Şimdi Ara

Golf 8'in üretimine 2019'da başlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
8.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne kadar kıskansanız da, çekemezseniz de; Golf C segmentinin lider arabasıdır. Golf ve diğerleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

ne kadar kıskansanız da, çekemezseniz de; Golf C segmentinin lider arabasıdır. Golf ve diğerleri...

Neyini kıskanacaz be, parasıyla değil mi 2 tane alırım şimdi çıksam dışarıya. Ama evde buzdolabı var, gerçi evdeki beyaz değil alsam mı ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlangıç fiyatı 199bin olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skandalek

quote:

Orijinalden alıntı: iquique

ne kadar kıskansanız da, çekemezseniz de; Golf C segmentinin lider arabasıdır. Golf ve diğerleri...

Neyini kıskanacaz be, parasıyla değil mi 2 tane alırım şimdi çıksam dışarıya. Ama evde buzdolabı var, gerçi evdeki beyaz değil alsam mı ki

sen gürül gürül içeri yol sesi alan, tork fakiri civicinle gez, golf falan sana büyük gelir.
    göçüklü civic al yoluna devam et.

• Artık güzel bir hibritle gelmesi lazım. Umarım dijitalleşeceğiz diye klima kontrollerine 308 gibi taciz etmezler. Burdaki buzdolabı tayfasına da bakmayın. Golf yine Türkiye ve Avrupa demeden hunharca satacak; kalitesine kalite katacaktır. Son olarak TDi + DSG Comfort 200 Bin ₺ bulur diyorım.

• quote:

Orijinalden alıntı: qooqie

Tok kapı sesi varsa hemen sıraya geçelim

espiri bayatlayalı yıllar oldu.gülen yok artık buna
  • Hemen 3 tane sipariş ediyorum

• Konsolda analog olan bir tek klima düğmeleri var onları da dokunmatik yapın tamamdır. Al yeni kasa.

• C sınıfında lider Golf değildir. Satış başarısı fazladır elbet ama Ceed gibi bir aracı görmezden gelmek bana bilmemişlik olarak görünüyor. Keza sürüş dinamikleri konusunda Focus ve yeni Civic gibi araçlar hiç de yabana atılmayacak düzeyde.

VW ye güvenemiyorum pek fazla. Bizim ülkede ki fanatikler garip şekilde emisyon olaylarını ve DSG nin o çabuk bozulabilirliğini kafaya takmıyor bile. Bilinçli bir toplum olsaydık eğer biz de bir çok şikayette bulunur kandırılmaktan öteye geçebilirdik. Avrupa da herifler davalar açıyor, araçları iade ediyor paralarını alıyor. Biz de ise "kapı sesi tok" "en iyi VW" gibi gereksiz şeyler havada uçuşuyor. Adamlar Passat ile 5 serisini E serisini karşılaştırıyordu en son. Baktım çıktım direk. Nasıl kafa çözmek mümkün değil.

Yeri gelmişken dünyanın en sorunsuz ve güvenilir araçlarının olduğu kıyaslamalara bakarsanız Toyota Ford Kia gibi araçların başları çektiğini göreceksiniz.

Yeni İ30 bu arada çok güzel gözüküyor. Akşam vakti gördüm. Kaliteli geldi gözüme.

• Bu arabanın ederi 50bin TL olmalı ama sıfırını 120 bin TL'den aşağı değil şaka gibi.
  • GOLF 6 EFSANE tasarımdı ama golf 7 tırt ötesiydi...

• Golf'un tasarim degisikliginin haber olup, Mazdanin yeni gelistirdigi motor teknolojisinin haber olmamasi zaten her seyi gozler onune seriyor. Bu millet aliskin sonucta tok kapi sesine.

• quote:

Orijinalden alıntı: spirituals

C sınıfında lider Golf değildir. Satış başarısı fazladır elbet ama Ceed gibi bir aracı görmezden gelmek bana bilmemişlik olarak görünüyor. Keza sürüş dinamikleri konusunda Focus ve yeni Civic gibi araçlar hiç de yabana atılmayacak düzeyde.

VW ye güvenemiyorum pek fazla. Bizim ülkede ki fanatikler garip şekilde emisyon olaylarını ve DSG nin o çabuk bozulabilirliğini kafaya takmıyor bile. Bilinçli bir toplum olsaydık eğer biz de bir çok şikayette bulunur kandırılmaktan öteye geçebilirdik. Avrupa da herifler davalar açıyor, araçları iade ediyor paralarını alıyor. Biz de ise "kapı sesi tok" "en iyi VW" gibi gereksiz şeyler havada uçuşuyor. Adamlar Passat ile 5 serisini E serisini karşılaştırıyordu en son. Baktım çıktım direk. Nasıl kafa çözmek mümkün değil.

Yeri gelmişken dünyanın en sorunsuz ve güvenilir araçlarının olduğu kıyaslamalara bakarsanız Toyota Ford Kia gibi araçların başları çektiğini göreceksiniz.

