Şimdi Ara

Golf'e Yeni Donanım Seçeneği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
3
Favori
10.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkeril

Vw adam göndermiş

En iyisi Allstar :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sadece %100 objektif olarak, başka hiç bir amaç gütmeden kendi değerlendirmelerimi sizlerle paylaşıyorum.

"All Star" donanım seviyesinde;
    Ön ve Arka Gelişmiş Park Sensörü standarttır.

U biçiminde LED Gündüz Sürüş Farı kontağı çevirmenizden itibaren yanmaktadır. Kontağı çevirir çevirmez U LED Gündüz Farı devreye girmektedir. Bu yüzden buna "Gündüz Farı" denilmektedir.

6,5" Composition Media Geniş Ekranlı Multimedya standarttır.

Bu araçları sıra bekleyerek almanız, bu araçların ne kadar değerli ve piyasada ne kadar çok tercih edilip talep gören bir araç olduğunu göstermektedir. Diğer markaların bayilerine girdiğiniz zaman bir çok araç mevcut ve alan-satan bulunmazken, Volkswagen araçları yok satmaktadır.

Netice itibariyle Türkiye'de en çok talep gören lüks marka Volkswagen'in çıkardığı bu "All Star" donanım seviyesi, Highline'dan üstündür.

• Elektrikli aynayı ilave donanım diye yazmışlar 93 model japon aracımda bile vardı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal93

Ben sadece %100 objektif olarak, başka hiç bir amaç gütmeden kendi değerlendirmelerimi sizlerle paylaşıyorum.

U biçiminde LED Gündüz Sürüş Farı kontağı çevirmenizden itibaren yanmaktadır. Kontağı çevirir çevirmez U LED Gündüz Farı devreye girmektedir. Bu yüzden buna "Gündüz Farı" denilmektedir.

Bu araçları sıra bekleyerek almanız, bu araçların ne kadar değerli ve piyasada ne kadar çok tercih edilip talep gören bir araç olduğunu göstermektedir. Diğer markaların bayilerine girdiğiniz zaman bir çok araç mevcut ve alan-satan bulunmazken, Volkswagen araçları yok satmaktadır.

Netice itibariyle Türkiye'de en çok talep gören lüks marka Volkswagen'in çıkardığı bu "All Star" donanım seviyesi, Highline'dan üstündür.

Vw ne zaman lüks oldu ?
    Sırf böyle insanlar yüzünden markadan soğudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Objektifliğe bak kontağı çevirince yanan gündüz farları var o yüzden adı gündüz farı diyorsun. Bizim araçlardaki gündüz farlarını çalıştırmak için kontağı çevirip sonra inip bagajdaki düğmeye bastığımızı mı düşünüyorsun?

Ön ve arka park sensörü dediğini 150-200 TL'ye Doğan-Şahin araçlara bile takıyorlar.

3 ay sıra bekleyerek almanızın nedeni yok sattığı için değil opsiyon satmak için elde stok tutmamaları sebebiyledir. Altı üstü yılda 30 bin adet satılan bir aracın fabrika tarafından yetiştirilemediğini mi zannediyorsun? İsterse yılda 1000 tane satılsın yine opsiyon satmak için elde stok tutmayacaklar yine 3 ay sıra bekleyeceksin. Çünkü bütün satış stratejisi opsiyon satmak üzerine kurulmuş durumda.

Bak linea'da o kadar satılıyor ama 3 ay sıra beklemiyorsun. Çünkü aracı bomboş verip dandirik bir bluetooth bağlantısını, geri görüş kamerasını, hız sabitleyiciyi opsiyon diye satmaya çalışmıyorlar.

Bak ben sana B sınıfı Jazz'da STANDART olan bazı donanımları söyleyeyim.

