Şimdi Ara

Golf'e Yeni Donanım Seçeneği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
3
Favori
10.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş Golf forumlarından farklı 4-5 hesabını banlatmış, allstar sahibi bir arkadaşımız. Aracı hayırlı olsun.

Bilgisi yok fikri çok olduğundan yersiz tartışmalara girip, bilgi paylaşım ortamlarını geriyor ne yazık ki.

Driving Profile selection opsiyonunu Allstar'a özgü sanıyor. Maliyeti 400TL, istenen donanıma eklenebilir.
    U LED için 3000TL ödeneceğini sanmasına rağmen Highline daki basic xenonların fiyattan düşüleceğini bilmiyor. Diğer markalarda vardır yoktura girmiyorum Golf için Highline donanımda 1600TL ye AFS +ULED alınabiliyor.
    Madrid Jantlar için de aynı şekilde Dijonların fiyattan düşer bundan da haberi yoktu.
    Zirconium brushed midline kaplaması yine de göze daha güzel gelebilir saygı duyarım.
    Kullanılan koltuklar spor falan değil midline standart koltuğunun kaplaması değişmiş, o da zevk meselesi bir şey diyemem.
    İç aydınlatmalar LED değil, ambiyans aydınlatma , katlanır ayna, coming home leaving home , otomatik kararan dikiz aynası , yağmur far sensörleri, renkli yol bilgisayarı , yanal destekli koltuklar gibi özellikler bu donanım seviyesine eklenmemiş. Midline anahtarlarıı ile geliyor.

Geri kalan birkaç badge , metal pedal kaplamaları ve renkli dikişler kozmetik olarak araca güzel bir görünüm vermiş.

Marka/model/donanım fanatizmi yapmaya gerek yok her aracın artısı eksisi vardır. Şahsen tercih edeceğim bir paket değil, ama alana da saygı duyarım.

Kazasız belasız kullanması dileğiyle.

• 1. Midline donanımındaki "Dark Silver Brushed" ile ALL STAR iç tasarımında kullanılan "Zirconium Brushed" arasında dağlar kadar fark olduğunu bilmeyen bir insanla ben Golf hakkında tartışmaya girmem.
    Herkes kendi bilgi seviyesindeki insanlarla tartışsın. Okumadan yorum yapmaya çalışan liseli ergen arkadaşlar lütfen gidip kumda oynasın.

2. "Pentastripe" denilen özel Sport yüksek kaliteli döşemenin adını dahi bilmeden, adi kumaştan yapılmış Midline koltuğu ile kıyaslayan insanlara diyecek tek bir lafım bile yok.
    "Pentastripe" yanal desteklere sahiptir.
    Einstein, lütfen Midline döşemelerinin yapısına, dikişlerine, fiziksel özelliklerine bakabilir misin ? "Pentastripe" ile alakası bile yok.
    Ayrıca hiç binmeden, görmeden, internetteki fotoğrafına bakarak yanla destek yok diye yorum yapan işsiz güçsüz eli boş arkadaşlarla uğraşacak vakit bulamıyorum.
    Önce İngilizce öğrensinler sonra gel burada bana laf yetiştirsinler.

Highline'da OLMAYAN;
    Driving Profile Selection
    Bi-Xenon "Plus" AFS Akıllı Farlar
    U LED Gündüz Farı
    17" Madrid Jantlar
    Spor Metal Pedaller
    "Pentastripe" Özel Sport Yüksek Kaliteli Koltuklar
    Piano Black+Zirconium Brushed İç Özel Tasarım gibi özellikler 6.000 TL tutarındadır.

Bu ekstra özelliklerden dolayı ALL STAR donanımı Highline'dan DOLU ve ŞIKTIR.

Lütfen artık seviyesiz ve saygısız, okumadan görüş yazan bilgisiz insanlar yazmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğuş Otomotiv' e iş başvurusunda bulunacağım. Bu eserim Doğuş İk' ya armağan olsun.

Alman otomobillerinin şahı
    Lüksün yeni anlamı
    Lütfetti vw bize hayırlı olsun herkese

Sıra yazılır bekleriz
    Trajiktir onsuz halimiz
    Anında geçsin zaman
    Rakiplere yok aman

• quote:

Orijinalden alıntı: erdal93

Şu anda Volkswagen dışında hiç bir marka DSG gibi bir şanzıman KESİNLİKLE ÜRETEMİYOR. Ucuz taklitler olan PowerShift, X-Tronic, EDC vs. Ancak basit ucuz taklitler olmaktan ileri gidemiyor. Bunları ilgili başlık altında tartışalım lütfen.