Yeni İ30 bu arada çok güzel gözüküyor. Akşam vakti gördüm. Kaliteli geldi gözüme.

golf güzel araba olduğu için konduramıyoruz zaten bazı şeyleri,evet sınıfının bencede en iyisi ama artık farklı bir kasa ile gelmesi gerekiyor.far değişip dokunmatik ekran ekleyip yıllardır aynı arabayı satıyorlar,nokianın tuş takımı tasarımını değişip bize senelerce sattığı gibi.

ha buna rağmen golf en iyisi ama gına geldi.

ek olarak 160 bşn tl ye golf mu olur bmw 1 seridi dizel ile aynı fiyat

• spirituals kullanıcısına yanıt
    Şimdi bu son derece bilimsel açıklamadan sonra golfün liderliği çökmüştür.

Tebrikler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

golf bir zamanların nokiası gibi davranıyor,bakalım ileride ne olacak

Neye göre. Çağa ayak uyduruyor, her türlü teknoloji var hatta son makyajla sınıfında tek bazı özellikleri barındırıyor. Çıtayı belirleyen halen oyken neye göre nokia benzetmesi yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

golf bir zamanların nokiası gibi davranıyor,bakalım ileride ne olacak

Neye göre. Çağa ayak uyduruyor, her türlü teknoloji var hatta son makyajla sınıfında tek bazı özellikleri barındırıyor. Çıtayı belirleyen halen oyken neye göre nokia benzetmesi yaptın?

tasarım.aynı tasarımı yıllardır yediriyorlar bize.nokiada son zamanlarına yakın aynı telefonun tuş takım tasarımını değişerek yeni telefonmul gibi bize sattı uzun bir süre.
    bu bakımdan

arabanın c sütunu bile 2000model golfle aynı.
    arabanın komple karoserinin değişmesi lazım.
    golf en iyisi olabilir sınıfının ama bunun bedelini zaten fiyatlarıyla kullanıcısına ödetiyor.alkış tutmanın manası yok o yüzden

• Golf.7 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben de Golf sahibi oldum. Şu an ailemizde Bir A3 Sedan bir de Kia Ceed var. A3 den bir önceki aracımız Golf 7 idi. Gayet kaliteli ve keyifli bir araç. Ama Ceed yada Nissan Pulsar gibi aynı sınıf araçların iç hacmine sahip değil

Kinayeli konuşmaya gayret ediyorsun ama ironik oluyorsun.

Doğru bir şey söylüyorum. Herifler Milyarlarca Euro cezalar yedi. Binlerce araç geri geldi. Bak bakalım Türkiye den araç gönderen yada şikayet eden var mı ? Bmw 1 serisi fiyatına Vw Golf satılıyor farkında mısın? Sence hangi araç daha iyi? 1 mi Golf mü ? Zevkler ve renkler tabi ki tartışılmaz. Ama kalite zaten ortada.

"Pardon en kalitelisini bize göndermişlerdir kesin." Hem en pahalısını hem de en düşük donanımlısını alıyoruz. Ben Highline Golf için 1 ay bekledim. Bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirituals -- 30 Ocak 2018; 17:29:32 >

• Golf en iyi değil hocam. Ben 2 sene bir fiil kullandım yahu bu arabayı. İç hacmi vs hiç mi önemli değil bir araç alırken ? Ceed yada Pulsar gibi iki araç var rakip olarak bu konuda. Keza şu an Ceed de var elimizde ama iç hacmini değişmem.

Bmw 1 serisi ile aynı fiyat ki bence çok abartı bir durum bu. Sen Vw Golf sün yahu

Geçen Passat Highline fiyatı aldık Doğuş dan. 2.0 motor 4 motion versiyon. Herifler 295 Bin lira fiyat çekti. O fiyata Bmw 5 20 İ alabiliyorsun. (Üç eksik 5 fazla diyelim düzeltme olarak)

Hangisi tercih edilir demeye ben gerek duymuyorum.
  • Porsche 911, Mercedes G class, jeep wrangler vs. Bunlar uretildikleri gunden beri tasarimlari ayni cizgide giden arabalar. Mustang, challlenger, camaro gibi arabalar hala retro tarzda devam ediyor. Golf un C sutunu da o arabanin imzasi zaten. Kendine has kisiligi var. Bence bu eksi degil artidir. Ayni seyi gelistirerek devam ettirmek vr ustune basarili olmak daha zordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: spirituals

C sınıfında lider Golf değildir. Satış başarısı fazladır elbet ama Ceed gibi bir aracı görmezden gelmek bana bilmemişlik olarak görünüyor. Keza sürüş dinamikleri konusunda Focus ve yeni Civic gibi araçlar hiç de yabana atılmayacak düzeyde.

Usta bırak bilmesinler Kia Ceed falan bizlerde daha ucuza kaliteli bir araca binmeye devam edelim.Ülkemizdeki 2.eli güçlü araba sevdasının tek faydası bu tarz araçlara ederinden çok daha ucuza binmektir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.