Şimdi Ara

GOLF GOAL mü? YENI CIVIC sedan mı? FOCUS Ghia mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
23.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

benzinde civic

dizelde focus

kesinlikle katılıyorum
  • tabiki wv
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

benzinde civic

dizelde focus

alayına civic

arkadaşım gönlünden ne geçerse onu yap eğer bir araba kafana oturduysa buradakileri dinleme giit al sonra keşke şunu alsaydım die ortda kalırsın aldığın arabadan da birşey anlamazsın
  • Focus yada Honda arasından kendi secimini yap bence.

Golf , astra at bunları bir kenara .

Ama focus la honda arasında ben olsam yeni civici secerdim , çünkü daha güncel bir kasa ve fiyatı daha ii .
  • civic al kesinlikle hayatta alacağım en son araba ford
  • bence kesinlikle golf goal al icine hayran kalacaksin eger golf almayacaksan honda al ama benzin aldi yurudu biliyosun o yuzden dizel ford diger bi secenek

Ama golf al golf istedigi kadar makyajlansin degissin hala golf 4 cok sevilen ve tutulan bir arabadir ki sen yenisini aliyosun.
  • golf kalitesi düşmüş sorunlu bir otomobil

daha evvel de focus dizel tavsiye etmiştim.sonuç ne oldu ?

DOĞUŞ OTOMOTIV�de Sorunlar Hiç Bitmeyecek Mi? dincer54 [29 Ekim 2005, 17:19]
    2005 model 1. 6 FSI spotline Golf V marka araç sahibiyim. Aracı teslim alırken sol sis farı, sol arka stop lambasının buharlandığı gördüm. 2 kere bu farlar değiştirildi. Sorun hallolmadı. Bu arada arabanın bagaj bölümünden su aldığını tespit ettim. 2 kerede daha servis gidildikten sonra bagaj kapağı menteşe değiştirilerek sorun halledildi.

Araç kullanılmaya başladıktan sonra ön konsolda sesler gelmeye başladı. Servise gösterildi. Klima ünitesinin değişmesi gerektiği söylendi. Değiştirildi. Kısmen sorun halloldu. Gene de ses oluyor.
    Sol güneşlik ışığı arızalandı servise götürüldüğünde tavan döşemesinin tamamen çıkarılması gerektiği söylendi. Servisten gelindikten sonra sorun hallolmuş ama bu seferde sunroof açıldığında rahatsız edici bir tıkırtı başlamıştı. Bu tıkırtı için gidildiğinde sunroof bölümüne izolasyon malzemesi konarak bu sorun giderildi.

Araç 1 hafta kullanılmadan garajda durduktan sonra, çalışmadı. Bu servise söylendi. Acil yardım aracı gelerek sorunun aküden kaynaklandığı söyledi. Akü kontrolleri yapıldı ve sorun halledildi.

Ön orta sol havalandırma panel mandalı kullanım sırasında kırıldı. Servise aktardığında bunun kullanıcı hatasından kaynaklandığı söylendi!

Araç 1 yıl sonra 30.000 km�ye geldiğinde sol şoför koltuğunda hafif tüylenmeler ve deformasyonu tespit ederek bu servise intikal ettirildi. Serviste bunu Doğuş Otomotiv�e iletti. Doğuş Otomotiv bunun bir kullanıcı hatası olduğunu ve garanti kapsamı dışında olduğu söyledi.

Yukarıda anlatmaya çalıştığım tüm sorunlar 1 yıl içerisinde oldu. volkswagen markasını yüksek fiyat farkı olmasına rağmen piyasadaki farklı markalara tercih ederken, parça ve işçilik kalitesinin, müşteri memnuniyetinin ön planda olduğuna inandığım için tercih ettim.

Daha 1 yıllık bir araçta bu kadar problemin olması ve doğuş otomotiv'in garanti konusundaki duyarsızlığı açıkçası beni karamsarlığa itti.