EDC gibi şanzıman ucuz ve basit çok doğru Forever DSG
  • Ya anlamıyorum
    Millet opeli Fiat reno beğenmiyor
    Daha 14 yıl önce brodway kuş serisi toros A biniyorduk
    1990 yılında kartal A sıfır km iki daire parası verdik :)😭😭😭😭😭😭
    Şimdi Passat Fluence aegea falan pahalı değil

• SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Yollayacam bunu caldim eserini

Edit : Şimdi yolladim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgbayraktar -- 25 Mayıs 2016; 11:01:21 >
  • zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Tabi ki. Kaynak gösterin ama
  • SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Cevap gelince yazarım
    Kaynak olarak göstermedim ya mesajı yazdıktan sonra hemen copy yaptım yapıştırdım
    Kusura bakma

• zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Hiç önemli değil
  • quote:

1. Midline donanımındaki "Dark Silver Brushed" ile ALL STAR iç tasarımında kullanılan "Zirconium Brushed" arasında dağlar kadar fark olduğunu bilmeyen bir insanla ben Golf hakkında tartışmaya girmem.
    Herkes kendi bilgi seviyesindeki insanlarla tartışsın. Okumadan yorum yapmaya çalışan liseli ergen arkadaşlar lütfen gidip kumda oynasın.

2. "Pentastripe" denilen özel Sport yüksek kaliteli döşemenin adını dahi bilmeden, adi kumaştan yapılmış Midline koltuğu ile kıyaslayan insanlara diyecek tek bir lafım bile yok.
    "Pentastripe" yanal desteklere sahiptir.
    Einstein, lütfen Midline döşemelerinin yapısına, dikişlerine, fiziksel özelliklerine bakabilir misin ? "Pentastripe" ile alakası bile yok.
    Ayrıca hiç binmeden, görmeden, internetteki fotoğrafına bakarak yanla destek yok diye yorum yapan işsiz güçsüz eli boş arkadaşlarla uğraşacak vakit bulamıyorum.
    Önce İngilizce öğrensinler sonra gel burada bana laf yetiştirsinler.

Highline'da OLMAYAN;
    Driving Profile Selection
    Bi-Xenon "Plus" AFS Akıllı Farlar
    U LED Gündüz Farı
    17" Madrid Jantlar
    Spor Metal Pedaller
    "Pentastripe" Özel Sport Yüksek Kaliteli Koltuklar
    Piano Black+Zirconium Brushed İç Özel Tasarım gibi özellikler 6.000 TL tutarındadır.

Bu ekstra özelliklerden dolayı ALL STAR donanımı Highline'dan DOLU ve ŞIKTIR.

Lütfen artık seviyesiz ve saygısız, okumadan görüş yazan bilgisiz insanlar yazmasın.

1. Renk farkı dışında malzeme ya da kalite olarak hiçbir farkı yoktur. Bilgi seviyesini neyle ölçersiniz bilmiyorum ama 4 yıl boyunca araç üretiminde çalıştım bu tip özel seri altında aracın son demlerine hizmet edecek bir çok model çalışmasında yer aldım.
    2. Özelliği falan yok, döşeme farkı dışında, koltuk karkası aynı. Biraz süslemişler dediğim gibi gözüne güzel gelen vardır.

İngilizce seviyesini ölçmenize anlam veremedim, belki haklısınızdır.9 senedir uluslararası firmalarda proje mühendisliğinden yöneticiliğe rollerde bulunuyorum. Yetersiz olabilir o da beni mülakata alıp kabul eden şirketlerin ayıbı olsun.

Highline'a ek dediğiniz donanımların eklendiğindeki fiyat farkı konusunda bilginiz olduğuna emin misiniz?

Madrid Jant farkı yaklaşık 600TL , yer tasarruflu stepne ile geldiğinden tam boy stepne farkı da düşülür , oda yaklaşık -420 TL. Geriye pek bir fark kalmıyor görüldüğü gibi.
    PXB – Bi-Xenon farlar ve LED gündüz farları (U led Farlar) farkı 1610 TL.

Sürüş profili seçme 400TL.

Metal pedal kaplaması, oraya buraya serpiştirilmiş 2-3 All star badge i mi geriye kalan 3.750 lik farkı oluşturuyor. Koltuktan ve diğer opsiyonlardan oluşan negatif farkları hesaplamıyorum bile.

Güle güle kullanın.

Sevgiler.

• 1. Öncelikle "Dark Silver Brushed" ile "Zirconium Brushed" arasındaki büyük farkı, araca binip, el ve göz yardımıyla inceleyip, dokunarak inceledikten sonra fikirlerinizi paylaşınız.

