Şimdi Ara

Golf 6 Trendline 1.6 TDI 105 hp mi, Renault Megane 3 HB Privilege 1.5 dCi 105 hp mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
27.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş golf alacak ama içini rahatlatmak istiyor.zira o kadar para verip boş bir araç almak için kendince bahanaler üretiyor.bu açtığı kaçıncı başlık .zaten bir türlü golf alamadı.dostum şu golfü al da biz de rahatlayalım.sonra bize tecrübelerini aktarırsın.
  • megane 3 full+full golf comfortlıne yanı bence uzun surelı golf 6 kullanmadım ama test ettım sukadarını solıyım o paraya bunun neyı var dıye sormadan edemedım bıdahada donup bakmadım golfe ..ama kalıte hıssı acısından golf ımende segment yaratıısı olarak ta herzaman onde bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

15 " kapaklı jant, sis farı olmayan siyah kapaklı ön tampon vs. Privilege ile baya fark var görünüş olarak.

ayrıca birde bunlara ek olarak golf ve megane 3 e arkadan bakmanı tavsiye edeerim bence golf ön tasarıma göre arka tarafı çok uyduruk olmuş sanki Audinin() elde kalan stopları alel acele birazcık uzatılıp golfe takılmış

Golf 6 Trendline 1.6 TDI 105 hp mi, Renault Megane 3 HB Privilege 1.5 dCi 105 hp mi?

Golf 6 Trendline 1.6 TDI 105 hp mi, Renault Megane 3 HB Privilege 1.5 dCi 105 hp mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_32 -- 8 Temmuz 2010; 14:53:31 >

• bu muhabbet .ok su götürür içinize hangisi siniyorsa onu alın bu arada opel astra dizel de bir seçenek tasarımı çok güzel motor saç baş yoldurabilier ama donanımı çoğu araçda yok yani kendi segmentinde değerlendirilmeye değer.
  • tasarıma bakarak araç seçecekseniz bir şey diyemem, herkesin zevki farklı sonuçta
    vw de renault da servis bulma açısından pek sorun yaşatmaz size.. fakat vw nin parçaları da kendisi gibi pahalıdır söyleyeyim...
    ancak uzun süreli kullanacaksanız ve konforu / güvenliği önemsiyorsanız BENCE golf almalısınız..
    golfün yaşlandığında sizi megane kadar üzeceğini düşünmüyorum(HİÇ ÜZMEZ demiyorum)
    donanım açısından zengin olsun diyorsanız kuşkusuz megane..

ben olsam hangisini seçerdim?
    vw golf...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcanvardali

Herkez tutturmuş boşline golf ne boşline ya esp abs 6 hava yastığı çift bölgeli klima zart zurt bi çelik jant yok diye abartmayın yani fiyat farkı var tamam ama o da vw farkı

Aklıma direk ''Vw alıyorsunuz beyefendi'' repliği geldi

Arkadaşım bu iki araç arasında megane derim.

• Yıllardır corolla kullandım, geçtiğimiz günlerde caddy le yaklaşık 1500 km yaptım. vw bir başka diyebilirim. Tabiki 97 model corolla ile 2008 model caddy ile arasında illaki bir fark olacak ama gerçekten bunu kullanan bilir. Artık Trendline Golf modellerinde deri direksiyon+deri vites topuzu standart olarak gelmekte. Caddy nin borcu bitsin, golf 6 trendline 1.6 tdi aldıracam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim026 -- 17 Temmuz 2010; 9:14:57 >
  • Golf e Megane deki özellikleri koyarsanız kaç TL ediyor bakıp öyle değerlendirin derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen09

Golf e Megane deki özellikleri koyarsanız kaç TL ediyor bakıp öyle değerlendirin derim ben.

