Şimdi Ara

Golf 8'in üretimine 2019'da başlanıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
8.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sevin tabi ki efenim. İnsan sevmediği bir şeye binmemeli zaten.

Ben objektif şekilde konuşuyorum yalnız. Deneyerek test ederek. Kendi içimde ki yargılarla değil. Burada ayrılıyoruz zaten.

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Yaradan kaza bela arıza vermesin aracınıza. Güle güle kullanın hocam
  • spirituals kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C sınıfının açık ara kalite lideri golf dür. Dünya genelinde kendisini beğendirmiş, algısını oturtmuştur. Hemen ardından müthiş bir ivme ile 308 geliyor. Yeni kasası ne zaman çıkar bilemem ama golfden daha iyi iş çıkarırsa şaşırmam.

• nanoona N kullanıcısına yanıt
    Cevap vermenin neresi sazanlık bi aydınlat bakalım. Amerika'da ön camları manuel olan Golf'ü göster de bilelim. Bi aracın kaliteli ya da sevilip sevilmemesi için Amerika'da mı satılması lazım? Biz burada Türkiye şartları için konuşuyoruz adam gelmiş "Ama Amerigadaoo golf satuıılmuyorrr." Bize ne arkadaş. İster satsın ister satmasın Amerika'da Şu göçüklü civicinle bi foto atta forum aydınlansın.

Allah'tan Amerika'da fazla satmıyor bi satsa ne konuşacaksınız? Ama yine de lider.
    http://www.hurriyet.com.tr/dunyanin-en-buyugu-belli-oldu-40350806

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Yarisi avrupada... geri kalan 150 ulkede sadece 500 bin adet satabiliyor...

Ne yapsa olmuyor..

Vw 1.8t motoruna ne oldu birde 1.4 dizel. Bu ikisini aciklayabilir misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: faldov

Cevap vermenin neresi sazanlık bi aydınlat bakalım. Amerika'da ön camları manuel olan Golf'ü göster de bilelim. Bi aracın kaliteli ya da sevilip sevilmemesi için Amerika'da mı satılması lazım? Biz burada Türkiye şartları için konuşuyoruz adam gelmiş "Ama Amerigadaoo golf satuıılmuyorrr." Bize ne arkadaş. İster satsın ister satmasın Amerika'da Şu göçüklü civicinle bi foto atta forum aydınlansın.

Allah'tan Amerika'da fazla satmıyor bi satsa ne konuşacaksınız? Ama yine de lider.

Bunda cokta sasirilacak bir durum yok.

Vw bu satis adetlerini sahip oldugu Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, SEAT, Škoda araclar ile gerceklestiriyor.

Rakiplerinin cogu tek silahla ilerliyor.

Sana teypsiz klimasiz camlar manuel golf jettalari 12 bin dolara satmaya calisan bir vw icin kendimi yoramam.

Ulan nissanin en dandirik araci versa bile 14 bin dolardi gecen sene.

Amerikadan ornek verme diyorsun, Turkiye denmi ornek veriyim ? Turkiye dunya litaraturunde ornek gosterilecek bir pazar degil. Pazarlar; amerika, çin, hindistan ve avrupa dir.

Yardimci asistlerin olmadigi golf e 150 bin tl istenen bir pazar zaten coktan bitmistir. Gömün gitsin

• zozozom
  • Full dijital dedikleri iç mekan böyle olacak galiba. Megane gibi itici geldi bana.

Golf 8'in üretimine 2019'da başlanıyor
  • Yillar once bi testte top gear olabilir emin degilim izlemistim golf a3 ve bmw 1 serisi karsilastirildi. A3 un ve 1 serisinin golften ustun kisimlari paylasildi ve testin ozeti a3 un ve 1 serisinin lux otel wc si gibi oldugu golfun kendi evinizin wc su gibi olduguydu. Hakilaten dogru ucuz pahali bir cok arac kullandim hic biri golf kadar evinde hissettirmiyor.

• Wv bıde şanzıman sorununa care bulsa. 10 aracın 3-4 ü kavrama sorunu yaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

Orijinalden alıntı: faldov

Bunda cokta sasirilacak bir durum yok.

Vw bu satis adetlerini sahip oldugu Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, SEAT, Škoda araclar ile gerceklestiriyor.

Rakiplerinin cogu tek silahla ilerliyor.

Sana teypsiz klimasiz camlar manuel golf jettalari 12 bin dolara satmaya calisan bir vw icin kendimi yoramam.