"Dark Silver Brushed" ve "Zirconium Brushed" iç tasarım malzemelerine "farkı yok"(!) diyerek Golf hakkındaki bilgi seviyenizi gösteriyorsunuz.

"Zirconium Brushed" özel bir malzeme olup, kalite ve görünüş itibariyle çok farklı ve çok daha şık bir kaplamadır.

2. Aynı şekilde adını bilmediğiniz "Pentastripe" döşemelerin sadece dikişlerin şeklini ve yapısal özelliklerini incelediğiniz zaman çok farklı, üstün kalite ürünü ve vücudu saran, yanal desteklere sahip spor karakterli bir koltuk olduğunu anlayacaksınız.

Sadece fotoğraflarını inceleyerek taraflı yorum yaptığınızda bunun hiç bir anlamı olmuyor.

Yaptığınız taraflı hesapta dahi (pedalleri de sayarsak) 4.000 TL'nin üzerinde bir fark olduğunu kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.

Yaptığınız olumsuz yorumlara rağmen kendi cümlelerinizle ALL STAR donanımının Highline' karşı ÜSTÜN olduğunu kabul etme erdemini gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

Sizin yorumlarınızdan sonra rahatlıkla "ALLSTAR HIGHLINE'DAN ÜSTÜNDÜR." diyebiliriz.

ALLSTAR>Highline>Comfortline

• quote:

1. Öncelikle "Dark Silver Brushed" ile "Zirconium Brushed" arasındaki büyük farkı, araca binip, el ve göz yardımıyla inceleyip, dokunarak inceledikten sonra fikirlerinizi paylaşınız.

"Dark Silver Brushed" ve "Zirconium Brushed" iç tasarım malzemelerine "farkı yok"(!) diyerek Golf hakkındaki bilgi seviyenizi gösteriyorsunuz.

"Zirconium Brushed" özel bir malzeme olup, kalite ve görünüş itibariyle çok farklı ve çok daha şık bir kaplamadır.

2. Aynı şekilde adını bilmediğiniz "Pentastripe" döşemelerin sadece dikişlerin şeklini ve yapısal özelliklerini incelediğiniz zaman çok farklı, üstün kalite ürünü ve vücudu saran, yanal desteklere sahip spor karakterli bir koltuk olduğunu anlayacaksınız.

Sadece fotoğraflarını inceleyerek taraflı yorum yaptığınızda bunun hiç bir anlamı olmuyor.

Yaptığınız taraflı hesapta dahi (pedalleri de sayarsak) 4.000 TL'nin üzerinde bir fark olduğunu kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.

Yaptığınız olumsuz yorumlara rağmen kendi cümlelerinizle ALL STAR donanımının Highline' karşı ÜSTÜN olduğunu kabul etme erdemini gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

Sizin yorumlarınızdan sonra rahatlıkla "ALLSTAR HIGHLINE'DAN ÜSTÜNDÜR." diyebiliriz.

ALLSTAR>Highline>Comfortline

:) Peki . Forumun yeni neşesi siz olun.

4000 değil 2.250 TL yapıyor yazdığınız o donanımların toplamı ;) Okuduğunuzu anlamamışsınız. Koltuk negatif yazar daha da düşer , opsiyon listesinde olmadığından maliyetlendirmedim.

Sevgiler.

• Zirconium Brushed+Piano Black İç Tasarım
    Pentastripe Özel Spor Koltuklar
    "ALL STAR" Logolu Kapı Eşikleri
    "ALL STAR" Logolu B Sütunu
    Bunları hesaba katmıyorsunuz.

Driving Profile Selection: 400 TL
    17" Madrid Jantlar: 633 TL
    Metal Spor Pedaller: 425 TL
    Bi-Xenon "Plus" + U LED: 1.675 TL

"Pentastripe" ve "Zirconium Brushed" gibi özellikler HIGLINE'DA YOK.

Ayrıca Türkiye'da satılmış sadece Driving Profile Selection mevcut olan 1 tane TDI DSG araç varsa görmek isterim.

Renault çalışanısınız sanırım. Ama o ihtimal de zayıf, bu kadar boş vakti olan eli boş olan insanları bu tip firmaların dahi kabul edeceğini pek zannetmiyorum.

• quote:

Zirconium Brushed+Piano Black İç Tasarım
    Pentastripe Özel Spor Koltuklar
    "ALL STAR" Logolu Kapı Eşikleri
    "ALL STAR" Logolu B Sütunu
    Bunları hesaba katmıyorsunuz.

