Şimdi Ara

Golf 8'in üretimine 2019'da başlanıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
8.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    herkes ayni seyi soyluyor, en cok satan vw oldu diye. en cok satan vw olmadi, vw Group oldu. Yaniz seat, skoda, bentley, lambo, audi, vw hepsi buna dahil...

senin kullanabilecegin versiyonu 1.0 tsi.. haklisin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

herkes ayni seyi soyluyor, en cok satan vw oldu diye. en cok satan vw olmadi, vw Group oldu. Yaniz seat, skoda, bentley, lambo, audi, vw hepsi buna dahil...

senin kullanabilecegin versiyonu 1.0 tsi.. haklisin :)

Sen kudurmuşsun resmen vw düşmanlığından Uğraşamayacam alıntılama bida
  • nanoona N kullanıcısına yanıt
    "Arkadaşım" tabirinden rahatsız olduğuna göre sorun büyük kardeşim. Kardeşim de değilsin biliyorum. Buna da cevap yazmadan ben peşinen cevap yazayım. Ne diyelim şimdi sana "Mahmut" mu diyelim?

Konumuz standart Golf 8. Buradan performans modeli araçlara nereden bağladın bilmiyorum. Ayrıca ben Type R ile ilgili bir şey yazmadım. Tamam daha hızlı type R, ha bir de "eline vermiş" iyi yapmış aferin ona :) Banane type r ın pist başarısından. Gidip type r mı alalım şimdi? Dediğin gibi şikayet ettim, bloğu da attım. Ne diye cevap yazıyorsam zaten! Hadi işin rast gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

"Arkadaşım" tabirinden rahatsız olduğuna göre sorun büyük kardeşim. Kardeşim de değilsin biliyorum. Buna da cevap yazmadan ben peşinen cevap yazayım. Ne diyelim şimdi sana "Mahmut" mu diyelim?

Konumuz standart Golf 8. Buradan performans modeli araçlara nereden bağladın bilmiyorum. Ayrıca ben Type R ile ilgili bir şey yazmadım. Tamam daha hızlı type R, ha bir de "eline vermiş" iyi yapmış aferin ona :) Banane type r ın pist başarısından. Gidip type r mı alalım şimdi? Dediğin gibi şikayet ettim, bloğu da attım. Ne diye cevap yazıyorsam zaten! Hadi işin rast gelsin.

tamam iste bu kadar.

bas sikayeti bu kadar basit.

bak dun adamin biri kufru basti bana, neymis 4 tane hesabi varmis eger ben kufur edersem, diger hesaplardan girip ana baci kayacakmis... bu adam birde dis doktoru.

ben sendende ayni performansi bekledim ama yapmadin. Aferim.

ayrica insanlara abi abla dayi amca kardesim gibi sifatlar koyma geregi niye duyuyorsunuz, bak bana, hic sifat kullaniyormuyum ?

hadi eyvallah.

• Trident682 kullanıcısına yanıt
    ben kudurmadimda sizler vw yi bentley saniyorsunuz. size bir amerikan passat atiyim icinde bir tane yumusak plastik doseme yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanoona -- 2 Şubat 2018; 14:57:34 >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Tabiki aman aman ustun degil ayni segmentteki arabalarin cogu birbirine yakin ancak golf un dunya uzerinde bu segmentte bi agirligi var sonucta segment kurucusu

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

2015 de golf 1.2 manuel comforline 57 bine aldık şu an satış soyayı 110 bin tl arabadan ne kadar ettiğimi düşünün satsam desem 80 bin tl veriyorlar. Civic çökük kasa olarak ismi kaldı focus desen işçilik sıfır bütün şirket arabaları focus konforda Yok Vw candır sevmeseniz de

Arkadaşımın hatasız 50.000km de 2015 Comfortline manuel(ışık görüş/sürüş konfor paketli) mavi renk aracı var, 75.000'ye ilan açmış. 1 ay olacak ve satamıyor, arayan yok! diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 2 Şubat 2018; 20:43:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentist1976

quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

telefon numaram yabanci oldugu icin ve verify yapilamadigindan sana ozelden kufur edemiyorum. Ama sen demek istediklerimi tahmin ediyorsundur

senin gibi götler mesaj atmasın diye özelden mesaj kapalı.. siktir başka yerde havla..it

Hakkinda avukatimla islem baslatiyorum, sahsima ve aileme ettigin kufurlerden dolayi.

Gorusuruz

• cupra_mann902 C kullanıcısına yanıt
    Her aracın eksi ve artı yönleri var. Bana göre golf dıştan ziyade iç aksamıyla cezbediyor. Segment kurucusu olarak Honda Civic hatcback'in mazisi daha eskidir fakat golf bu klasmanda gerçekten ikon olmayı başardı.
  • İnsanlar bir demir yığını için hemde Alman menşeili bir demir yığını için birbirlerine küfürler yağdırıyor.

• faldov kullanıcısına yanıt
    Dedigimiz gibi golften daha iyi daha albenili araclar var ama golf kadar basarili olamadilar

• amerikada yaşayan ukala cezayı yemiş. akıllanır umarım
  • Insan hayranlik duydugu seylere sahip olmazsa nefret edermis...Tipik iste
  • konuyu meshur ettik, ustune ban yedik.

ban yemeseydim konu daha cok populer olacakti.

demekki ban yememem gerekiyordu.

ustte bana hakaret/kufur eden arkadasi, TCK 125. madde uyarinca dava etmis bulunuyorum.

kendisi yakinda haberdar olur.

herkese saygilar.
  • Şahsi aracım golf 7 manuel comfort ilave bir kaç paket var. Şirket aracım Yeni megane icon edc dizel, bmw 1 de kullandım bir süre. Ancak hiçbiri bir golf etmiyor. Yukarıda golfe binmemiş arkadaşların golfe çöp demelerine anlam veremiyorum. Peugeot Renault kia hyundai golfle kıyaslanamaz. Naoona arkadaşım insanları tahrik edip haklarında şikayette bulunman da enteresan. Neyin kini düşmanlığı bu anlamadım. Hiç bir araç golf deki iç mekan ergonomisi, sürüş konforu, sessizlik gibi kriterleri yakalayacak seviyeye gelemiyor. En boş modeline dahi yaklaşmıyorlar. Düşmqnlığın da bir şanı Şeref’i olur.

• Cem Yilmaz komik degill yaa tadinda saldirilar olmus golf e hahah cidden komik...
  • Yeni kasa çikarmasi takdire şayan.Niye diyenlere cvbim zaten hali hazirdaki kasasi yeni kasasi çikan rakiplerinden daha iyi ve soluksuz satiyor..Buna rağmen adamlar kendileri ile yarisiyor bravoo

Not:Astra sahibiyim

• golf 7 yi alıp iki yıl kullanmıştım ama, pazar lideri olduğu halde türkiye'ye bir vida fabrikası bile açmayan, sadece ithaları azdıran firma ve distribütöründen artık araç almıyorum.
  • golf 8 yapılancaya kadar en iyisi 7, 2012 kasa aracın bile daha iyisini yapamadı dığer firmalar 2019 kasa ile nasıl başedecekler bilemiyorum.

• copycat kullanıcısına yanıt
    Yalnız bir fabrikaları var zaten yanlış bilmiyorsam.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.