Şimdi Ara

Golf 7 de Uretim Hatasi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Golf 7 aracimla ilgili bisey kafami cok kurcaliyor. Onemli bir detay oldugunu dusunmuyorum ama yine de bir danisaim dedim. Sicaklik ibresi tam 90 a gelmiyor. 2014 passat kullanmistim onda tam 90 oluyordu. Bir tanidigimin golf 5 inde de 90 da duruyor. Sizce normal mi yoksa fabrikadan hatali mi cikti?
     Golf 7 de Uretim Hatasi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir problem olduğunu sanmıyorum takılmayın

ya 4.6 litre yakan aracınız var düşündüğünüz şeye bakın

• araç dsg şanzımansa biraz zorla ısınıp o açığı kapatır .
  • Arabanın hararetinin hep 90'da olacağı gibi bir kanıya nereden vardınız ki ?
    307 1.4 HDI 85-98 arası gezip duruyordu yol ve trafik durumuna göre, göstergeye de yansırdı.
    Şu an kullandığım Astra H CDTI da aynı şekilde, genelde 85 civarı oluyor, zorlayınca 98'e kadar çıkıyor, fan açıyor tekrar düşüyor.
    Sizin o 90'da çakılı olarak gördüğünüz değer aslında bir kandırmaca, aracı OBD üzerinden bağlar su sıcaklığını okursanız 85-95 aralığında gezdiğini görürsünüz, fakat bazı araçlar bu aralıktaki dalgalanmayı göstergeye iletmez, kullanıcıları tedirgin etmemek, stabillik hissi aşılamak için.
    Mesela 2001 1.9 TDI Passat'ta durum böyle. (:

• Bence 90'nın üstünde gibi,keza 89'da dursa da bişey değişmez.zaten analog sapma olabilir.digital olsa idi durum belki değişirdi.

Saatlerde bile saniye bazen saniye ibarelerin tam üstüne gelecek şekilde ilerleyip uyuşmuyor.

Konuyu kasti açmadığınız kanısındayım.bence sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dava açıp aracı iade etmenizi ve davanın sonuçlanacağı tahmini süre olan beş sene içinde aracı kapalı otoparka kilitleyip hiç bir şekilde kullanmamanızı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GMG06 G kullanıcısına yanıt
    Focus 2 benzinlide de tam 90 değil de 88 gibi bir dereceyi gösteriyor ibre sürekli olarak... Yani illa ki 90 derece olacak diye bir kural olmasa gerek...
  • Allah başka dert vermesin.

• keşke tek derdim bu olsa.
  • analog olduğu için hatalı olma durumu bana biraz uzak geldi

edit imla: olma değil olmama durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 20 Aralık 2014; 20:41:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

analog olduğu için hatalı olma durumu bana biraz uzak geldi

analoglar dijitallere göre hata payı yüksektir laf olsun diye foruma yazma dahi kardeş

• Surekli 90da durmasi gerekseydi niye diğer araliklari koydular.sizi de beni de linç ederler burda

• sürekli doksandaysa hata var diğer araçlara bakıp karşılaştırın.
    kullandığım araçlarda soğukta hep 0 dan başlar yükselirdi.
    0 derecede beklemiş aracın marşına basınca suyun 90 derece olması imkansız değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

Dava açıp aracı iade etmenizi ve davanın sonuçlanacağı tahmini süre olan beş sene içinde aracı kapalı otoparka kilitleyip hiç bir şekilde kullanmamanızı tavsiye ederim.

Bu süreçte araba kiralayıp dava sonunda faturaları Doğuş Grubu'ndan tanzim etmek de mantıklı

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lion_koc

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

analog olduğu için hatalı olma durumu bana biraz uzak geldi

analoglar dijitallere göre hata payı yüksektir laf olsun diye foruma yazma dahi kardeş

hatalı olmama yazıcaktım kusura bakma dostum, klavyemin azizliği
  • Bence saati de kontrol etmelisin TRT nin saatiyle aynı olsun.

• Vw'ye haber verelim fabrikayı kapasınlar.

• Hatalı takılmıştır ibre, çok önemli bir şey değil sizde biliyorsunuz fakat o yamukluk hasta eder ince detaylara takılan insanı.

Kendimden biliyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.