Driving Profile Selection: 400 TL
    17" Madrid Jantlar: 633 TL
    Metal Spor Pedaller: 425 TL
    Bi-Xenon "Plus" + U LED: 1.675 TL

"Pentastripe" ve "Zirconium Brushed" gibi özellikler HIGLINE'DA YOK.

Ayrıca Türkiye'da satılmış sadece Driving Profile Selection mevcut olan 1 tane TDI DSG araç varsa görmek isterim.

Renault çalışanısınız sanırım. Ama o ihtimal de zayıf, bu kadar boş vakti olan eli boş olan insanları bu tip firmaların dahi kabul edeceğini pek zannetmiyorum.

Kovulduğunuz forumda vardı, hatta sizi davet etmişti gelip görebilirsiniz diye. Türkiye'de olmayacak bir özellik değil , siparişine ekleten her müşteriye 400TL karşılığında sağlıyorlar. Ben de eklettim, DCC olmadan çok büyük bir artısı yok, yine de bulunması güzel.

Saydığınız ekler hesaba katılacak özellikler değil de o yüzden katmıyorum. B sütununa yapıştırılan logo ya da kapı eşiğine ne yazalım 2000TL yeterli olur mu sizin hesabı tutturmak için? :) Ya da süs çıtasına mı yazalım ?

Tam boy stepne ile gelmiyor bu donanım seviyesi onu düşmeniz gerekir. Yer tasarruflu stepnenin fiyatını da eklediğinizde Madrid Jant farkı 240TL civarına geliyor. Üstüne 5 değil 4 jant sahibi oluyorsunuz.

Metal spor pedallar var evet haklısınız 475TL değerinde oldukça güzel bir opsiyon. 25$ dan 6 set alıp eskitebilirsiniz bunu da. Aksesuar liste fiyatlarının anormalliği değerli algısı yaratıyor tabi ki, siz de haklısınız.
    Ben yine de 6000 TL yi bulduramadım.

League of Legends konusuna bile girip, ALL STAR HIGHLINE'dan üstündür yazabilecek kadar boş vaktim olmadığı doğrudur. :) 5 sene önce otomotiv sektöründen FMCG ye geçtim. Renault çalışanı değildim.

Gerçekleri yazan herkes, nedense ya liseli ergen ya seviyesiz ya saygısız ya da işsiz olmuş. Siz necisiniz kuzum?

Sevgiler.

• Öncelikle Golf hakkında yetersiz bilgiye sahip bir pazarlamacıdan hesap yapmayı öğrenecek değilim.

ALL STAR donanımının Highline'a Ekstra sahip olduğu donanımın fiyat hesabını da sizinle tartışacak değilim.

Siz her şeyi taraflı olarak değerlendirdiğiniz için sizinle bir konuda tartışmak oldukça zor.

Kendi aracınız ALL STAR'dan altta kaldı diye yapmadığınız hesap kalmadı. Yaptığınız komik hesaplar beni güldürdü.

Yaptığınız hesap "40 yapar" hesabını andırıyor. :D

Golf tartışacaksak önce "Zirconium Brushed" ile "Dark Silver Brushed" farkını öğrenin gelin sonra tartışmalıyız.

Kullandığınız üslup çok yanlış ve okuyanda 15-16 yaşında olduğunuz izlenimi veriyor.

ALL STAR donanımı Highline'dan üstün olduğunu kabul etmemek için her yolu denediniz.

Bu konu fazla uzadı kapatalım artık, ben çingene değilim, böyle laf kavgalarından hoşlanmıyorum.

Herkesin bildiği ve bindiği kendinin olsun.

• quote:

Öncelikle Golf hakkında yetersiz bilgiye sahip bir pazarlamacıdan hesap yapmayı öğrenecek değilim.

ALL STAR donanımının Highline'a Ekstra sahip olduğu donanımın fiyat hesabını da sizinle tartışacak değilim.

Siz her şeyi taraflı olarak değerlendirdiğiniz için sizinle bir konuda tartışmak oldukça zor.

Kendi aracınız ALL STAR'dan altta kaldı diye yapmadığınız hesap kalmadı. Yaptığınız komik hesaplar beni güldürdü.

Golf tartışacaksak önce "Zirconium Brushed" ile "Dark Silver Brushed" farkını öğrenin gelin sonra tartışmalıyız.

Kullandığınız üslup çok yanlış ve okuyanda 15-16 yaşında olduğunuz izlenimi veriyor.

ALL STAR donanımı Highline'dan üstün olduğunu kabul etmemek için her yolu denediniz.

