibi bazı amfilerde direk kolon çıkışlarını bağlayabilme özelliği var
    Yine en iyisi 3 adet en az 4 Volt RCA lı bi teyp kullanmaktır
    Resimde sağdaki 6 tane dişi RCA 3 adet amfi çıkışı oluyor
    Resimdeki teyp Pioneer deh-6350sd modeli

GOLF 6 MA OPERASYON YAPMAK İSTİYORUM ACİL YARDIM!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 11 Ekim 2011; 13:10:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakabow

quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Ben de yaptırmak istiyorum bir sistem ve tavsiye bekliyorum...

yok benim yapmak istediğim anfi ile beslemek direk teypten almıcam merak ettiğim orjinal olmayan(araç üstünde değilde sonradan takılan) pioneer,sony,jvc gibi teyplerde anfi için özel bi çıkışmı oluyor yoksa her teybe anfi bağlanırmı,cevap aradığım soru bu ve olursa nasıl bi ikili tavsiye edersiniz??

Konuda bilgili arkadaşlar lütfen paylaşımlarınızı esirgemeyin araştırıyorum ama içinden çıkamıyorum
    saygılarr.....

Pardon anfi çıkışı işte...

Biraz araştırayım dedim de bunaldım, o yüzden bi sub bi anfi bi çevirici takayım gitsin diyorum...

• anladım peki mustang arkadaşım bu golflerde 6 da bosh marka rcd510 model ana ünite kullanıldığını az önce okudum.bu teypte tek anfi çıkışı varmış ve crossover denen bi cihaz kullanmak gerekiyormuş.bu cihaz hakkında beni aydınlatabilirsen çok memnun olurum... bide mono anfiye 2 adet woofer bağlamak mümkünmü ve ya 2 woofer kullanmak için anfi seçimim ne olmalı??
  • Crossover farklı bişey
    Dediğiniz gibi teypte 1 amfi çıkışı varsa bunu mono amfiye girersiniz
    Ohm ve güç uyduktan sonra 1 amfiye 4 tane de woofer bağlanabilir
    Hatta bu tek amfi çıkışını Y kablolar yardımıyla 2 tane yapabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • verdiğin değerli bilgilerine teşekkür ederim kardeş sanırım yapmam gereken iyi bir anfi ve woofer alıp aracımı aldığım gün bağlatmak
  • Aracımı aldım ve teybi rcd 310 yani anfi çıkışı yok.Servise sordum deck çevirici ile teybine anfi bağlarsın ama garantiden çıkar dedi.olsun ben yinede bağlatmak istiyorum ama konyada bu işi itinayla yapan bi firmaya rastlamadım.Aracıma ankara yada yakın illerde işinde profesyonel ustalara montaj yaptırmak istiyorum.Ankarada hi-fi ile uğraşan en iyi yer neresidir yardımlarını bekliyorum ...
  • yok mu bi bilgisi olan sayın arkadaşlar???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.