Doğuş otomotiv'i müşteri memnuniyeti konusunda o TV reklamlarında iddia edildiği gibi hassas olmaya davet ediyor, mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 16 Ağustos 2006; 10:22:44 >

• NDA gibi VW sonrası başka araba kullanınca hayatım zehir oldu. 2 sene dayanabildim. Sonra geri golfe döndüm. Şimdi yeniden doğmuş gibiyim. Sanki 2 yıl boyunca sürdüğüm araba değildi ben arabaya yeni biniyorum.
  • focus kullanan golf düşünmez heralde.

DOĞUŞ OTOMOTİV Golf 5�in Üretim Hatalarını Neden Bildirmiyor? oziozmo [18 Mayıs 2006, 09:00]
    2004 model Golf midline sahibiyim. Aracım henüz 26.000 kilometrede olmasına rağmen ilk kilometrelerden itibaren sorunlar yaşamaya başladım. Kapıdan kopan fitiller, sağ ön camın kendiliğinden açılması ve kapanmaması, gövde rengi ile tampon renginin farklı olması, klimanın üretim hatalı olması, tekerleklerin bombe yapması gibi birçok sorun yaşadım. Ayrıca hala normal olduğunu söyledikleri dış dikiz aynalarında l(sol) konumuna getirip ayar yapmak istediğimde nedense sağ aynayla aynı anda hareket ediyor ve bu durum normal olduğu iletiliyor.

Ayrıca daha bugün arka bagaj kapağında sağ taraf ile sol taraf arasında kapanan yerlerindeki ayrıklığın farklı olduğunu farkettim. Sanki aracın bagaj kapağı açılmak istenmiş gibi daha bir ayrık duruyor. Bunu Genoto Ankara şubesine söylediğimde yine ve yine normal olduğunu ve düzeltildiğinde 100 km/h aştığımızda ses yaptığını söylediler. Yani Golf 5�in her hatasını normal kabul etmek gerektiğini, düzelirse daha da problemli hale geldiğini ilettiler. Aracımın kliması değişti, ancak sadece arka tampon boyandı ve herhangi bir nefaset ücreti verilmediği gibi elimize boya soyulmuştur şeklinde bir yazı verildi.

Ben aracımı satarken ki artık kullanmak dahi istemiyorum bu benim karşıma bir sorun olarak çıkmayacak mı? Ayrıca başka kullanıcılara 3000 YTL kadar nefaset ücreti verilirken bana neden verilmedi ki bu sorunu yaşayan tek ben değilim? Ayrıca üretim hatalarını neden volkswagen kullanıcılarını arayarak uyarmıyor da ben bu problemleri bulup servise götürdüğümde söyleniyor? Müşteri memnuniyeti satışa kadar mı? Ayrıca Doğuş Otomotiv kullanıcılarına farklı muamele mi yapıyor? Ben bunlarla ilgili cevap almak istiyorum. Son seçenek olsa da tüm Golf 5 özellikle 2004 modeliyle ilgili yasal hakkımı kullanacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 16 Ağustos 2006; 11:00:37 >

• +focus1.5 Senedir focusa kullanıyoruz ilk aldığımız günki problem dışında hiçbir sorun çıkarmadı,Ne bir yerinden ses geldi ne elektronik aksamına bişi oldu.Focusa dökülüyor diyen arkadaş hangi arabayı kullanıyorsun acaba Mercedes s serisi fln mı??????????
    quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: ceta

Golf focustan çok farklı bir araç. Focus kısa zamanda dökülüyor. Bizim firma elemanları kullanıyor. Bir sürü focus kullanılıyor. PLastik malzemeler resmen dökülüyor. Golf focusa göre çok daha sessiz. Ekonomi yönünden de eksiği yok hatta daha iyi. Golfü kesinlikle öneririm.

dökülen focus u gösterir misin

evet golf çok farklı.daha kötü yol tutuş,daha çok tüketim.