Akıllı Hız Limitleyici (ISL)
    Anahtarsız giriş
    Acil durum fren desteği (Brake Assist)
    Hız sabitleyici (Cruise Control)
    Şehir İçi Aktif Fren Sistemi (CTBA)
    Çarpışma Uyarı Sistemi (FCW)
    Şerit Takip Uyarı Sistemi (LDW)
    Trafik İşareti Tanıma Sistemi (TSR)

Başka firmalar artık şehir içi ve şehir dışı üstün güvenlik sistemlerini donanım olarak satarken Noxwagen hala tarçın rengi ipliği, metal renkli pedalleri, bilmem ne koltuk döşemesini donanım diye yutturmaya çalışıyor. Şu son emisyon skandalından sonra kesilen cezalara bütçe ayırmaları gerekeceğinden dolayı zaten zayıf olan AR-GE'si iyice zayıflayacak ve en az 10 yıl daha iplik, kumaş, döşeme satmaya devam edecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 23 Mayıs 2016; 17:14:49 >

• Arkadaş allstar donanımlı Golf almış anlaşılan.Neyse, "Allstar" donanımlı "lüks" Golf'ünüz hayırlı olsun.

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Honda 4.Sınıf bir markadır. Bir Honda bayisine gittiğinizde size araç satabilmek için çok çaba sarf edeceklerdir. Ayrıca 1.6 Dizel Otomatik bir Civic henüz üretilememektedir. "Tüplü" araca binmek isterseniz sizin tercihiniz.

Volkswagen'de söyediğiniz özellikler zaten mevcut.

Ayrıca Japon araçlarının kalitesi hiç bir Alman aracı ile kıyaslanamaz. Opel dahi Honda'dan kat kat üstün teknoloji ve kaliteye sahiptir.

Paran varsa Alman, paran yoksa Japon ;)
  • OFF OFF OFF bu kadar araç bilgisinden yoksun bir vw satış temsilcisini daha önce hiç görmemiştim.

http://forum.donanimhaber.com/m_107180091/tm.htm

Acura, Lexus ve İnfiniti diye markalar duydun mu? Hadi ipucunu verdim google'dan bir bak bakalım Toyota, Honda gibi japon firmalar nasıl araçlar üretiyorlar.

Yazdığım donanımların ne anlama geldiğini bile anlamamışsın. Vw'de aktif şehir içi güvenlik sistemini hele ki standart olarak rüyanda bile göremezsin. Opel Astra K ana konusunu biraz takip edersen aktif şehir içi güvenlik sisteminin doğru düzgün çalışmadığını boş yolda bile kendi kendine öttüğünü görebilirsin.

Honda dediğin firmanın dizel üretmemesi teknolojisizliğinden değil asıl pazarının Avrupa olmadığından kaynaklanıyor. Yoksa 1.6 120 hp dizel motoru ile gieness rekorlar kitabında en düşük tüketim rekorunu elinde tuttuğu gibi 1.6 160 hp dizel motoru da var.

Konu dağılmasın tekrar donanımlara dönelim. İplik, kumaş, koltuk döşemesine donanım diye para vermek cidden komik duruyor. Sanki diğer araçların koltukları tahtadan ve döşemesiz satılıyor. Elde işe yarayacak bir donanım olmayınca donanım tablosunu koltuk döşemesinin ipliği ile kalabalık göstermeye çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 23 Mayıs 2016; 17:35:19 >

• Ayrıca lütfen farklı marka ve modelleri farklı yerlerde tartışın.

Ben senin bindiğin araca 4 sene önce Elegance otomatik olana bindim ve sattım.

Bu konudaki görüşlerini başka yerde paylaş...

Bu konuya all star başlığı verilmiş dikkat edersen.
  • Anladığım kadarıyla arkadaş forumun az çok bilgili sakinlerinden.

Ama macera yaşamak için yeni hesap açıp elentürüğü vermiş bize :) Ara ara da uyartımı tazeliyor. Belki de konuyu trollüyor bilemeyiz.

Yönetici arkadaşlardan bir IP çözümlemesi beklemek hakkımız
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Elemanın net olarak vw satış temsilcisi olduğu belli oluyor. Kendi hesabı zarar görmesin diye yeni üyelik almış forumda reklam yapmaya çalışıyor.

Bunların işi de zor. Diğer firmalar otonom teknolojiler sunmaya basladıği bir dönemde insanları patlak dsg'ye döşeme ipliğine para vermeye ikna etmeye çalışıyorlar.

• quote:

Ben sadece %100 objektif olarak, başka hiç bir amaç gütmeden kendi değerlendirmelerimi sizlerle paylaşıyorum.

