Şimdi Ara

Golf 7 mi yeni 308 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
2
Favori
18.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    70 bin TLyi geçemeyecek bir bütçem var.
    2014 Golf 1.6 TDİ manuel en az comfortline donanım
    2014 308 e-hdi Allure donanım artı cam tavan-anahtarsız çalıştırma
    ikisi de manuel olabilir manuel kullanmak benim için sıkıntı değil ama 308 olursa 2015 blue-hdi otomatik vites ama bu sefer bir alt donanım active paket olabilir..

iki araç için de düşük kmli ve boyasız-değişensiz olması gerekiyor. golf her yönüyle bu segmentte kaliteli bir araç, 308 ise iç tasarımıyla ve donanım özellikleriyle ilgi çekici ve golfe göre fiyat daha uygun. ama arka diz mesafe konusunda 308 pek de iç açıcı değil.

tavsiyelerinize ihtiyacım var.

• Hocam yazılıp çizilene bakma macera arama kafanı kaldır sokaklara bak neden her yer Golf dolu da yeni 308 çok az ? Yani Golf alan onbinlerce insan aptal burada hayatında Golf'ün koltuğuna oturmamış insanlar mı akıllı? Şunu unutma burada WV hakkında atıp tutan adamların yarısı ileride WV alacak adamlar 2006 yılından beri buradayım neler gördüm .)
  • e hdi oldugu ve otomatik olacagi icin 308 .

Golf eskidi diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzm_turkey

e hdi oldugu ve otomatik olacagi icin 308 .

Golf eskidi diye dusunuyorum.

yalnız e-hdi de otomatik seçeneği yok. e-hdi 2014 model ve manuel ful paket, blue-hdi 2015 model ve otomatik bir alt paket şeklinde

edit: (tabi 2015 fulünü alsam daha iyi olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 2 Ocak 2017; 10:36:56 >
  • Sanirim blue hdi, e-hdi dan da daha iyi.
    Alt donanim olsun ama yakiti iyi olsuncuyum ben . Otomatik ile bu motorun baya az yakacagini dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzm_turkey

Sanirim blue hdi, e-hdi dan da daha iyi.
    Alt donanim olsun ama yakiti iyi olsuncuyum ben . Otomatik ile bu motorun baya az yakacagini dusunuyorum.

bazı arkadaşlar 2014 model olsun manuel olsun ama gırtlak dolu olsun daha iyi diyor ama ben de artık yeni dizel otomatik trendine katılayım diyorum.
    e-hdi 115ps 270nm tork
    blue hdi 120ps 300nm tork
  • 2015 Blue-hdi 308 sahibiyim, motor şanzıman uyumu çok iyi. Tavsiye ederim.
  • Hocam tip olarak 308 çok hoş. Golf biraz sıradanlaştı diye düşünüyorum
    Ben olsam 308 seçerdim :) ama manuel veya otomatik arasında kararsızım :) gönlüm dolu paket manuelden yana ama otomatik de bir ihtiyaç oldu artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-308-geri-gorus-kamerali-full-paket-374415003/detay

Edit:Ama manuel

Classic edition plus alın hocam gayet dolu fiyatı da uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3976 -- 2 Ocak 2017; 11:29:15 >
  • 120 hp, 300 tork ve Eat6 harika uyumlu bunu söyleyebilirim. Ancak seçim konusunda etkilemek istemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Bende araç alma evresindesiyim. Sizin gibi Golf, Astra, Leon sınıfına bakıyorum. 308ler 2. elde çok değer kaybediyor. Ama gerek görünüşü, gerek donanımıyla oldukça mantıklı duruyor. Artık sokağa çıktığımızda 5 arabadan 1'i Golf. Sıradanlaştı. Ama 2. eli çok güçlü halen. Hem de siz manuel tercih edeceksiniz. Çok büyük bir ikilem.
  • Satmak için almayacaksanız golf almak için pek bi sebep yok bence.
  • o berbat direksiyon ve kadran pozisyonu içine sindiyse pejo alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

Golfün highline'ı bile bomboştur.
    Binici için 308 daha mantıklı olacaktır.
    Golf her yönüyle bu segmentte kaliteli değil ancak BALON bir araçtır.

benim şimdiye kadar incelediğim araçlar içerisinde golf diğerlerine göre daha kaliteli geldi tabi bana göre. astra, leon, focus, jetta, elantra, octavia ve 308. 308in de kalitesi hoşuma gitti. ama golf de kolay satılan bir araç. adam geçen sene 308 active almış 85bine belki opsiyonludur ama geçen gün bayide 308 style paketler 80bin. 0km de bile fiyat düşürüyor adamlar. ikinci ellerde sıfırına göre ucuza gidiyor. ikinci alınırsa belki o kadar değer kaybetmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Satmak için almayacaksanız golf almak için pek bi sebep yok bence.

her araba bir gün satılır. insanın başına ne geleceği belli olmaz. acil bişey olur satmak gerekir. golf olsa kolay satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

o berbat direksiyon ve kadran pozisyonu içine sindiyse pejo alabilirsin.

tasarım herkesin kişisel tercihi. benim içime sindi. ama daha kullanışlı olabilirdi. özellikle arka diz mesafesi ve herşeyin ekrandan kontrol edilmesi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osamanos

quote:

her araba bir gün satılır. insanın başına ne geleceği belli olmaz. acil bişey olur satmak gerekir. golf olsa kolay satılır.

Ben o çok küçük ihtimal için, kullanırken, araca bakarken keyif almayacağım araba almam. Çok acil birşey olursa ilanı piyasa değerinin biraz altına veririm hemen satılır. Benim düşüncem bu, ben satmak için araba almam, keyif için alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Merhaba. Bende araç alma evresindesiyim. Sizin gibi Golf, Astra, Leon sınıfına bakıyorum. 308ler 2. elde çok değer kaybediyor. Ama gerek görünüşü, gerek donanımıyla oldukça mantıklı duruyor. Artık sokağa çıktığımızda 5 arabadan 1'i Golf. Sıradanlaştı. Ama 2. eli çok güçlü halen. Hem de siz manuel tercih edeceksiniz. Çok büyük bir ikilem.

golf için manueli fiyatından dolayı düşünüyorum ve ayrıca da dsgden dolayı sorun yaşamak istemiyorum. 308 için ise bir model düşük ve manuel ama ful paket diğer taraftan da daha yeni ve otomatik ama full olmayan paket arasında kaldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osamanos

quote:

Ben o çok küçük ihtimal için, kullanırken, araca bakarken keyif almayacağım araba almam. Çok acil birşey olursa ilanı piyasa değerinin biraz altına veririm hemen satılır. Benim düşüncem bu, ben satmak için araba almam, keyif için alırım.

ben de onun ikilemini yaşıyorum. tasarım yenilik vs ikinci el piyasa

• quote:

Orijinalden alıntı: Deep Hypnosis

2015 Blue-hdi 308 sahibiyim, motor şanzıman uyumu çok iyi. Tavsiye ederim.

en çok merak ettiğim arka diz mesafesi sorun yaşıyor musunuz? aile otomobili olarak sıkıntı olur mu? bagajı golfe göre daha geniş.
  • Golf 1.2 tsi manuel 👍
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.