Şimdi Ara

GOLF 7 VE VW BAYİİLERİ HAKKINDA CEVAPLANMASI GEREKEN SORULAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar. Ben Onur foruma Kahramanmaraştan katılıyorum, stajyer avukatım. 2005 model 92000 kmde honda civic sahibiyim, golf 7 almayı düşünüyorum. Başlıkta da belirttiğim üzere golf 7 ve volkswagen bayileri hakkında sorularımı cevaplamanızı temenni ediyorum.

1. Golf 7'yi highline donanımla 1.4 tsi manuel olarak sipariş edeceğim. Opsiyonel olarak yalnızca cam tavan olacak. Bu arada aracın rengi için de bana göre en çok yakışan tungsten griyi düşünüyorum. Bu konuda önerilerinize açığım.

2.Aracın fiyatı 70000tlnin üzerinde olacak. "Bu paraya c sınıfı araç alınır mı ?"cılar lütfen yorum yapmasınlar çünkü bu mantıkla sıfır km araç almak için bu ülkede yaşamıyor olmamız lazım. Malesef bizim ekonomimiz bu. Sorum şudur ki bu fiyata allure paket dizel yeni 308 de alınabiliyor. 308i de gittim test ettim ve bana göre gayet başarılı bir araç. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.

3. Golfü incelediğimde bir şey farkettim aracın yan kısımları marşpiyel takılan yerler sanki defolu gibi bunu sizler de farkettiniz mi? Pütürlü bir yapı var orada şerit halinde. Bunu satış temsilcisine ilettim her hangi bir bilgileri olmadığını söyledi estetik açıdan berbat bir görüntü. Sizlerin bu konuda bir bilgisi var mı ?

4. Son olarak Kahramanmaraş Elis otomotiv vw bayiine gittiğimde distribütör firmanın (Doğuş) kendilerine aylık kota açtığını bunun her yerde böyle olduğunu iletti ve beni güldürdü yani özetle mart ayı içinde istediğim aracı sipariş edemeyeceğimi nisanda kota açılırsa sipariş geçeceklerini söyledi. Bunun üzerine konum itibariyle bana yakın olduğu için Gaziantep vw bayiini aradım ve durumu ilettim. Oradaki beyfendi her hafta kendilerine kota verildiğini ve en geç mayıs sonunda aracı teslim edeceklerini söyledi. Benim şehrimdeki bayiinin sıkıntısı nedir beni bu şekilde yanlış yönlendirdi. Bu nasıl bir politikadır anlamadım. Yorumlarinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjudge -- 20 Mart 2014; 11:58:13 >

• mrjudge kullanıcısına yanıt
    1- Renk konusu kişiye özeldir, zevk işidir. O rengi alma bunu al dersek saçma olabilir. Tungsten, Beyaz, Pasifik Mavi, Kurşun Gri kendi adıma favorilerim. Aracım Beyaz cam tavanla güzel kombin oluyor.

2- Fiyat konusuna girersek ülke ekonomisini ve siyasete kadar uzanır konu. Kimsenin lafına bakmayın, sınıf lideri bir araç alıyorsunuz ve aldığınızdan fazlasına satacaksınız. Ben alırken 1.2Tsi düz comfortline 47bin liraydı o paralar verilirmi deniliyordu şimdi fiyatlar malum. 308 güzel araç, fiyat performans olarak daha mantıklı bir tercih olabilir. Bende alırken Leon FR alabiliyordum. Şunu anladımki Leon mantık evliliği Golf ise aşık olduğun kişiyle evlenmek. Kendi adıma Bmw 3 serisi ve Mercedes A serisinde Golfte aldığım keyfi alamadım. 308 e ben o gözle bakıyorum.

3- Marşpiyel arka çamurluk bitim kısmından bahsediyorsanız benim gözümü tırmalıyordu alıştım. Ve şunu düşündüm bu araç blumotion teknolojisine göre tasarlandı. Aracı tasarlayan alman mühendisine sorsak mantıklı bir cevabı olacaktır mutlaka.

4- Maalesef her bayii için geçerli kota mevzusu. Bende üç ay bekleyemedim İstanbulda yaşıyorum sipariş verdiğin aracın kopyasını Antalyada buldum ve gittim aldım. Önerim çevre illere mail atın araç sorgulatın, mutlaka geri dönüş yapılıyor. Nisanda zam gelecek kesin bilgi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

1- Renk konusu kişiye özeldir, zevk işidir. O rengi alma bunu al dersek saçma olabilir. Tungsten, Beyaz, Pasifik Mavi, Kurşun Gri kendi adıma favorilerim. Aracım Beyaz cam tavanla güzel kombin oluyor.