Neymiş o özellikler biz de öğrensek ?
  • arkadaşlar bence hiç konuşmaya gerek yok arkadaş wv cilerle konuşsun daha iyi nasıl olsa sabitlenmiş golfe panoramik sunrof (golfde yok sadece sunrof var) zenon far koy zaten diğer özellikler için hingline olması lazım bak bakalım o golfün fiyatı kaç oluyo dizel için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perikard

quote:

Golf e Megane deki özellikleri koyarsanız kaç TL ediyor bakıp öyle değerlendirin derim ben.

bunlar
    Estetik ve Dış Ekipmanlar
    Gövde Rengi Tamponlar S
    Gövde Rengi Yan Aynalar S
    Ön Sis Farları S
    Yan Aynalara Entegre Sinyaller S
    Krom Kaplı Kapı Kolları S
    Elektrikle Katlanan Isıtmalı Yan Aynalar S
    Viraj Aydınlatmalı Bi-Xenon Farlar + Far Yıkama Sistemi Premium Pk.
    "Spirale" Tipi Alüminyum Alaşımlı Jantlar (205/60 R16) S

Konfor ve İç Ekipmanlar
    Renkli Camlar S
    Polen Filtresi S
    Yol Bilgisayarı S
    Elektrikli Arka Camlar S
    Yağmur Sensörü S
    Sürücü Koltuğu Yükseklik Ayarı S
    Refakatçi Aydınlatma (Follow-me home) S
    Otomatik Yanan Farlar S
    Çift Bölgeli Elektronik Klima S
    Renault Card Sistemi (Eller Serbest Sistem) S
    Türkçe Uyarı Ekranı S
    Hız Ayar ve Sınırlayıcı S
    Park Sensörü S
    Direksiyondan Kumandalı Müzik Sistemi S
    Bluetooth S
    Ön Konsolda Portatif Müzik Çalar Bağlantı Soketi S
    140W, 4HP + 4 tweeters, Radyo-Mono CD MP3 - 3D Sound by Arkamys S
    Deri Direksiyon S
    Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Direksiyon S
    Yolcu Koltuğu Yükseklik Ayarı S
    Elektrikli Ön Camlar, Tek Dokunuşla Açılıp Kapanabilen S
    Ön Koltuk Kol Dayanağı ve Kapaklı Eşya Saklama Bölmesi S
    Arka Koltuk Sırtlığı 1/3-2/3 Katlanma Özelliği S
    Kendiliğinden Kararan İç Dikiz Aynası S
    Elektrikli Açılır Tavan O
    Arka Sıra İçin Havalandırma Izgaraları S
    Bej Döşeme S
    Arka Koltukta Orta Kolçak S
    Entegre Navigasyon Sistemi - Carminat TomTom O

Güvenlik
    ABS S
    Fren Destek Sistemi (AFU) S
    ESP + CSV + ASR Premium Pk.
    Sürücü ve Yolcu Hava Yastıkları S
    Yan Hava Yastıkları S
    Perde Hava Yastıkları S
    Güç Limitörlü Ön Emniyet Kemerleri S
    Güç Limitörlü Arka Emniyet Kemerleri S
    Ani Durmalarda 4'lü Flaşörlerin Otomatik Yanması S
    Kapıların Hareket Sonrası Otomatik Kilitlenmesi S
    Kumanda ile Açılan Elektronik Motor Kilidi (İmmobiliser) S

• konu sahibi olayı çözmüş sırf jant yok diye golf bırakılıp gidip megane alınmaz

aracı alırken jant taktırırsınız 1000 liraya olur biter zaten pazarlık paylarıda var gidip liste fiyatından alacak hali yok. 2-3 tane donanım için alman arabası bırakılıp fransız alınmaz (tartışma filen yaratmak istemiyorum)

2005 laguna vardı bizde bir süre kullandık sonra passata geçtik . laguna nın o kasası bence renault un iyi yaptığı son arabalardan biri , çünkü renault elinde ne kadar iyi model varsa hepsi yok etmiş bir firma safrane gibi bir araba yok renault 21 yok , twingo yok vs vs

ben golf alın derim iç dizaynı dış dizaynı megane den daha güzel . tabi megane nin parçaları ve servisi daha ucuz olur orası ayrı.