1.6 tdci motora karşılığı yok.

ben de kesinlikle focus u öneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 16 Ağustos 2006; 11:15:59 >

• Gidin bir deneme sürüşü yapın içine oturun zaten farkı anlıycaksınız ben kesinlikle Golf diyorum.Millet iyice marka fanatikliğine dökmüş bu işleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

Gidin bir deneme sürüşü yapın içine oturun zaten farkı anlıycaksınız ben kesinlikle Golf diyorum.Millet iyice marka fanatikliğine dökmüş bu işleri

golf mü? golf dökülüyor

ben de ford yok ford diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

. ..Ayrıca hala normal olduğunu söyledikleri dış dikiz aynalarında l(sol) konumuna getirip ayar yapmak istediğimde nedense sağ aynayla aynı anda hareket ediyor ve bu durum normal olduğu iletiliyor...

Burası komikmiş ya...
  • quote:

Gidin bir deneme sürüşü yapın içine oturun zaten farkı anlıycaksınız ben kesinlikle Golf diyorum.Millet iyice marka fanatikliğine dökmüş bu işleri

ben gittim içine oturdum hatta kuzenimde aynı araç olması sebebi ile baya bir kullandım golf 5 i..

ama gidip 43,000 verip focus aldım.. golf çok iyi idi ama ben sırf ford manyağıyım diye mi verdim sence 43,000 i? ford yada vw babamın oğlu değil sonuçta. benim paramda sınırsız değil. ben focusu sevmişim sen golfü olay bu kadar basit. yok golfü tek geçerim yok vw .. felan geçin bu lafları.. o dediğiniz laflar dünya üzerinde sadece merso için söylenebilir.

• yaw geçin bu focus dökülüyor ayaklarını,100binde focus almıştım bir tanıdıktan,arabada tık yoktu,malzemesi,bej döşemesi sıfır aracınkinden farksızdı(oturmaya kıyamıyorduk).en küçük bir tıkırtı konforu bozacak birşey yoktu arabada,herşeyi tamtakır çalışıyordu. şu an bir arkadaşım da 100binde golf4 var,o da özenli kullanılmış bir araba amma gel gör ki onun plastiği bir acayip olmuş,özellikle direksiyonun monte olduğu kısmın plastiği dökülmüş alttan başka renkte birşeyler çıkmış,tamam oturaklı araba ama kesinlikle bir focus'un havası yok o arabada. bence dizel alacaksan rakipsiz motoruyla focustan başkasına yanşma,benzinli diyorsan da honda civic'ten şaşma(benzinli civic'in tadı apayrıdır)
  • Akıncl golf le ilgili sorunları kopyalamışsında görende aynı sitede focus hakkında hiç şikayet yok sanıcak tartışmayı bu tür şikayetlere dayandırıcaksak

herkes kendi karşılaştırsın
    http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=categories&tree=256,24&level=3&id=24&fno=5 bu ford hakkındaki şikayetler.
    http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=categories&tree=256,24&level=3&id=24&fno=115 buda vw hakkındaki şikayetler.

• akıncl her mesaja atlayıp VWyi kötülemek zorunda değilsin.Yorumunu yapmışsın bir kere niye sürekli anlamsız şeyler yazıyosun.
  • Honda Civic Al Derim..İç Dizayn..Yol tutuşu..Çok Hoş Olmuş
  • quote:

akıncl her mesaja atlayıp VWyi kötülemek zorunda değilsin.Yorumunu yapmışsın bir kere niye sürekli anlamsız şeyler yazıyosun.

sana mı sorucam lafını bil

vw zaten sorunlu otomobiller üreten bir marka.o şikayetleri ben yazmadın anladın mı?

gidip focus dökülüyor diye uydurma masallar anlatıp anlamsız şeyler yazanlara söyle sen o lafı

ben golf ün döküldüğünü göstermekte özgürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 17 Ağustos 2006; 9:20:49 >
  • Evet bana sorcaksın , senin gibiler yüzünden forumdan soğudum içine ettiniz iyice.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.