< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Golf 8 310 bin tl hadi hayırlısı (2. sayfa)
-
-
Bugün fiyat aldım sıfır 2020 Megane 1.3 TCE joy manuel bilmem ne siyahi 185bin TL
O Golfe o parayı veren net kerizdir memlekette boldur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
necip milletimize %50'lik vergi diliminde araç yakışmaz. 300.000 üstü olmalı ki sağda solda havası olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: gel pc pc
Güç bela derken??? Bizde 231’e satılan fr modeli vergisiz olarak 15100€’ya satılıyor. Bulgaristanda aynı fr modeli Bulgaristan vergileri hariç 14200€’ya satılıyor. Ucu ucunaymış... ciddi ciddi inandınız buna. 200binlik araca 231.500 etiketi yapıştırsınlar ona da mı ucu ucuna %50’den satılıyor diyeceksiniz?
Alıntıları GösterBunlar ya hükümet çalışanı yada bayi çalışanı bu kadar kendi kötülüğünü isteyecek normal vatandaş olamaz sanırım. Leon Başlıyor 209k dan, Scala'nın gerçekten başlaması gereken fiyat 170-180k tl, Golf'ü de yap 230-250k tl, 310k tl nedir arkadaş.
-
1.3 megane 180 e iyi fiyat deniyorsa Golf rahat 300 eder zaten, çok rahat da satılır siz hiç kendinizi yormayın, bilen biliyor kalitenin adresini.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370Bugün fiyat aldım sıfır 2020 Megane 1.3 TCE joy manuel bilmem ne siyahi 185bin TL
O Golfe o parayı veren net kerizdir memlekette boldur
AYnısını octaviada denediler,kimse şeyine takmadı
Arabalar bekliyor bayide
Üç beş fanboy alır,gerisi patlar
Golf7 sahipleri sevinmeye gelmiş
Bende sizin gibi dusunuyorum. Su an bu araci bekleyen ve 300 seviyesinden verebilecek cok insan var. Bakalim az kaldi fiyatlari gorecegiz. Benim en buyuk merakim led plus paketli r-line r-line o kadar farkli duruyorki on seritli ledle beraber cidden cok guzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 3 Mart 2021; 19:9:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ya bu arama incelemelerinde içerideki 10 liralık led ambiyansina neden bu kadar düşüyor millet? 2000 yılına girerken her şeye alüminyum folyo geçirip milenyum model yapıyorlardı. 2020’li yılların olayı RGB şeritler oldu. Gençler hakikaten ne var bu RGB aydınlatmada, gördüğünüz anda büyüleniyorsunuz ya.
Orada gelmiş geçmiş en dandik havalandırma kontrolü var. Ekran üzerinden havalandırma ayarı yapmak 2013 lerde bazı modellerde denendi ve kullanışsız olduğu tescillendi. Onca zaman sonra Alman araçlarında görünce ağzı sulananlari anlayamıyorum.
Aracın izolasyonu, yakıtı, süspansiyon konforu konuşulmuyor. Surtunme kat sayısını düşürmek için yapılan mühendislik konuşulmuyor. Eline kamerayı alan kapılardaki LED’leri ve öndeki kablosuz şarja tav oluyor. Eskiden oto dergilerinde araçların rüzgar direncine kadar detaylı anlatımlar olurdu. Şimdi telefondan kablosuz müzik aktarmayı 5 dk anlatıyorlar. Lan biz o teknolojiyi eskittik artık. Sene 2021 ya.
-
Katılıyorum. 10 sene evvel “wooow ayak altı aydınlatma varmış” deniyordu. Şimdi pavyonline gibi renk değiştirince millet tav oluyor. Kimsenin mühendislik namına ne getirmiş bu yeni model dediği yok...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vw bölge müdürü söyleyeceğine pişman olmuştur şimdi 😂 Valla açık söylemek gerekirse Vw’ deki neredeyse tüm bölge müdürlerini tanıyorum. Hiç sormak aklıma gelmedi bu aracın fiyatını ? Eminimki kaçamak cevap verirlerdi, bu tarz şeyleri söylemek istemezler, zaten söylemekte pek doğru değil.
Leon almak için bir sebep Daha
Arkadaşlar, böyle ortalikta dolasan bilgilere inanmayın.
Bölge muduru kalkip sosyal medyada gundem olacak bir bilgiyi aciklamaz.
Aciklarsa bilin ki yonetimin bilgisi vardir.
Golf yuzde 50'den gelecek dusuncemi hala koruyorum:)
Gelirse aliriz gelmezse Corolla :))
Mevzu bu:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 3 Mart 2021; 20:32:55 >
Şaka gibi valla ilk arabamı alıcam kaliteli bişey olsun istiyorum saçma sapan %50 miş yok %80 miş. Yok %80 dilime girmişte 1 dolar indirmişler %50 ye girmiş :)) Bu ne rezalet, bu ne saçmalık böyle, bırakında istediğimiz arabayı alalım en fazla %25 vergi olur hadi bide kdv olsun. hiç almayalım direk parayı sana verelim istersen. Bu ülkede YAŞANMAZ abi net yani. Bu ülkede SÜRÜNÜRSÜN.
-
acaba gerçek kullanıcıya 300 fiyattan 1.0 octavia kaç tane sattılar?
-
inadına bu paraya alacağım
-
quote:
Orijinalden alıntı: berkolo88Bende sizin gibi dusunuyorum. Su an bu araci bekleyen ve 300 seviyesinden verebilecek cok insan var. Bakalim az kaldi fiyatlari gorecegiz. Benim en buyuk merakim led plus paketli r-line r-line o kadar farkli duruyorki on seritli ledle beraber cidden cok guzel.
LED plus r line 400 k seviyesinde gelecektir kuvvetle muhtemel. Vergi dilimine düzenleme gelmeden bu araçlar orta direğe hayal oldu artık. Eski bir golf 7 kullanıcısı olarak 300 üstü C hb herhangi bir araca veremem kendi adıma. Dolu bir 7.5 alır binerim. Golf 9 gelince bu kez 8 alırım. Maalesef durum bu :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X