birde bu renaultlar Türkiye de üretiliyor asgari ücretle çalışan işçinin elinden çıkıyor adam akşam eve nasıl ekmek götüreceğini mi düşünsün arabayı mı toplasın ? . vw ise almanyada derdi tasası olmayan bir yığın maaş alan işçi tarafından üretiliyor disiplin desen hat safhada sadece bunun için vw ve diğer alman arabaları alınır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 17 Temmuz 2010; 18:38:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Perikard

quote:

bunlar
    Estetik ve Dış Ekipmanlar
    Gövde Rengi Tamponlar S
    Gövde Rengi Yan Aynalar S
    Ön Sis Farları S
    Yan Aynalara Entegre Sinyaller S
    Krom Kaplı Kapı Kolları S
    Elektrikle Katlanan Isıtmalı Yan Aynalar S
    Viraj Aydınlatmalı Bi-Xenon Farlar + Far Yıkama Sistemi Premium Pk.
    "Spirale" Tipi Alüminyum Alaşımlı Jantlar (205/60 R16) S

Konfor ve İç Ekipmanlar
    Renkli Camlar S
    Polen Filtresi S
    Yol Bilgisayarı S
    Elektrikli Arka Camlar S
    Yağmur Sensörü S
    Sürücü Koltuğu Yükseklik Ayarı S
    Refakatçi Aydınlatma (Follow-me home) S
    Otomatik Yanan Farlar S
    Çift Bölgeli Elektronik Klima S
    Renault Card Sistemi (Eller Serbest Sistem) S
    Türkçe Uyarı Ekranı S
    Hız Ayar ve Sınırlayıcı S
    Park Sensörü S
    Direksiyondan Kumandalı Müzik Sistemi S
    Bluetooth S
    Ön Konsolda Portatif Müzik Çalar Bağlantı Soketi S
    140W, 4HP + 4 tweeters, Radyo-Mono CD MP3 - 3D Sound by Arkamys S
    Deri Direksiyon S
    Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Direksiyon S
    Yolcu Koltuğu Yükseklik Ayarı S
    Elektrikli Ön Camlar, Tek Dokunuşla Açılıp Kapanabilen S
    Ön Koltuk Kol Dayanağı ve Kapaklı Eşya Saklama Bölmesi S
    Arka Koltuk Sırtlığı 1/3-2/3 Katlanma Özelliği S
    Kendiliğinden Kararan İç Dikiz Aynası S
    Elektrikli Açılır Tavan O
    Arka Sıra İçin Havalandırma Izgaraları S
    Bej Döşeme S
    Arka Koltukta Orta Kolçak S
    Entegre Navigasyon Sistemi - Carminat TomTom O

Güvenlik
    ABS S
    Fren Destek Sistemi (AFU) S
    ESP + CSV + ASR Premium Pk.
    Sürücü ve Yolcu Hava Yastıkları S
    Yan Hava Yastıkları S
    Perde Hava Yastıkları S
    Güç Limitörlü Ön Emniyet Kemerleri S
    Güç Limitörlü Arka Emniyet Kemerleri S
    Ani Durmalarda 4'lü Flaşörlerin Otomatik Yanması S
    Kapıların Hareket Sonrası Otomatik Kilitlenmesi S
    Kumanda ile Açılan Elektronik Motor Kilidi (İmmobiliser) S

Çok pardon hocam megane'a golf'teki özellikleri koyarsanız anlamışım ben. O yüzden donanım fakiri golf'ün ne ekstrası varmış diyerekten bir mesaj yazmıştım. Affedersiniz yanlış anlama olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

konu sahibi olayı çözmüş sırf jant yok diye golf bırakılıp gidip megane alınmaz

aracı alırken jant taktırırsınız 1000 liraya olur biter zaten pazarlık paylarıda var gidip liste fiyatından alacak hali yok. 2-3 tane donanım için alman arabası bırakılıp fransız alınmaz (tartışma filen yaratmak istemiyorum)

2005 laguna vardı bizde bir süre kullandık sonra passata geçtik . laguna nın o kasası bence renault un iyi yaptığı son arabalardan biri , çünkü renault elinde ne kadar iyi model varsa hepsi yok etmiş bir firma safrane gibi bir araba yok renault 21 yok , twingo yok vs vs

ben golf alın derim iç dizaynı dış dizaynı megane den daha güzel . tabi megane nin parçaları ve servisi daha ucuz olur orası ayrı.birde bu renaultlar Türkiye de üretiliyor asgari ücretle çalışan işçinin elinden çıkıyor adam akşam eve nasıl ekmek götüreceğini mi düşünsün arabayı mı toplasın ? . vw ise almanyada derdi tasası olmayan bir yığın maaş alan işçi tarafından üretiliyor disiplin desen hat safhada sadece bunun için vw ve diğer alman arabaları alınır .

