Şimdi Ara

Golf Fsi Manuel Aliyorum Yorumlariniz Onemli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki ay önce 2007 model FSI jettayı sattım ilk sahibiydik 10 LT / 100 Km şehir içi , şehir dışında ise 6,2 LT / 100 Km yakıt verisine ulaşmıştım. Gitmez diyenlere sadece gülüyorum. gitmez diyenler neye göre gitmez diyor acaba ? altlarındaki fındık kadar turbonun verdiği torka göre mi yapıyorlar yorumu yoksa 5,4 LT ferrari motoruna göre mi ?
  • size alfa 156 120 hp öneririm hem karizma hem lpg uyumu hem 120 hp hem donanim hemde konfor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

size alfa 156 120 hp öneririm hem karizma hem lpg uyumu hem 120 hp hem donanim hemde konfor

Alfa icin varyatorler 15-20 bin km de bir sorun cikartiyor diyorlar, ne kadar dogru bilemiyorum. Kullandiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gitarist1186

quote:

size alfa 156 120 hp öneririm hem karizma hem lpg uyumu hem 120 hp hem donanim hemde konfor

Alfa icin varyatorler 15-20 bin km de bir sorun cikartiyor diyorlar, ne kadar dogru bilemiyorum. Kullandiniz mi?

Alfa romeo iyi hos guzel aracdir ic tasarim dis tasarim etkileyicidir :) fakat kahri cekilecek arac degildir bunlar bi anlik hevesdir sadece... Hocam seni bu golf isinden vazgecirdiler sanirim forum ahalisi :) sana 1,6 fsi golf sahibi olarak gereken butun bilgileri verdim daha ne merak ediyosun anlamadim dogrusu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

quote:

quote:

Alfa romeo iyi hos guzel aracdir ic tasarim dis tasarim etkileyicidir :) fakat kahri cekilecek arac degildir bunlar bi anlik hevesdir sadece... Hocam seni bu golf isinden vazgecirdiler sanirim forum ahalisi :) sana 1,6 fsi golf sahibi olarak gereken butun bilgileri verdim daha ne merak ediyosun anlamadim dogrusu:)

Hocam vazgecmedim yanlis bir izlenime kapildiniz sanirsam :) sadece diger arac seceneklerini de degerlendiriyorum, uygun gelirse kacirmayayim diye.

• Hocam yanlış anlama olmasın, fsi motoru kötülemek değil amacım; ama 4 sene 1.6 hitler a3 kullandım, brc lpg sistemi ile, bir ara model yenilemek için arayışa geçtim, fsi motorluların fiyatı uygundu, baya bir ilana bakıp sahipleri ile konuştum. Bi tanesine sordum "yakıtı nasıl, az yakıyo deniyor?" diye, adam aynen şunu söyledi: "Arkadaşım yalana gerek yok, az yakan bir araba değil, senin arabadan 1 lt az yakar, yakıtı için düşünüyorsan dürüstçe söyleyim". Fsi motor, dizel mantığı ile çalışan, az yakan bir motor olarak üretildi, ama kısa zamanda Üretimden kalktı.normal 1.6 Dan performans olarak aman aman bi farkı olmayan, lpg ye uyum sağlamayan bir motor. Zamanla zincirinden mi neyse,Ordan ses çıkarmaya başladığını yetkili servisteki mühendis arkadaşlar söylemişti. Her ne kadar "az bi fark için lpg ile uğraşmam" Demişseniz de, uzun süre 1.6 a3 kullanmış biri olarak, size bu motoru öneririm. Alt devirleri gayet canlıdır 8V olduğu için, hemen 5. Vitese atabilirsiniz. Taş gibi motordur, asla Sizi yolda bırakmaz. Güzel bi lpg sistemi, bi de aygaz otogaz, lpg li olduğunu asla anlamazsınız. Otobanda boş yolda bizzat test ettim. Benzine aldım hızlandım, son hız denedim, lpg ye aldım denedim, gram şaşma yok. (200 Yapmıştım, ama bi kaç kez sadece, deneme amaçlı,hızdan korkarım, bunu söylemekten de utanmam). Bu arada klasik a3 'çü muhabbetini de yapayım: aynı fiyatta modelden taviz vereceksiniz mutlaka, ama Eski de olsa a3 lere de mutlaka bakın derim. Golf sizi bu kadar etkilemişse, a3 ten inmek istemezsiniz. Benim Kullandığım a3 2000 modeldi. hala rüyalarıma giriyor:)

• Aracim 1.4 tdi 3 silindir motora sahip.yazdiklarinizi gorunce aracimi daha cok seviyorum.3.5 4 lt ler bebim icin cok zor degil cc ile 90 km surat ortalamasiyla.sehir ici balilesir icin 5.5 bile zoor degil.araci sakin kullanirim oda buyuk etmen tabiiki

• quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

Hocam yanlış anlama olmasın, fsi motoru kötülemek değil amacım; ama 4 sene 1.6 hitler a3 kullandım, brc lpg sistemi ile, bir ara model yenilemek için arayışa geçtim, fsi motorluların fiyatı uygundu, baya bir ilana bakıp sahipleri ile konuştum. Bi tanesine sordum "yakıtı nasıl, az yakıyo deniyor?" diye, adam aynen şunu söyledi: "Arkadaşım yalana gerek yok, az yakan bir araba değil, senin arabadan 1 lt az yakar, yakıtı için düşünüyorsan dürüstçe söyleyim". Fsi motor, dizel mantığı ile çalışan, az yakan bir motor olarak üretildi, ama kısa zamanda Üretimden kalktı.normal 1.6 Dan performans olarak aman aman bi farkı olmayan, lpg ye uyum sağlamayan bir motor. Zamanla zincirinden mi neyse,Ordan ses çıkarmaya başladığını yetkili servisteki mühendis arkadaşlar söylemişti. Her ne kadar "az bi fark için lpg ile uğraşmam" Demişseniz de, uzun süre 1.6 a3 kullanmış biri olarak, size bu motoru öneririm. Alt devirleri gayet canlıdır 8V olduğu için, hemen 5. Vitese atabilirsiniz. Taş gibi motordur, asla Sizi yolda bırakmaz. Güzel bi lpg sistemi, bi de aygaz otogaz, lpg li olduğunu asla anlamazsınız. Otobanda boş yolda bizzat test ettim. Benzine aldım hızlandım, son hız denedim, lpg ye aldım denedim, gram şaşma yok. (200 Yapmıştım, ama bi kaç kez sadece, deneme amaçlı,hızdan korkarım, bunu söylemekten de utanmam). Bu arada klasik a3 'çü muhabbetini de yapayım: aynı fiyatta modelden taviz vereceksiniz mutlaka, ama Eski de olsa a3 lere de mutlaka bakın derim. Golf sizi bu kadar etkilemişse, a3 ten inmek istemezsiniz. Benim Kullandığım a3 2000 modeldi. hala rüyalarıma giriyor:)

Hocam tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin, a3 lerede bakacagim :)

• gitarist1186 kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam, şimdiden hayırlı olsun alacağınız araba;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Aracim 1.4 tdi 3 silindir motora sahip.yazdiklarinizi gorunce aracimi daha cok seviyorum.3.5 4 lt ler bebim icin cok zor degil cc ile 90 km surat ortalamasiyla.sehir ici balilesir icin 5.5 bile zoor degil.araci sakin kullanirim oda buyuk etmen tabiiki

Hocam dedigim gibi on planda olan yakit degil, fakat yinede sagolun tecrubeleriniz icin :)

• Arkadaslar lpgli golf 5 ve a3 lere baktim. Golf 5 fiyatlari ucmus. Lpg var diye 2 bin yukarisina satiyorlar. Yakit parasini bastan vermekten baska biraey degil. Hatta ayni aracin onceki ilani 28.000 , guncel ilani 28.500 resmen daha fazla nasil iteleriz diye fiyat arttirmislar(komple boyali galerici araci asla aramaya tenezzul etmem) bari onceki ilani kaldirsaydiniz .erefsizler. Neyse a3 lerde 30 bin tl alti temiz yok onlarda rafa kalkti. Malesef bu butceye temiz fsi yada baska arac bakicaz.

• 1.6fsi a4 b7 im vardı kötü motor değil sadece 30 kr yakıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrikatörünoğlu

1.6fsi a4 b7 im vardı kötü motor değil sadece 30 kr yakıyor

O konforoa verilecek bir para. Fakat guncel benzin fiyatlariyla ankara trafiginde 40 yakar gbime geliyor.

• Arkadaslar 2006-2007 astra cdti lerde gozume carpti, 100-120 bin km arasi alinir mi bu arac? Sorun cikartma ihtimali nedir?

• Arabada 2 kisi bagaj dolu klima açık 225/45r17 lastiklerle mudanya-kusadasina giderken ki ortalamam
     Golf Fsi Manuel Aliyorum Yorumlariniz Onemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 28 Haziran 2014; 14:18:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

Arabada 2 kisi bagaj dolu klima açık 225/45r17 lastiklerle mudanya-kusadasina giderken ki ortalamam
     Golf Fsi Manuel Aliyorum Yorumlariniz Onemli

6 lt gayet iyi. Yanliz merak ettgim 6. Vites 90 km hizi 2500 devir civaridami yapiyor cidden?:( 6. Viteste 120 km hizi 2500-3000 devirde gorur diye umit ediyordum.

• quote:

Arkadaslar 2006-2007 astra cdti lerde gozume carpti, 100-120 bin km arasi alinir mi bu arac? Sorun cikartma ihtimali nedir?

Temizini bulursanız çok sorun çıkartmaz. Ama performans anlamında biraz zayıftır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SalutGilles

quote:

Arkadaslar 2006-2007 astra cdti lerde gozume carpti, 100-120 bin km arasi alinir mi bu arac? Sorun cikartma ihtimali nedir?

Temizini bulursanız çok sorun çıkartmaz. Ama performans anlamında biraz zayıftır.

Kac bin km ye kadar alinabilir sizce?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SalutGilles

quote:

Kac bin km ye kadar alinabilir sizce?

Genelde dizellerin km si yüksek olur. Dolayısıyla 100 bin km altı bulmak zor olabilir. Bütçenizi göz önüne alırsak 100-120 bin km arası ideal.

• Arkadaslar, hepinize ayri ayri tesekkur ederim, golf 5 almaya karar verdim fsi yada lpg hangisi temiz gelirse cok farketmiyor benim icin :) eski araclari incelemek bircok insana yardimci oluyor 2. el dunyasinda bulunan, insallah en yakin zamanda bulursak, ayrintili incelemesini yeni bir konuda yazarim, bu sayede hurafeleri ve gercekleri tum objektifligiyle hepimiz gormus oluruz :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.