Bildirim
GOLF BLUEMOTİON
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
BEYAZ
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasear_tr
Hayırlısı ile 2 hafta sonra Golf Bluemotion aracım elimde olacak...
Neden tercih ettim?
1-Yakıt tüketimi
2-Golf kalitesi
3-Vergi avantajı(yeni vergi sisteminde vergi miktarı emisyona göre belirlenecek)
4-ESP,HİLD HOLD,START STOP özellikleri vs..
yeni vergi miktarı emisyona göre belli olcak diye bir haber okudum ama ayrıntısı nedir bilmiyorum siz biliyormusunuz -
Avrupada bu şekilde olduğu söyleniyor..Korkum her sene önce ölçüme sonra vergi ödemeye gönderileceğimizdir:) Net olmamakla birlikte böyle olacağını tahmin ediyorum..Eğer bu şekilde olursa bluemotion çok avantajlı olacak.. -
dsg şanzımanlısı varmı acaba sitede gözükmüyor yok sanırım olsa iyi satardı. -
DSG şanzımanı sordum ustalara...Geleceği belli değil, yani 50-60 binden sonra dediler..Düz al başın rahat etsin dediler... -
Arkadaşlar vw sitesinde aracın sadece fiyatı yazıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 52bin gibi bir rakam. Aracın donanımı nedir acaba highline mı? Bir de motor özellikleri nedir bilen var mı? -
Öncelikle yukarıdaki linkte yani vw ingiltere sitesinde donanım ayrıntılı gösterilmiş..Artıları esp+hill hold+start stop...motor aynı motor 1.6 tdi..Fakat emisyonu ve yakıt tüketimi düşürülmüş..Dendiği gibi 100 km de 3.8 lt euro dizel yakıyorsa muhteşem.. -
Ayrıca spor süspanssiyon, ön ve arka spoyler comfortlinee göre artıları...deri döşeme eksisi comfortline göre -
Bagajdan dolayı jettaya döndüm..Alana hayırlı olsun.. -
jettayı nerden buldum hocam..agustosa kadar yok dıyolar sağda solda.. -
Oturdum tüm Büyükşehirlerdeki vw bayilerini aradım.Sadece Golf değil Jettada buldum..Golf için beni aradılar almıyorsanız müşterisi hazır diye...Yani çoktan satılmıştır..Tavsiyem büyük şehirlerdeki vw bayilerinizi aramanızdır yani.. -
Golf gittikçe küçülüyormu yoksa yeni dizynı sebebiyle mi ufak tefek bi araba gibi görünüyor gözüme.... -
Bagajında ve torpido gözünde aydınlatma lambası yok Geceleri kapkaranlık 54.000 tl para ver gece aç bagajı karanlık Al eline bir fener bak bagaja -
ilgiç -
Sesimimi duydular bilmiyorum hazirandan itibaren gelen araçlarda bagaj lambası ve torpido aydınlatması standart olmuş -
Diyebilecek bi söz yok.. Araba araba ama.. :) -
Spor süspansiyon derken süspansiyonlar sertmi bu araçta ?
Golf' ün en büyük artılarından birisi olan süspansiyonu sertleştiripmi satıyorlar bu aracı. -
bu hafta golf alacağım iki araç var ya 1.6 tdı manuel comfortline ya bluemotion kararsızım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X