1.renkli kısım:Bu çok meşhur golf:

bu da megane 3:

Alman işçilerin derdi olmadığını ve bir yığın maaş alan işçinin ürettiğini nerden biliyorsunuz.Birde işçinin fazla maaş alması araç markası için bir artı mıdır?

• bence bir artıdır adamlar daha gönülden çalışıyorlar işinde yakında bırakırım burayı gibi bir durum yok. burada işçilere değer verseler ingilizler fransızlar almanlar gibi bir araba markamız çıkardı başka markaların üretimi yapmak yerine. herkesin göz zevki farklıdır ben olaya diğer açılardan bakıyorum.
  • quote:

bence bir artıdır adamlar daha gönülden çalışıyorlar işinde yakında bırakırım burayı gibi bir durum yok. burada işçilere değer verseler ingilizler fransızlar almanlar gibi bir araba markamız çıkardı başka markaların üretimi yapmak yerine. herkesin göz zevki farklıdır ben olaya diğer açılardan bakıyorum.

Aslında burayı yakında bırakırım durumu bence asıl bizim işçilerimizde yok.Ülkede işsizlik hat safhada çoğu insan işsiz.İş bulabilenler bırakın çalıştığı yeri bırakmayı çıkarılma korkusuyla yaşıyorlar.Bİr araba markamızın olmamasın nedeni sadece işçilere değer vermemiz değil bunun altında sosyal,ekonomik ve siyasal meseleler var.Araba markamızın olmamasına daha fazla etken bence bunlar.Bu arada göz zevki farklıdır tamam ama megane3 ün içi golf trendline den daha güzel değil mi?Bir alıcı gözüyle bak.

• ben bu formu anlamadım bir türlü... burda herkes vw taraftarı hemde fanatik.. vw olsunda ne olursa olsun diyenlerdenler... resimlere bakmayın gidin yakından inceleyin ben ikisinide inceledim şahsi fikrim golfe bakmam bile meganın yanında orjinal zenon isteğe bağlı getirtiyosun golf da ne kadar acaba fiyatını bilen varmı... bu konuşan kişiler meganın koltuğuna oturmamış insanlardır kesin lafa bak ya sadece çelik jant için golf bırakılıp megan alınırmıymış... bilmiyorsanız konuşmayında milletin aklını karıştırmayın bari... konuşcqaksan da git önce bir arabaya bak ondan sonra konuş....
  • quote:

Kesinlikle tartışma yaratma gibi bir düşüncem yok sadece merak ettiğim bir şeyi soracağım. Yaklaşık bir ay önce volkswagen bayisine gidip passat inceledik ve pazarlığa oturduk, inanır mısınız liste fiyatı üzerinden sadece 100 tl indiler. Satıcılar da o kadar ilgisizdi ki anlatamam ve biz de vazgeçip çıktık.
    Acaba sadece bizim gittiğimiz bayiye has şey mi yoksa genel olarak bütün volkswagen bayileri böyle mi?
  • en iyi tercih kullandığım araç olan golf olacaktır bana göre.5 yıldır fsi motorlu golf v kullanıyorum aracımdan memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

quote:

Kesinlikle tartışma yaratma gibi bir düşüncem yok sadece merak ettiğim bir şeyi soracağım. Yaklaşık bir ay önce volkswagen bayisine gidip passat inceledik ve pazarlığa oturduk, inanır mısınız liste fiyatı üzerinden sadece 100 tl indiler. Satıcılar da o kadar ilgisizdi ki anlatamam ve biz de vazgeçip çıktık.
    Acaba sadece bizim gittiğimiz bayiye has şey mi yoksa genel olarak bütün volkswagen bayileri böyle mi?

hepsi öyle arkadaşım geçen sene albayraklara gittim jetta sormak için liste fiyatını söylüyor adamlar diğer markalar liste fiyatından 3 ile 5 bin aşağı veriyor siz niye indirmiyorsunuz diyorum bizde böyle diyo adam karşıma geçmiş.... heee bizde böyle vw. olsunda ne olursa ne kadar olursa olsun diyenlerden dolayı zaten doğuşun k. kalkmadımı....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.