Ulan nissanin en dandirik araci versa bile 14 bin dolardi gecen sene.

Amerikadan ornek verme diyorsun, Turkiye denmi ornek veriyim ? Turkiye dunya litaraturunde ornek gosterilecek bir pazar degil. Pazarlar; amerika, çin, hindistan ve avrupa dir.

Yardimci asistlerin olmadigi golf e 150 bin tl istenen bir pazar zaten coktan bitmistir. Gömün gitsin

"Ulan"mış terbiyeden yoksun klavye delikanlısı bu bölümde konuşulan konu yeni Golf 8.

Burada ki konu VW'nin ne Amerika politikası ne de vs. mevzular. Amerika'dan örnek vermek gerekirse zaten motorlar 2.0'dan başlar ne yapsın elin Amerikalısı fındık motoru biz burada 1.0 1.2 1.4 1.6 üzerinden fikir yürütüyoruz. Adam gelmiş Amerika'dan bahsediyor. Orası apayrı bi dünya.

Bi zahmet klimasız teypsiz camlı golf için kendini yorma bize bilgin gerekmiyor.

Biten pazarı gördük neredeyse 1 milyon barajını geçecekti. Belki 2018'de geçecek. Bize Amerika pazarı ile değil yeni Golf 8 hakkındaki bilginle aydınlat.

• faldov kullanıcısına yanıt
    bu benim sana karsi tabir seklim, adamina gore davraniyorum.

vw amerikada 2.5 litre 5 silindir devrini kapatti. Vw de aretik 1.4tsi motorlarla araclarini dogaya saygili, az emisyon oranli falan filan milletin gonlunu almak icin fisekliyor.

yersen...

amerika hala daha 3.6 5.0 motorlara biniyor.. ford bir hata yapti 2.3 litre ecoboost cikardi, bunuda mustang e koydu. Adamlarin rezil olmadigi bir platform kalmadi.

mustang ulan bu.. 2.3 litre nedir >? insanlar kukresin homurtsun diye alirken bi bakiyorsun 4 silindir findik motor..

ayni hatayi simdi F150 raptor da yaptilar.. ecoboostu icine gomduler. Raptor artik focus gibi ses cikariyor...

herseyi gectim.. elektrikli araba devri yaklasiyor.. butun bu olanlar bunlarin sinyalleridir... elektrikli arabalar yayginlasinca bakalim VAG nasil insanlari somurecek..

VW amerikada acinasi haline geldigim gunden beri guluyorum... yok ogrenciye faiz yok, yok master yapana down payment yok... adamlarin cani cikiyor satmak icin :D

hyundai accent fiyatina Golf satiyorlar alan yok... hyundai elantra fiyatina golf GTI satiyorlar onu bilen alan yok.... ulan bari VW CC alin 30 bine sifirini veriyorlar kimse almiyor.. millet hyundai sonata aliyor, kia sportage, honda accord, toyota camry..... eee burasi Turkiye degil, kapi toklugu para etmiyor ULAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanoona -- 1 Şubat 2018; 12:36:31 >

Benim kişiliğim bu adamına göre şekil alırım diyorsun. Sen bu yolda devam et. Biz insana insan olduğu için değer veririz. Karşında çoluk çocuk yok!!!

Hala gelmiş Amerika pazarını anlatıyor Nato kafa Nato mermer. Buradada göçüklü civicleri linea parasına veriyorlar. Kendine bi Amerika konusu açta orada oyna. Bu sana son cevabım hadi koçum naş naş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cupra_mann902

Yillar once bi testte top gear olabilir emin degilim izlemistim golf a3 ve bmw 1 serisi karsilastirildi. A3 un ve 1 serisinin golften ustun kisimlari paylasildi ve testin ozeti a3 un ve 1 serisinin lux otel wc si gibi oldugu golfun kendi evinizin wc su gibi olduguydu. Hakilaten dogru ucuz pahali bir cok arac kullandim hic biri golf kadar evinde hissettirmiyor.

aynen katılıyorum..şu an 2016 a3 kullanıyorum.. golf 7 yi sattım.. golf 7 deki huzur,ferahlık.hiç bir premium c de yok.. c premiumların premium algısı dışında bi artısı yok golfe göre..
    Ne yapsa olmuyor ne demek. Kac tane araba yılda 1 milyon satıyor iyi misin sen? Corolla ile beraber dünyada en çok satılan araba golf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

bu benim sana karsi tabir seklim, adamina gore davraniyorum.

