Şimdi Ara

Golf'e Yeni Donanım Seçeneği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
3
Favori
10.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otomatik yanan kısa far özelliği yokken U-Led farlar neye göre yanıp sönüyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağmur ve far sensörü olmayan arabaya 90 bin lira üzeri para verecek bir kaz çıkarsa bana da gönderin birde ben yolayım

Beğenmediği firmalar aktif şehir içi güvenlik sistemleri sunmaya başladı hala kontak çalışınca gündüz farları yanıyor diyor. Elektrikte ona düz bağlantı diyoruz. Aküden kablo çekiyorsun kontak açılınca lamba yanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 23 Mayıs 2016; 19:49:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U LED Gündüz Farı siz araca binip kontağı çevirdiğiniz anda yanmaya başlar.

Kontağı kapattığınızda söner.
    Bu nedenle Far Sensörüne gerek duyulmaz çünkü zaten siz otomobilin içinde kontak açıkken yanmaya devam eder.

Gece gündüz her zaman yanmaya devam eder yeter ki kontak açık olsun.

ALL STAR Highline'dan donanım itibariyle daha doludur.

Özel üretim olması sebebiyle ALL STAR'da Highline'a ek olarak yukarıda çok kez saydığım ekstra opsiyonel özellikler vardır.

Özet olarak EN DOLUSU ALL STAR'dır.

ALL STAR > Highline

ALL STAR Highline'dan doludur.

En üst donanım ALL STAR'dır.

Anlayışınız ve nezaketiniz için teşekkür ederim.

SAYGI ve edep çerçevesinde konuştuğunuz için sağolun.

• U-Led gunduz fari kontak açılınca yanabilir ama kısa farlar karanlik ortama girince otomatik olarak yanmiyor.

• Derdiniz kısa far olsun. Herkesim tercihine saygılıyım. Bence Gündüz Farı gayet yeterli ama zaten ihtiyacınız olduğunda zaten uzunları yakıyorsunuz.

Dediğim gibi sadece 1-2 ufak önemsiz basit eksiği olduğu kabul eyvallah ama bunlar 50-100 TL karşılığında giderilebiliyor.

Buna karşılık yaklaşık 6.000 TL değerinde önemli ekstra güzel opsiyonel donanım ALL STAR'da mevcut.

Bu nedenle ALL STAR'ın Highline karşısında sahip olduğu yaklaşık 6.000 TL değerinde opsiyonel donanım sayesinde ALL STAR en üst seviyeye yerleşerek Highline'ı geride bırakıyor. Dediğim gibi yukarıda söylediklerinize kısmen katılıyorum. Dediğiniz gibi olsa iyi olurdu. Ekstra donanımları ALL STAR'ı cazip kılıyor.

Yani ALL STAR donanımlarıyla Highline'dan DAHA DOLU ve DAHA ÜSTTEDİR.

• Usta seni özellikle mi yolladılar buraya? Allstar basbaya Highline'dan daha BOŞ. Olmayan özellikleri yazılmış zaten. Kafana göre daha dolu diyorsun. Babayı daha dolu Allstar. Sonradan eklenen özrl ve farklı bir donanım olduğu için farklı donanımlara sahip ama o donanımlara sahip olması misal, Farklı bir koltuk döşemesine sahip olması Highline'dan daha dolu olduğu anlamına gelmiyor.

• Alanın aklı yok.

• Ben düşünce ve deneyimlerimi paylaştım.
    ALL STAR donanım seviyesinin Highline'dan daha dolu olduğunu açıkladım.

1-2 basit önemsiz ve gereksiz alelade detay yüzünden ALL STAR'ı kötüleyemeyiz.
    Kimse kimsenin malını kötüleyemeyiz.

Hiç bir önemi olmayan 50-100 TL değerinde bir basit detay (donanım bile demiyorum) gereksiz olması nedeniyle konulmamış olması onu Highline'dan daha boş hale getirmez.

Ben yukarıda belirttiğim EKSTRA ÖZEL İLAVE DONANIMLAR sayesinde ALL STAR'ın Highline'dan DAHA DOLU olduğu gerçeğini sizinle paylaştım.

İsterseniz ALL STAR'ın Highline'a ek olarak eklenmiş çok önemli ekstra ilave fonksiyonları ve ekstra opsiyonel donanımları vir kez daha paylaşabilirim.
    Yukarıda da okuyabilirsiniz.

Bu "Herkes ALL STAR alsın." anlamına gelmiyor. Herkesin tercihi kendinedir ve saygı duyarım.

İsteyen Renault alsın, isteyen bütçesine göre Honda alsın, bütçe meselesidir. SAYGI duyarım.

