Şimdi Ara

GOLF GOAL mü? YENI CIVIC sedan mı? FOCUS Ghia mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
23.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

neresi dökülüyormuş.. benden iyi mi bileceksiniz..
    millet laf olsun diye konuşmayı ne çok seviyor ya..

ayrıca sen o mümessillerin o araçları nasıl hor kullandığını biliyor musun? ve o araçların 1 sene içinde ne kadar km yaptığını?

edit: bırakın artık şu vw yi mercedes gibi göstermekten..
    golf 5 kuzenimde var.. sürekli bindiğim kullandığım bir araç..
    neden se benim aracımla öyle arada öyle dağlar kadar fark yok.. bunu bende söylüyorum kendiside söylüyo.
    bazı yönden benim araç üstün bazı yönlerden onunki.. bu kadar basit.. ikiside compact sınıf araç sonuçta arada ne kadar fark olabilirki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 3 Ağustos 2006; 10:43:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bettyonpower

ne demek sana ne oluyor?

sen mantıksız ispatı mümkün olmayan şeyler söylersen bende dediğin şeyin ispatlanmasının mümkün olmadığını söylerim.

bu illaki bana söylemiş olmanı da gerektirmez.

bu kadar basit.

ispatlanması mümkün değilse boş konuşmayın ozaman

yok focus dökülüyormuş bilmem ne.

var ise elinizde ispat koyarsınız buraya.efendim ilaç mümessilleri kullanıyormuş.

sen bana getir golf ü iki gün sonra direksiyonu alırsın.kullanmadan kullanmaya fark var.yoldan yola fark var
  • quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

22,000 kmde focus 2 kullanıcısıyım..

neresi dökülüyormuş.. benden iyi mi bileceksiniz..
    millet laf olsun diye konuşmayı ne çok seviyor ya..

ayrıca sen o mümessillerin o araçları nasıl hor kullandığını biliyor musun? ve o araçların 1 sene içinde ne kadar km yaptığını?

edit: bırakın artık şu vw yi mercedes gibi göstermekten..
    golf 5 kuzenimde var.. sürekli bindiğim kullandığım bir araç..
    neden se benim aracımla öyle arada öyle dağlar kadar fark yok.. bunu bende söylüyorum kendiside söylüyo.
    bazı yönden benim araç üstün bazı yönlerden onunki.. bu kadar basit.. ikiside compact sınıf araç sonuçta arada ne kadar fark olabilirki

nedir bu karalama mantığı çözemedim valla.

focus u bilmesek inancaz.

benim halaoğlu 3 sene focus 1 ghia aya bindi.bir tek cam rölesi bozuldu.başka bir arızası yok.

o da kadı kızında da olur.

• focus 'un sedanını beğenmiyorum beğenseydim alırdım ama focus 'un hb gerçekten güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: bettyonpower

ne demek sana ne oluyor?

sen mantıksız ispatı mümkün olmayan şeyler söylersen bende dediğin şeyin ispatlanmasının mümkün olmadığını söylerim.

bu illaki bana söylemiş olmanı da gerektirmez.

bu kadar basit.

ispatlanması mümkün değilse boş konuşmayın ozaman

yok focus dökülüyormuş bilmem ne.

var ise elinizde ispat koyarsınız buraya.efendim ilaç mümessilleri kullanıyormuş.

sen bana getir golf ü iki gün sonra direksiyonu alırsın.kullanmadan kullanmaya fark var.yoldan yola fark var

bu sizin dediğinizin burada ispatlanması gibi bir olanak yok.

tıkırtının internek sitesine konması mümkün mü?

esas boş konuşmayı siz yapıyorsunuz...

bir golfü iki gün içinde parçalama kabiliyetine sahip olmanız da ayrıca sizin VW e ne kadar kötü baktığınızın göstergesi.

inanıyorum ki size 2 araba versik bunlardan birisi golf diğeri de dandik bir kore arabası olsa kesin golfü 2 günde parçalar diğeri için ise yılarca sorunsuz biilecek bir araba dersiniz.

