Şimdi Ara

Golf 6 Trendline 1.6 TDI 105 hp mi, Renault Megane 3 HB Privilege 1.5 dCi 105 hp mi? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
27.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

1-dünyanın en popüler b-c-d-e segmenti arabaları hangi ülke menşeili?
    cvp-ALMANYA(Mercedes-Audi-BMW-VW-Seat-Skoda)

Acaba neden?

ya Fransızlar.Renault-Citroen-Peugeot?
    eski bir 308 kullanıcısı olarak bu firmalar araba işlerine biraz Fransız kalmış gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczaci20 -- 8 Kasım 2010; 18:10:04 >
  • isteyen istedigi araci kardesim de niye bir markaya karar verdigimizde digerine yerli yersiz giydirmeyi kendimize borc biliyoruz onu anlamadim. Reno kullaniclari 140 dan fazla basmiyormus, her gun farkli kronik ariza cikiyormus, alman iscilerin kafalari rahat oldugundan daha verimli calisiyorlarmis, muhendis oldugundan hangi ulke malinin daha kaliteli oldugunu anliyormusmus vs. vs.

Yahu ben GOLF u seviyorum, evet belki pahali belki donanimi az ama ben bunu begendim aldim demek bu kadar zormu arkadas? Aynisi diger markalari savunan arkadaslar icinde gecerli, butcem buna yetiyordu bunu aldim demek, tipini begendim aldim demek, donanim istiyordum aldim demek neden bu kadar zorumuza gidiyor ki secimimizi millete makul gotermek icin diger markalari karalayip duruyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz.5

polyanncaılık filan değil arkadaşım. şehiriçi her gün okula gidip gelen biri için bu araba fazlasıyla yeter. üstteki yazdıklarım uzun yollarda gerekebilir, benim için değil. sonuna kadar memnunum aracımdan, en ufak pişmanlığım da yok acaba başka model yada comfortline mı alsaydım diye. gerekli gördüklerimi ekledim zaten arabama imzamda gördüğün gibi, diğerleri olmasa da olur. tüketimi performansı konforu her yönüyle uzun yıllar kullanacağım bir araç. bence artık klişe olmuş vw kalitesi diyip kendine avutma filan diyeceğine otur da bir araştır bakalım kim şikayetçi vw araçlarından. türk malı renolardan çok daha dayanıklı olacağı kesin..

Renault Türk malı değildir öncelikle. Fransız olduğunu bilebilirsin ama burada insanları yanıltabilirsin. Güncel Meganelar(Türkiyedeki) yerli üretimdir. Sana göre aşağılanacak birşey bu anlaşıldığı gibi. Buna cevabım ise dünyanın en büyük otomobil üreticisi Toyota( Tartışmasız en sağlam, dayanıklı araba markası) bile en çok satan modeli (aynı zamanda dünyanın şimdiye kadar en çok satmış arabası) Corollayı ve HB selefi Aurisi Türkiyede üretiyor ve dünyanın çoğu ülkesine ihraç ediyor. Ha sana Toyota kalitesiz kötü gelebilir sen sonuçta vw(bilerek küçük yazıldı, bazı arkadaşların vw haricinde diğer markaları küçük yazmasından dolayı)cisin yani Almancı. Almanların tartışmasız en iyi araç markası Mercedes - Benz bile kamyonlarını otobüslerini Türkiyede üretiyor ve ülkemiz dünyanın en büyük otobüs üreticisi ve Türkiyede otomobil fabrikası açmayı düşünüyorlar. Bu arada passatın( mükemmel ötesi golf ünün abisi) bir serisi ve bir önceki kasa bmw 5 serilerininde(e60 kasa) Çinde üretildiğini hatırlatma gereği duydum. Senin aracın Audi nin Porsche nin sahibi olabilir. Fiatta Ferrarinin sahibi o zaman 0 km Palio mükemmel araba.Neyse daha uzatmayım en iyisi ben yerli renoma binmeye devam ediyim.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

isteyen istedigi araci kardesim de niye bir markaya karar verdigimizde digerine yerli yersiz giydirmeyi kendimize borc biliyoruz onu anlamadim. Reno kullaniclari 140 dan fazla basmiyormus, her gun farkli kronik ariza cikiyormus, alman iscilerin kafalari rahat oldugundan daha verimli calisiyorlarmis, muhendis oldugundan hangi ulke malinin daha kaliteli oldugunu anliyormusmus vs. vs.

Yahu ben GOLF u seviyorum, evet belki pahali belki donanimi az ama ben bunu begendim aldim demek bu kadar zormu arkadas? Aynisi diger markalari savunan arkadaslar icinde gecerli, butcem buna yetiyordu bunu aldim demek, tipini begendim aldim demek, donanim istiyordum aldim demek neden bu kadar zorumuza gidiyor ki secimimizi millete makul gotermek icin diger markalari karalayip duruyoruz?

kesinlikle.

• Arkadaşlar birşey eklemek istedim. Biz burda Ferrari 599 GTB yle Lamborghini Murcielago Lp 640 ı karşılaştırmıyoruz. Sonuç olarak bunlar kompakt sınıf arabalar ne yol tutuş bekliyosun, ne performans bekliyosun. Piste mi çıkcan, ralliye mi gitcen? Bu tür araçlarda olay daha çok parça fiyatı, güvenlik, fiyat, estetik, ergonomi vs. Sonuçta C sınıfı 1.6 ya da 1.5 litre hacimli arabalar. Komik olmayın lütfen yaw Ammavelakin sonuç olarak o kadar para verdikten sonra direksiyondan müzik sistemi kontrolü olmayan bir aracı almak hakkaten komik olur. Kusura bakmayın ama Cherylerde bile var ya

• quote:

isteyen istedigi araci kardesim de niye bir markaya karar verdigimizde digerine yerli yersiz giydirmeyi kendimize borc biliyoruz onu anlamadim. Reno kullaniclari 140 dan fazla basmiyormus, her gun farkli kronik ariza cikiyormus, alman iscilerin kafalari rahat oldugundan daha verimli calisiyorlarmis, muhendis oldugundan hangi ulke malinin daha kaliteli oldugunu anliyormusmus vs. vs.

al benden de o kadar

• quote:

Psikolojik rahatsızlık hocam. Tüketim hastalığı. Çaresi yok.

• merhaba arkadaşlar. geçen yıl aldığım golf altı aracımın bakım zamanı geldi aslında yıl olarak geldi. aracımın ilk bakımı 15000 km de ama ben bir yılda ancak 7000 km yapabildim. bu durumda bakıma gitmesini ben gereksiz görüyorum ki bakım ücreti 420 tl iken. aracım 1,6 105 hp dizel bu hususta sizlerinda fikirlerini öğrenmek isterim. (biraz konu dışı ama kusurumu hoşgörenlerden olun)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.