Bu konu fazla uzadı kapatalım artık, ben çingene değilim, böyle laf kavgalarından hoşlanmıyorum.

lütfen siz bu forumda takılmayın kalitesini düşürüyorsunuz forumun.
    Anladık aracınız all star siz yanlış tercih yapmış olabilirsiniz içinizi kemiriyo olabilir keşke highline alsam diye ama burda gereksiz konuşmayın lütfen.

• 1. Allstar donanım seviyesindeki bir aracım olduğunu nereden çıkarıyorsunuz ?

2.Highline'dan bariz ÜSTÜN olan ALLSTAR donanımını tercih eden bir tüketicinin "yanlış"(!) tercih yaptığını söyleme cüretinde bulunmak sizin haddinize değildir. Lütfen haddinizi bilin.
    İnsanların tercihlerine saygı duymak zorundasınız.

3. Highline'dan DAHA DOLU olan ALL STAR donanımı henüz piyasaya sürülmemişken Highline sahiplerinin morali bozulararak karnı kurtlanıp, kıskandıkları için forum sükunetini bozmaya kalkışmasını tasvip etmiyorum ve kınıyorum. Bunun faturasını bana kesmeniz çok yanlış.

ALLSTAR HIGHLINE'DAN DAHA DOLUDUR.

• Böyle basit bir konu için insanların kalibini kırmanız hoş bir davranış değildir.

Herkesin tercihi kendini bağlar.

Ben kesin ve net argümanlar sunarak ALLSTAR'ın Highline'dan üstün oluğunu dile getirdim.

Büyütülecek bir olay yok, uzatmadan konu kapansın lütfen.

• quote:

Böyle basit bir konu için insanların kalibini kırmanız hoş bir davranış değildir.

Herkesin tercihi kendini bağlar.

Ben kesin ve net argümanlar sunarak ALLSTAR'ın Highline'dan üstün oluğunu dile getirdim.

Büyütülecek bir olay yok, uzatmadan konu kapansın lütfen.

Bak ben de net argüman sunuyorum:

Allstarın Highline'dan eksiklerini bir kez daha yazıyorum:

Elektrikli katlanır ayna YOK!
    Ambiyans aydınlatması YOK!
    Renkli ekranlı yol bilgisayarı (Türkçe dil seçenekli) YOK!
    Yağmur sensörü YOK!
    Eve geliş-evden çıkış fonksiyonu (Coming-Leaving Home) YOK!
    Spor ön koltuklar YOK!
    Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası YOK!
    Otomatik yanan kısa farlar(Far sensörü) YOK!

Sonuc olarak Highline>Allstar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Öncelikle Golf hakkında yetersiz bilgiye sahip bir pazarlamacıdan hesap yapmayı öğrenecek değilim.

Hesap yapmayı ben size öğretmem zaten, o tren çoktan kaçmış. Şu ana kadar hiç pazarlama departmanlarında çalışmadım pek bana göre de değil zaten. Siz çalışmaya başlayınca belki değerlendirirsiniz.

Buradaki bilgili insanlarla tartışmayın zaten. Mevcut cehaletinizle, komik oluyor. Benim taraflı değerlendireceğim bir konu yok, aracımı üstün gösterme gibi bir derdim de yok, benim aldığım aracın All star motor seçenekleri arasında bir karşılığı da bulunmuyor. Neyi üstün göstereyim? Aldığım opsiyonları hiçbir standart pakete dahil edeceklerini sanmıyorum, aman aracım sarı Çizmeli Mehmet Ağa'nınkinden üstün olsun gibi bir kaygım da olmadı. Daha iyileri sizlerin olsun.

Yaptığım hesap 1-1 VW opsiyon listesini yansıtıyor, mesela bir 6000TL palavrasını ortaya atıp, birkaç badge ile metal pedal kaplamasıyla doldurmaya çalışmıyor. Siz belli ki araç teklifi dahi almamışsınız , fiyatlamanın nasıl yapıldığından birhabersiniz.

Ben size iki interrior süs çıtasının farkını söyledim, ama sizden hala" çok kaliteli çok üstün bir malzeme" palavrası dışında bir açıklama alamadım. Anlatın öğrenelim. Saçmaladığınız konu bir güvenlik , konfor ya da performans donanımı ile ilgili olsa "acaba" diyeceğim ama sadece renk farkı olan bir süs çıtası ile donanım değerlemek ancak size uygun kaçar.

Kullandığım üslubu değerlemek de size düşmez, herkes haddini bilsin. Saçma sapan yazılarınızla buradan bilgi almaya çalışan insanları yanlış yönlendirmeyin diye yetişkin yerine koyup sizi cevap verdim, kantarın topuzunu kaçırmayın!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.