vw amerikada 2.5 litre 5 silindir devrini kapatti. Vw de aretik 1.4tsi motorlarla araclarini dogaya saygili, az emisyon oranli falan filan milletin gonlunu almak icin fisekliyor.

yersen...

amerika hala daha 3.6 5.0 motorlara biniyor.. ford bir hata yapti 2.3 litre ecoboost cikardi, bunuda mustang e koydu. Adamlarin rezil olmadigi bir platform kalmadi.

mustang ulan bu.. 2.3 litre nedir >? insanlar kukresin homurtsun diye alirken bi bakiyorsun 4 silindir findik motor..

ayni hatayi simdi F150 raptor da yaptilar.. ecoboostu icine gomduler. Raptor artik focus gibi ses cikariyor...

herseyi gectim.. elektrikli araba devri yaklasiyor.. butun bu olanlar bunlarin sinyalleridir... elektrikli arabalar yayginlasinca bakalim VAG nasil insanlari somurecek..

VW amerikada acinasi haline geldigim gunden beri guluyorum... yok ogrenciye faiz yok, yok master yapana down payment yok... adamlarin cani cikiyor satmak icin :D

hyundai accent fiyatina Golf satiyorlar alan yok... hyundai elantra fiyatina golf GTI satiyorlar onu bilen alan yok.... ulan bari VW CC alin 30 bine sifirini veriyorlar kimse almiyor.. millet hyundai sonata aliyor, kia sportage, honda accord, toyota camry..... eee burasi Turkiye degil, kapi toklugu para etmiyor ULAN

VW amerikayı bırak dünyanın hiçbir yerinde RS3 dışında 2.5 motoru satmıyorki. ABD de RS3 satılıyor aynı motorla. Hiçbir şey bildiğin yok boşa sallıyorsun bol keseden. Avrupadaki emisyon kısıtlamaları ABD den daha sıkı ayrıca. Bu yıl emisyon yüzünden Avrupada satılamayacak arabalar ABD de satılabilecek. en basiti BMW M550i. WLTP prosedürüne uymadığı için satılamayacak.

VW dediğin marka elektrikli otomobillere 40 milyardolar yatırım yapacağını açıkladı. 2025 e kadar 80 elektrikli otomobil piyasaya sürecek adamlar. Görürsün sömürgeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 1 Şubat 2018; 14:23:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: major24

2015 yılında 95bin TL ye golf sipariş verdim. Aracımı 1 ay sonra teslim aldım ve teslim aldıktan sonra 2 ay demedi sağ ön havalandırma kanalı garantiden değiştirildi.
    Neredeyse 100bin TL ye C sınıfı araç aldık 1 ay demedi parça değişimi yapıldı. Sonra güneşlik tıkırtı sesi başladı. (kronik) burçlardan gelen gıcırtı sesleri var (kronik) xenon farlarda lekelenme var (kronik) , Farlar haddinden fazla uzağı aydınlatıyor, afl sisteminde problem var bence dedikçe üstünde durmadılar 1 yıl öyle kullandım, milletten selektör, flaşör, hakaretler yedim. ( en son önceki araçtan biri beline kadar sarkmıştı seyir halinde farlarım yüzünden. emanet olsa belki ben şuan yoktum) Problem lekelenme sebebiyle değişen farlarım ile birlikte çözüme kavuşmuş oldu.
    VW En kral aracı da çıkartsa artık 2 kere 3 kere düşünürüm almamak için. 2 donanım eksik alırım gider başka marka alırım.

o arabanın parası o değil 100 bine değil de 65 bine almış gibi yorumlamak gerekiyor. ama gene de duratecin passat gibi arıza makinesi olmuş sizin araç normal değil tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cupra_mann902

Yillar once bi testte top gear olabilir emin degilim izlemistim golf a3 ve bmw 1 serisi karsilastirildi. A3 un ve 1 serisinin golften ustun kisimlari paylasildi ve testin ozeti a3 un ve 1 serisinin lux otel wc si gibi oldugu golfun kendi evinizin wc su gibi olduguydu. Hakilaten dogru ucuz pahali bir cok arac kullandim hic biri golf kadar evinde hissettirmiyor.

Neden aldığım arabada evimdeymiş gibi hissetmek isteyeyim? Boşa para vermez evde otururum o zaman.

Evden çık yürüyen evde otur! Saçma ve anlamsız geldi bana...

Acil psikologa gorun

Gir vw nin sitesine suan golfte 2.5 motor varsa ben forumu birakicam. Golf dedigin araba avrupada en cok satilan araba. Orada mi desici?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.