Highline'dan eksikliklerini üstte yazdım. Cevabınız ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• karga bile yavrusunu '' ah benım beyaz yavrum '' diye severmiş
    ESP standart mı bari ? çünkü kanunlara göre mecburı olduğu halde bas bas reklamlar dönüyor standart dıye

• Ben anladım All star highline dan kesinlikle üstündür Üstündür All star highline dan

• quote:

Lütfen konuyla alakasız gereksiz paylaşımlarınızı farklı başlıklar altında yapınız.

Şu anda Volkswagen dışında hiç bir marka DSG gibi bir şanzıman KESİNLİKLE ÜRETEYOR. Ucuz taklitler olan PowerShift, X-Tronic, EDC vs. Ancak basit ucuz taklitler olmaktan ileri gidemiyor. Bunları ilgili başlık altında tartışalım lütfen.

Bu başlığın sonucu olarak ALL STAR kesinlikle Highline'dan üstündür.

Allstarın Highline'dan eksiklerini bir kez daha yazıyorum:

Elektrikli katlanır ayna YOK!
    Ambiyans aydınlatması YOK!
    Renkli ekranlı yol bilgisayarı (Türkçe dil seçenekli) YOK!
    Yağmur sensörü YOK!
    Eve geliş-evden çıkış fonksiyonu (Coming-Leaving Home) YOK!
    Spor ön koltuklar YOK!
    Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası YOK!
    Otomatik yanan kısa farlar(Far sensörü) YOK!

Sen gelip hala nasıl Allstar Highline'dan 2 gömlek üstündür vs yazabiliyorsun?

Bu haliyle donanımın adı Allstar değil de Paf Takım falan olmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 23 Mayıs 2016; 19:13:14 >

• Öncelikle benim ALL STAR aracım maalesef yok, olmasını çok isterim.

Lütfen cevabımdan sonra konu kapansın herkes gündelik hayatına dönsün. Yoksa kavga çıkacak. Ben kimseyi üzmek ve kırmak istemem. Sadece kendi görüşümü ve deneyimlerimi aktarıyorum. Herkesin görüşüne saygım var.

Dediğim gibi U LED Farlar kendiliğinden yanmakta olduğu için far sensörüne ihtiyaç duyulmamaktadır.

Diğer ufak tefek basit eksiklerin tutarı, ALL STAR donanımında olan ekstra özelliklerin yanı da çok düşüktür.

Highline'dan çok basit gereksiz eksikleri vardır.

Sadece söylediğiniz 50-100 TL tutarında takılabilen 1-2 basit önemsiz eksik vardır kabul ediyorum ama benim saydığım ekstra donanım neticesinde ALL STAR donanımı Highline'dan KESİNLİKLE ÜSTÜNDÜR.

ALL STAR donanımının sunduğu ekstra özellikler sayesinde ALL STAR donanımı Highline'dan ÜSTÜNDÜR.

Hatta, ALL STAR donanımının sunduğu ek opsiyonel özellikleri Highline'a eklediğinizde yaklaşık 6.000 TL daha fazla fiyat çıkmaktadır.

Bu nedenle ALL STAR donanım özellikleri olarak standart Highline'dan ÇOK DAHA DOLU ve ÇOK DAHA ÜSTÜNDÜR.

• Ulan altı üstü Golf.Bir de paranızın yetmediği araçlar demiş sanırsın F segmenti.

• heheh ,2014 eylülden beri ülkemizde ESP sız arac satamazsınız ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelbs

heheh ,2014 eylülden beri ülkemizde ESP sız arac satamazsınız ,

Neye göre söylüyorsunuz bunu ?
    Söyleyin biz de bilelim.

Öyle bir zorunluluk KESİNLİKLE YOK.

Öyle olsa Dacia'nın 1 araç bile satamaması gerekirdi.

• ben söylemiyorum ,devlet diyor , ESP siz arac satılamaz , en boş linealarda bile ESP var artık
    dacıalarda da var , siz bilmiyorsunuz diye bu donanımlar yok değil sadece bağzı markalarda başka türlü adlandırılmıştır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.