Şimdi Ara

Golf 8.5 vs 408

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım sordu, bende buraya sorayım dedim, golf 1550-1600 civarına veriyorlsrmis allure 408 ise 1600-1625 civarı. İkisinde 0 yani, siz olsanız hangi sebepten hangisini tercih edersiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hacim, bagaj önemliyse 408 değilse golf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf alinir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4 silindir motor ve yeni makyajdan ötürü golf. Makyajlı araç iyidir

• Golf mü kaldı 408 alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 19 Temmuz 2024; 10:46:41 >
  • Golf 8.5 vs 408

• en1gma kullanıcısına yanıt

508 nerede ?

• masterap M kullanıcısına yanıt

Dün fazla kaçırmışım bremin, yinede 408 alınır:)

• Arkadaslar teşekkür ederim, gönlümüz 408den mantigimiz golf ten yana, sanırım ikisi de bir birine denk araçlar

Golf 1.0tsi olsa 408 derdim ama 1.5tsi 4 silindir ciddi tercih sebebim olur. Golf 8 de çok sorunlar yaşandı, makyajla düzeltmişlerdir, makyajın önemi bu zaten. Far tasarımının değişmesi değil. 408 zaten full sorunlu bir araç

• Geçen videosunu izleyene kadar 408 derdim ancak golf 8.5 ta çok ciddi iyileştirmeler var gibi. Motor hem performans hem yakıt olarak baya tatmin edici. Tabi 150 lik gibi gitmiyor ama 10.5 sn de 100 yaptı ara hızlarda iyiydi ve ses yalıtımı ile ilgili çok övücü sözler söylendi videoda. Gerçekten araç konfor yalıtım ve tüketim odaklı olmuş. Boyutlar sıkıntı değilse golf mantıklı duruyor.

• Yeni motor yeni yüz vw kalitesi düşünmeden Golf seçerdim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Golf 8 den 408'e geçtim. 1.0 tsi bile 1.2 puretech'den iyiydi. 1.5 tsi fersah fersah iyidir. Onun dışında yol sesi aynı (iki araçta da crossclimate 2 ) rüzgar sesi 408 daha iyi. Konfor 408 açık ara iyi. Kullanım kolaylığı Golf daha iyi. Hacim ihtiyacı yoksa golf, onun dışında 408.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 19 Temmuz 2024; 12:45:20 >
  • Golf içinden geçer, etrafında zeybek oynar.

• 5 yıla kadar garantisi uzatılabilen 1.2 130hp 8 ileri 408 varken dsgli golf almayın

Mantığı falan yok bu işin

Eskiden olsa golfun satışı hızlı falan derdin anlardım,şuan o da yok

@masterap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 19 Temmuz 2024; 14:35:16 >

Garanti uzatmanın çok bir mantığı yok zira servisler çözüm bulamıyor, çoğu yazılım hatası. Bugün gelecek yarın gelecek diye 1 senedir milleti süründürüyorlar. Yeni tiguan ve passat da öyle mesela. Bir dönem almayı düşündüğüm için çokça araştırdım, laf olsun diye konuşmuyorum. Zaten hali hazırda 1.2 puretech aracım da var

• K@sToR kullanıcısına yanıt

hocam sizin yorumunuza ayrı teşekkür ederim, kullandığı arabayı hiç savunmadan neyse onu yazıyorsunuz

• Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Seçim golf 8.5 olucak gibi bakalım hayırlısı olsun

• sırf o tipsizliği yüzünden 408 ve türevleri alınmaz.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Hocam yemin ediyorum bizde sadece tipinden dolayı almak istiyoruz, üste yazdim ya kalbimiz 408 den yana. O değilde 408 tipini beğenmeyrn birine ilk kez rastladım, özel değilse neden hocam, psa karşıtlığı falan mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.