Şimdi Ara

Golf 7 Highline ve Opsiyonlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşırı derecede kararsız bir araç değiştirme süreci yaşıyorum. Elimdeki Clio III dizelimi değiştirmek istiyorum. Otomatik'i eşimden dolayı, dizeli de hem ikinci eldeki avantajı hem de yakıt tüketiminden dolayı istiyorum. Yıllık 15-20 bin civarında km yapıyorum.
    Dizel + Otomatik araçlara bakınca seçenekler VW ve Renault a düşüyor. Zira toyota'nın otomatik vitesinin çok kötü olduğu her yerde yazıyor.

İşin başka bir sıkıntısı da benim donanımlara olan düşkünlüğüm. Örnek olarak benim şu an ki arabamda ısıtlmalı dikiz aynası yok; bu çok basit birşey gibi görünebilir ama ben akşamları yağmur yağınca, trafikte aynalarımı kullanamıyorum zira yağmur damlaları sadece parlamalar görmeme sebep oluyor.
    Hem böyle işe yarayan şeyler hem de biraz (nedense) donanımlara olan düşkünlüğüm yüzünden Golf highline a yöneldim.

Tabi Golf Highline Dizel DSG'nin ücreti kamyon yüküyle para. Çoğu insan bunun gereksiz olduğunu söylerken burada gördüğüm kadarıyla çok daha fazlasını bile alan insanlar da var.

Neyse, ben araştırmalar yaparkenhttp://tr.onething.com/pages/technicalFilms2.html adresinde Golf'un detaylı teknik videolarını gördüm ve çok hoşuma gitti. Lakin kısa bir zaman sonra bunların çoğunun opsiyon ile satıldığını öğrendim.

1- Bunlardan hangileri Highline da bile yok ? (Mesela ACC yok onu biliyorum)
    2- Güncel fiyatları hakkında bilginiz var mı?

• #up
  • Merhaba aradığın soruların cevapları ve fazlası

http://forum.donanimhaber.com/m_64394245/tm.htm

bu başlık altında bulabilirsin.
  • Keşke bulabilsem, 100 sayfa falan okudum ama jant, jant rengi, cam filmini kim nereden kaça yaptırmış genelde..
    Yoksa o konuyu çok aradım.

Eğer siz bulmama yardımcı olursanız seve seve okurum aradığım şeyleri.
  • orası öyle dediğiniz gibi bulmak mesele vaktim olsa bakardım konu zaten gereksiz muhabbetler ve tartışmalara dönüşmeye başladı.

hayırlısı ne diyelim.
  • ben de mecburen bunu açtım :)
  • biraz araştırdım internette hıglıne olarak sunulan donanımın üstüne ekletebilecek o kadar çok opsiyon varki tabi vw.de sitesinde ancak TC de çok opsiyon yok ve opsiyonlar gerçekten göz alıcı yani opsiyonları okuyunca hıglıne boş geldi
    birtekşey sitesindeki videolar TC de bazıları olmayabilir....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar,

ACT, GOLF 7 DE SADECE 1.4tsı 140ps lik motorla beraber comfortline ve highline dnanım seviyelerinde satılıyor. Siz dizel almak istediğinizi belirtmişsiniz.

Yeni Golf 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 73.800 TL -> bu aracın liste fiyatı. (VW bayisi ile pazarlıklar yapılabilir)

Opsiyon listesine baktığımızda;

-Metalik Renk.................950 TL
    -Elektrikli Açılır Panaromik Cam Tavan ...........2.700 TL
    -14 Yönlü ergoActive Koltuk .......980 TL
    -LED Stop Lambaları ve Arka Plaka Aydınlatması......810 TL
    -Highline donanımda "7J x 17 'Dijon' alüminyum alaşımlı jantlar, 225/45 R17 lastikler" var, bunun opsiyonu 18" Durban Aluminyum Alaşım Jantlar.......1.590 TL
    -Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi "Keyless Access"...........910 TL
    -Radyo "Composition Media" 2.400 TL
  • Yeni Golf 1.4 TSI ACT 140 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG ++

18" Durban Aluminyum Alaşım Jantlar

LED Stop Lambaları ve Arka Plaka Aydınlatması

Bi-Xenon Farlar ve LED Gündüz Farları

Sürüş Konfor Paketi (Hız Sabitleyici + Ön-Arka Park Mesafe Sensörü)

Radyo "Composition Media Navigasyon Dvd

Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi "Keyless Access"

Elektrikli Katlanabilir Yan Aynalar

Elektrikli Açılır Panaromik Cam Tavan Tornado Kırmızı opak

79,500 tl ye Alıyorum. Sipariş İptali bir araç bu , Sağ çamurluğunda Minicik bir gamze var.

Görüş ve önerilerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Herkese teşekkürler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRGaYCa -- 16 Temmuz 2013; 20:55:34 >
  • Benim golf bugün geldi uzun aradan sonra arka stop lambası ve plaka aydınlatması üzerinde gelen Türkiyede tek araç pazartesi teslim alacağım..
     Golf 7 Highline ve Opsiyonlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.