ALL STAR benim çok beğendiğim ve sahip olmak istediğim bir model.
    Sadece benim değil daha bir çok kişi bu modele sahip olmak istiyor ve bayide araç bulamıyor.

Forumumuzda da ALL STAR donanımını beğenen ve sahip olmak isteyenler çok sayıda var.

Bana gıcıklığına trollemek için saygısızca bu donanımı kötülemek isteyenler ne derse desin ALL STAR donanımı Highline'dan üstündür. Her şeyden önce özel üretimdir.

Saygısızca eleştirilerde bulunan arkadaşları da tarafsız ve objektif düşünmeye davet ediyorum.

Ben son olarak bu bariz gerçeği sizinle paylaşmak İstiyorum.

Yukarıda belirttiğim özel ekstra donanım sayesinde ALL STAR donanımı Highline'dan DAHA DOLU ve ÜST SIRADA YER ALIR.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdal93

Honda 4.Sınıf bir markadır. Bir Honda bayisine gittiğinizde size araç satabilmek için çok çaba sarf edeceklerdir. Ayrıca 1.6 Dizel Otomatik bir Civic henüz üretilememektedir. "Tüplü" araca binmek isterseniz sizin tercihiniz.

Volkswagen'de söyediğiniz özellikler zaten mevcut.

Ayrıca Japon araçlarının kalitesi hiç bir Alman aracı ile kıyaslanamaz. Opel dahi Honda'dan kat kat üstün teknoloji ve kaliteye sahiptir.

Paran varsa Alman, paran yoksa Japon ;)

opel dahi mi? opel vw'den kaliteli

• Yazmayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • canguler917 kullanıcısına yanıt
    İflas eşliğinde bulunan GM ürünü Opel için Volkswagen'den kaliteli demeniz dayanaksız olmuş.

Opel yine de Renault, Honda, Peugeot, Toyota, Citroen gibi markalardan kaliteli.

Ama Volkswagen için bu sözler bence haksızlık.

Ben Volkswagen ortağı değilim, satıcısı da değilim. Her iki markaya da bindim test ettim buna göre malzeme kalitesi, motor - şanzıman kalitesi açısından bunları söylüyorum.

Tabii ki tercih meselesi, saygı duyarım.

Ama bu konuyu ilgili başlıkta tartışalım.

• VW neyin eşiğinde hocam bolluk içinde yüzüyor mu her yerden milyar dolarlarca kredi alindi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye için konuşuyorum, her hangibir VW Bayisine gittiğinizde çok kalabalık oluyor, herkes VW almak istiyor.

Sanki bedava dağıtıyorlar gibi kalabalık oluyor.
    Ama Opel için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Tercihinize bağlı tabii Opel tercih ederseniz de saygı duyarım.

• Bir golf kullanıcısı olarak söylüyorum gözünüzde büyütmeyin bu kadar Opel bayileri de fazlasıyla dolu, geçen gittiğimde vw bayisi bomboştu bir Polo 1.2 tsi dsg test sürüşü yapmak istedim bir araç kazalı öbürünü de patron aldı gitti dediler ben pek inanmıyorum daha önce golf almadan önce de test sürüşüne gittim golf için de aynını dediler. Vw fiyat bandında muadillerine göre biraz kaliteli malzeme kullanıyor ancak gerek motorun artık performansdız kalışı (en çok tercih edilen motor olan dizel olarak söylüyorum, 1.4 tsi performanslı ama onda da tork steer problemi var motorda biraz da dengesiz güç patlaması sorunu var) ve şanzıman sorunlarından dolayı da gözden düşen bir marka.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW i günahım kadar sevmem

Ama Opelin neresi kaliteli ?

• Benim favori aracım 1.6 TDI DSG Saf Beyaz 2016 ALL STAR

Ben daha önce de ne TDI ne de DSG ile sıkıntı yaşamadım.

Hem TDI hem DSG çok iyi. TSI hiç kullanmadım. LPG uyumu olmadığı için tercih etmedim.

TDI herkese öneririm.

• Gereksiz bir donanim kandirmacadan baska bisey degil.Trendi comfortu highline her sene donanim olarak gelistir daha alinabilitesi olur.Hea tabe adamlarin ihtiyaci yok nasilsa satiliyor rakipleri kendilerine ceki düzen versin diger c segment araclar kasa degistirecek bir aracin kalite konusunda yanindan gecemiyor..

• Tamam all star en süper donanım, sakin ol biraz

• Sakinim zaten :)

• Netice olarak %100 kesinlikle ALLSTAR donanımı Highline'a göre donanımlı, çok şık be ekstra opsiyonlarıyla fark atıyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.