önyargılarınızdan kurtulun.

siizn sevmediğiniz bir aracın kötü olması gerekmiyor.

benim arkadaşımda da 160,000 km de tdi bora var.üzerindeki motorun daha değişmiş parçası yok.
    ama size sorsak ooooooo gitmiştir bitmiştir dersiniz.turbo patlatmıştır vs dersiniz.

100,000 bakımına beraber götürdüğümüz golü olan arkadaşın ise yağ değişimleri ve km si gelen parçalarının değişimi haricinde hiç bir sorunu çıkmadı.

hiçbirisi için de araçlaının önemi yok ayrıca.resmen içine ederek kullanıyorlar.

ama tık yok arabalarında.

• tabi ispatlanmayan şeyleri ben yazıyorum

focus dökülüyor,golf dökülmüyor di mi

ok öyle olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 3 Ağustos 2006; 13:31:03 >
  • bende 98 golf var 145binde hiç bi sorunu yok yertemiz bir tıkırtı bile gelmiyo golfün kalitesinden şüpheniz olmasın arkadaşlar
  • Golf kadar kral araç az bulunur fordu kim ne yapsın
  • Eğr kıyaslamada Honda Civic olamasa idi kesinlikle Ford Focus Hatchback derdim.Kiraz kırmızısı . Ama honda dururken gidip başka arabada pek mantıklı değil.
  • Eğer benzinli araç alacaksanız tabiyki honda civic Hb denir, başkasına bakmaya gerek yokkk.
  • Honda derim dostun, ama temizligine ve kazasina dikkat et. Cunku Golf bu yil kasa degistirecek ve eski kasa 2. elde satarken zorlanmana yol acabilir.
  • 2.5 sene kadar golf 4 kullandım tek bir şikayetim bile yoktu
    tamamen tarafsız yorum yapıyorum bakın.(hondacıyım)
    dayım yeni ford focus aldı bagaj taraflarından acayip tıkırtılar geliyor servise götürdük bulamadılar...
    ve focus aldığına bin pişman biz ona toyota corolla tavsiye etmiştik.şimdi kafasını duvarlara vuruyor keşke toyota alsaydım diye...
    tabiki civic
    ne golf bişeye benziyo nede focus
  • focus ghia
  • benzinli alcaksan honda civic hondanın motorlarının teknoljisini hakikaten üstün artı yeni civic iç dizaynı dış dizaynıyla oldukça dikkat çekici ve hoş bir otomobil herşeyden önce diğerlrinden daha yeni.Aralarında en eskisi golf golf belki kasa değiştirmese bile yakın zamanda ciddi bir makyaj geçirecektir.Golf'e Türkiyede golf 4 prim kazandırmıştır ama golf 5 golf 4 ün başarısına yaklaşamadı ve herşeyden önce fiyatları rakiplerinin daha üzerinde syerediyor bence focusla golf arasında önemli bir fark yok ancak golfün fiyatları daha yüksek bu yüzden focusta golfe göre daha tercih edilebilir bir otomobil.Dizeldeyse focusun dizeli zaten tek tercih gibi gözüküyor
  • golf 5 1.9 tdı 2.0 tdı tek geçerim
  • v tech teknolojisi için honda derim.
  • Ben olsam bu üçü içinde golf tercih ederdim malzame kalitesi bana daha cok guven veriyor daha saglam hissi uyandırıyor
  • Arkadaşlar benim dayım ve eniştem yaklaşık 5 ay önce sedan Focus Ghia aldılar. Biri dizel, diğeri benzinli. Benzinliyi alan, yakıt ve motor performansını beğenmiyor. Dizelin performansı ise muhteşem. Ben de kullandım. Ara hızlanmaları falan mükemmel. Hangi devir veya hangi viteste olduğunun bir önemi yok, bastınmı yapıştırıyor koltuğa. Anlayacağınız kullanımı çok zevkli ve bunun dışında iç kalitesi de iyi gibi geldi bana.
    Sonuç olarak dizel alınacaksa Focus diyorum ben de. Benzinli olursa da Civic tabiiki.
  • arkadaslar basta focus la golf aynı kıyaslamadı olunmamalı focus büyük kasa golf ise küçük ama tabiki WV derim golf fsı auto derim ama biraz pahalı
  • benzinde civic

dizelde focus
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.