2- Fiyat konusuna girersek ülke ekonomisini ve siyasete kadar uzanır konu. Kimsenin lafına bakmayın, sınıf lideri bir araç alıyorsunuz ve aldığınızdan fazlasına satacaksınız. Ben alırken 1.2Tsi düz comfortline 47bin liraydı o paralar verilirmi deniliyordu şimdi fiyatlar malum. 308 güzel araç, fiyat performans olarak daha mantıklı bir tercih olabilir. Bende alırken Leon FR alabiliyordum. Şunu anladımki Leon mantık evliliği Golf ise aşık olduğun kişiyle evlenmek. Kendi adıma Bmw 3 serisi ve Mercedes A serisinde Golfte aldığım keyfi alamadım. 308 e ben o gözle bakıyorum.

3- Marşpiyel arka çamurluk bitim kısmından bahsediyorsanız benim gözümü tırmalıyordu alıştım. Ve şunu düşündüm bu araç blumotion teknolojisine göre tasarlandı. Aracı tasarlayan alman mühendisine sorsak mantıklı bir cevabı olacaktır mutlaka.

4- Maalesef her bayii için geçerli kota mevzusu. Bende üç ay bekleyemedim İstanbulda yaşıyorum sipariş verdiğin aracın kopyasını Antalyada buldum ve gittim aldım. Önerim çevre illere mail atın araç sorgulatın, mutlaka geri dönüş yapılıyor. Nisanda zam gelecek kesin bilgi.

Renk konusunda kararımı tungsten gri yönünde verdim. Ailem ve ben kendimi bildim bileli beyaz araçlara bindik ve artık sıkıldık. Tungsten grinini çok yakıştığını düşünüyorum.

Fiyat hususunda size katılıyorum geçen sene almış olsam 10000tlye yakın uygun alacaktım. Ama dedigim gibi bu mantıkla hareket edilirse bu ülkede sıfır araca binemeyecegiz.

Leon fr benim de aklımı çeliyor. Ancak 2.elini düşündüğüm zaman uzaklaşıyorum. Ama golf 7 gerçekten cok çekici geliyor. Özellikle tsi motor ve bağımsız süspansiyon sistemi ilgimi cekiyor.

Dediğim Pütürlü kısım kapıların altında şerit halinde uzanıyor on camurluktan arka camurluga kadar. Orijinal marşpiyel ekletsem oranin kapanacagini düşünüyorum bu konuda siz ne önerirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhaba

https://binekarac.vw.com.tr/parca-detay.aspx?model=Golf%20VII&categoryname=Sportif%20ve%20Estetik%20Tasar%C4%B1m&itemname=Yan%20Etek%20Seti

peki kullanıcı olarak size sormuş olayım yalnızca yan marşpiyel sırıtır mı yoksa komple bodykit mi gerekir?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrjudge

quote:

Merhaba

https://binekarac.vw.com.tr/parca-detay.aspx?model=Golf%20VII&categoryname=Sportif%20ve%20Estetik%20Tasar%C4%B1m&itemname=Yan%20Etek%20Seti

peki kullanıcı olarak size sormuş olayım yalnızca yan marşpiyel sırıtır mı yoksa komple bodykit mi gerekir?

Bence sırıtmaz.

Maliyette sorun olmayacaksa komple düşünebilirsiniz çünkü aracı bambaşka gösteriyor.

•  GOLF 7 VE VW BAYİİLERİ HAKKINDA CEVAPLANMASI GEREKEN SORULAR...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mpv ler hakkında bir soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çok beğendim body kiti bu arada aracı bugün sipariş ettim ekstra sadece metalik renk cam tavan biraz pahalı geldi ekletemedim 2700tl...

2013 highline arka stoplar led olarak da gelmiyormuş katlanan ayna standart değilmiş doğru mu 2014de arka led stop + katlanan ayna standart yani benim aracım bu şekilde sipariş edildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrjudge

quote:

çok beğendim body kiti bu arada aracı bugün sipariş ettim ekstra sadece metalik renk cam tavan biraz pahalı geldi ekletemedim 2700tl...

2013 highline arka stoplar led olarak da gelmiyormuş katlanan ayna standart değilmiş doğru mu 2014de arka led stop + katlanan ayna standart yani benim aracım bu şekilde sipariş edildi.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız binmeniz dileğiyle.

2014 te sonradan eklendi doğru.

• teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hayırlısıyla gelmesini bekliyorum. .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.