Şimdi Ara

Golf 8'in üretimine 2019'da başlanıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
8.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: major24

2015 yılında 95bin TL ye golf sipariş verdim. Aracımı 1 ay sonra teslim aldım ve teslim aldıktan sonra 2 ay demedi sağ ön havalandırma kanalı garantiden değiştirildi.
    Neredeyse 100bin TL ye C sınıfı araç aldık 1 ay demedi parça değişimi yapıldı. Sonra güneşlik tıkırtı sesi başladı. (kronik) burçlardan gelen gıcırtı sesleri var (kronik) xenon farlarda lekelenme var (kronik) , Farlar haddinden fazla uzağı aydınlatıyor, afl sisteminde problem var bence dedikçe üstünde durmadılar 1 yıl öyle kullandım, milletten selektör, flaşör, hakaretler yedim. ( en son önceki araçtan biri beline kadar sarkmıştı seyir halinde farlarım yüzünden. emanet olsa belki ben şuan yoktum) Problem lekelenme sebebiyle değişen farlarım ile birlikte çözüme kavuşmuş oldu.
    VW En kral aracı da çıkartsa artık 2 kere 3 kere düşünürüm almamak için. 2 donanım eksik alırım gider başka marka alırım.

o arabanın parası o değil 100 bine değil de 65 bine almış gibi yorumlamak gerekiyor. ama gene de duratecin passat gibi arıza makinesi olmuş sizin araç normal değil tabi.

Nasıl yani " o arabanın parası o değil , 65bin e almış gibi yorumlamak gerekiyor" ? 2015 haziranda 1.4 highline üzerine eklettiğim donanımlarla beraber yaklaşık 95bin TL tutuyordu aracım. Aynı donanımlar şuan 0km almaya kalktığınızda bu rakam 150bin TL oluyor.
    Umarım yanlış anlamışımdır yorumu full araç bom boş araçmış gibi değerlendirilemez.

• quote:

quote:

quote:

2015 yılında 95bin TL ye golf sipariş verdim. Aracımı 1 ay sonra teslim aldım ve teslim aldıktan sonra 2 ay demedi sağ ön havalandırma kanalı garantiden değiştirildi.
    Neredeyse 100bin TL ye C sınıfı araç aldık 1 ay demedi parça değişimi yapıldı. Sonra güneşlik tıkırtı sesi başladı. (kronik) burçlardan gelen gıcırtı sesleri var (kronik) xenon farlarda lekelenme var (kronik) , Farlar haddinden fazla uzağı aydınlatıyor, afl sisteminde problem var bence dedikçe üstünde durmadılar 1 yıl öyle kullandım, milletten selektör, flaşör, hakaretler yedim. ( en son önceki araçtan biri beline kadar sarkmıştı seyir halinde farlarım yüzünden. emanet olsa belki ben şuan yoktum) Problem lekelenme sebebiyle değişen farlarım ile birlikte çözüme kavuşmuş oldu.
    VW En kral aracı da çıkartsa artık 2 kere 3 kere düşünürüm almamak için. 2 donanım eksik alırım gider başka marka alırım.

o arabanın parası o değil 100 bine değil de 65 bine almış gibi yorumlamak gerekiyor. ama gene de duratecin passat gibi arıza makinesi olmuş sizin araç normal değil tabi.

Nasıl yani " o arabanın parası o değil , 65bin e almış gibi yorumlamak gerekiyor" ? 2015 haziranda 1.4 highline üzerine eklettiğim donanımlarla beraber yaklaşık 95bin TL tutuyordu aracım. Aynı donanımlar şuan 0km almaya kalktığınızda bu rakam 150bin TL oluyor.
    Umarım yanlış anlamışımdır yorumu full araç bom boş araçmış gibi değerlendirilemez.

95 bin tl olunca ulkeye özel araba uretmiyorlar ederi 60 65 bin. 95 bin tllik baklentiye girmek yanlış bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

95 bin tl olunca ulkeye özel araba uretmiyorlar ederi 60 65 bin. 95 bin tllik baklentiye girmek yanlış bence.

Boş araç ile dolu aracı aynı kefeye koyan zihniyetle uğraşılmaz ... bravo süpersiniz ... en büyük araba golf başka büyük Yok ...

• https://www.log.com.tr/ulke-ulke-detayli-liste-iste-2017de-avrupanin-en-populer-otomobil-modelleri/

Bazılari vw golfün sadece tr de itibar gördüğünü zannediyor, bu da onlara kapak olsun.

• Golf 5 ten beri takip ediyorum ve bayılıyorum bu arabaya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Boş araç ile dolu aracı aynı kefeye koyan zihniyetle uğraşılmaz ... bravo süpersiniz ... en büyük araba golf başka büyük Yok ...

he tamam 100k lık bir pireminyum o.

• dijital gösterge ne ya... hani çok sorun cıkarıyordu bu göstergeler... hani masraf acıp adamı pişman ediyordu... tempra sx ak den preyummi tokclass kullanıcılarına miras kalmıştı bu söylem... şimdi ondan da oldular... yazık üzülüyorum.
  • 4 hesabi birden patlamistr heralde.

Gecmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Gir vw nin sitesine suan golfte 2.5 motor varsa ben forumu birakicam. Golf dedigin araba avrupada en cok satilan araba. Orada mi desici?

Ben neden 1.8t 2.5 atmosferik motoru birakti, neden 1.4 dizel artik yok diyorum bastan beri.

Tabiki 2.5 motor artik yok cunku emisyondan 1.8t patlayinca 2.5 motordan tedavulden kalkti.

Senin iddian 2.5 5 silindir motor rs3 disinda hic bir vag aracinda kullanilmadigiydi. Bende dedimki 15 senedir bu motor vag araclarinda kullanimdaydi.

Simdi kalkmis gir bak sitesine diyorsun. Sen benle dalgami geciyorsun, kimsin sen ???

Burda insanlari kandirmayin. Yeter artik

• nanoona N kullanıcısına yanıt
    VAG surekli motorlarini guncelliyor. Birincisi bu. Ikincisi 2.5 olani isteseler hala satarlar ama gerek yok. Neye takacaklar? RS3 e gidiyor iste ona yasladilar. TT de de ayni motor var. Emisyon dizellerde sikintili ABD de. Benzinlilerin hepsi uyumlu. Avrupada benzinliler de sikintili. WLTP ye uymayan arabalar satilamayacak bu sene. Ben niye sana cevap veriyorum onu da anlamadim bloklayip gecmem lazim.

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Blockla guzel kardesim. Tutan mi var ?

• Otur bakalım golf...

-Cinayet saatinde ne yapıyordun?

G-segmentteki liderliğimi koruyordum.

-sana neden inanalım?

G-Ben her zaman en liderim..

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Adamlar diyoki kendinizi en iyi en rahat golfun icinde hissediyosunuz digerleri ne kadar lux kaliteli olursa olsun golfun huzurunu veremiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cupra_mann902

Adamlar diyoki kendinizi en iyi en rahat golfun icinde hissediyosunuz digerleri ne kadar lux kaliteli olursa olsun golfun huzurunu veremiyor

Bende; hissettikleri kadar değil, abartılacak ve kıyas yapılacak bir araç değildir, diyorum.

Adam evdeki hayatına alışmış her yerde onu arıyor ve onu görüp istiyor. Yazlığa yada deniz gören eve gidince insan mutsuz olur mu?
    Ancak, züğürt tesellisi olur...

züğürt tesellisi: elde ettiği önemsiz bir şeyin, elde edemediği önemli şeyi aratmadığını söyleyerek kendini avutma.
  • Yenilikçi olmalıyım

Yenilikçi olmalıyım

Yenilikçi olmalıyım

Yenilikçi olmalıyım

Yenilikçi olmalıyım

Yenilikçi olmalıyım

7’yi biraz değiştir yapıştır gitsin

Yenilikçi olmalıyım

Yenilikçi olmalıyım

Yenilikçi olmalıyım

Yenilikçi olmalıyım

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Aracin rakipleri focus astra 308 a3, a serisi 1 serisi vs bu rakiplerinden premium sayilan a serisinden kesinlikle daha iyi oldugunu dusunuyorum a3 1 serisinden zayif olabilir ama fiyat avantaji ortaya cikiyor

• Tartışma uzamış gitmiş burada. Ben onu bunu bilmem.2012 yılından beri piyasada bu nesil ve hala lider durumunda. Ölüsü senede 30 bin adet satıyor. Ben de aldım kullandım gayet memnun kaldım. Sonra paraya sıkışınca üzerine 10 bin lira koyup geri de sattım. E daha ne olsun. Vay efendim hep aynıymış, sorunluymuş bilmem ne. Ya kardeşim madem öyle bütün dünya niye kapışıyor bu arabayı. Sadece bizde satsa tamam diyeceğim. Almanya'da adam Bmw 1 yerine gidip aynı fiyata boşuna mı alıyor bu arabayı. Öyle ya da böyle Golf bu sınıfın açık ara lideridir. 8'i merakla bekliyorum. Beklediğim donanımlar abartı fiyata gelmezse ben de alırım. Diğerleri çok mu ucuz sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: cupra_mann902

Aracin rakipleri focus astra 308 a3, a serisi 1 serisi vs bu rakiplerinden premium sayilan a serisinden kesinlikle daha iyi oldugunu dusunuyorum a3 1 serisinden zayif olabilir ama fiyat avantaji ortaya cikiyor

308 BlueHDI EAT6 Allure+Premium paket araç aldım/kullandım, Golf'ün öyle aman aman bir üstünlüğü olduğunu düşünmüyorum.

Kullananlar tarafından Golf abartılıyor, hepsi odur...
  • Ayni araba nin lansman rengini degistirip yeni kasa diye kakalarlar

• 2015 de golf 1.2 manuel comforline 57 bine aldık şu an satış soyayı 110 bin tl arabadan ne kadar ettiğimi düşünün satsam desem 80 bin tl veriyorlar. Civic çökük kasa olarak ismi kaldı focus desen işçilik sıfır bütün şirket arabaları focus konforda Yok Vw candır sevmeseniz de

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.