Şimdi Ara

GOLF GOAL mü? YENI CIVIC sedan mı? FOCUS Ghia mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
23.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: duncan21

Evet bana sorcaksın , senin gibiler yüzünden forumdan soğudum içine ettiniz iyice.

sana ne sorucam herşey ortada

beğenmiyorsan ,işine gelmiyorsa okuma tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 17 Ağustos 2006; 13:11:07 >
  • FOCUS daha iyi bir araç hayalimdeki araç focus 2.0 GHİA

bunu aradan çıkarırsak yeni golf lerin tipi hiç hoş gelmiyor bana focus daha oturaklı daha hoş duruyor
    bir de TDCİ motor
  • bence yeni honda civic sedan 1.6 elegance
  • golf
    abi taş gibi araba
  • ya sen bence cıvıc le focus arasında kal golf bunlardan cokkkkkkkkkk üsstün araba fiyat olarak kalite olarak napıcan fordu hondayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: malikguzel

ya sen bence cıvıc le focus arasında kal golf bunlardan cokkkkkkkkkk üsstün araba fiyat olarak kalite olarak napıcan fordu hondayı

sana sadece gülüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

vw zaten sorunlu otomobiller üreten bir marka.o şikayetleri ben yazmadın anladın mı?

VW sorunlu arabalar üreten bir firma değildir... Dünya üzerinde hiçbir firma tamamiyle sorunsuz araba üretmez ... Satış rakamları göz önüne alınınca OPel , VW , Ford gibi firmaların sorunları daha fazla gözükenbilir . Sürekli olarak forumda opel ve VW ye cahilce anlamsız şekilde kötüleyerek bir yere varamazsınız.

Golf goal her yönden (iç tasarım , dış tasarım , güvenlik , iç malmezenin kalitesi , motorun dayanıklığı , sürüş keyfi , yol tutuşu , 2.el piyasası vs.) rakiplerinden üstündür.

İyi araba pahalı arabadır. Dünya üzerinde asla değişiyecek kuraldır bu.

• akin sana diom sende anti golf hastalıgımı war kardeş golfü kulanmayan bilmeyende sana inancak sen git ford al bende golf fsı war 115 hp golf 5 yani temde ibreyi 220 wardı dahada yapardı bassaydım cıvıc dediğin araba ise 190 dan sora boguluor fordta aynen
  •  GOLF GOAL mü? YENI CIVIC sedan mı? FOCUS Ghia mı?

tencere kapak olayı
  • yolladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: malikguzel

akin sana diom sende anti golf hastalıgımı war kardeş golfü kulanmayan bilmeyende sana inancak sen git ford al bende golf fsı war 115 hp golf 5 yani temde ibreyi 220 wardı dahada yapardı bassaydım cıvıc dediğin araba ise 190 dan sora boguluor fordta aynen

araba sorunlu,kadranı da aşırı sapmalı.220 gösterse ne olucak.önemli olan ara hzılanmalar ve o hıza ne kadar çabuk ulaştığı.

golf 1.6 lar kabul edin hantal araçlar.

sen bir ford un 115 hp liğini kullan.boğuluyor mu boğulmuyor mu anlarsın.
  • golf4üm süper kaçıyo golf5 fsi da bi o kadar iidir heralde ağır olmasına rağmen.
    ben golf ve civic arasında kararsız kaldım golf makyaj ve yenilik geçirecek ama yine de insan düşünmeden edemiyo ne de olsa o bir efsane ama civiclerin içi de dışıda bence harika olmuş çok beğendim diz mesafesi fln çok da geniş motorlarına da kimse laf edemez heralde ben ikisinden biri derim dostum karar vermek zor kolay gelsin
  • Ya focus ya da Civic al tabi Civic'in sedanınıAma Honda 125 hp motordan daha fazla tork çıkarabilirdi bence 0-100 ivmesi bizim focusdan 1. sanise faklı (1.6 Zetec-S 100hP)Honda ya motor konusunda lafım yok sağlam motor yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 28 Ağustos 2006; 13:24:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: ERAYALTUN

Arkadaşlar bu forumlarda yeniyim. Şu an 2000 Focus Ghia kullanıyorum. Satılığa çıkardım. Bu üç araç arasında kararsızım. Gönlüm Golf'den yana ama kasa değişecek gibi yorumlar biraz kafamı karıştırıyor. Fikirleriniz ve tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.

kafanı karıştıran ne ?

golf ,focus tan üstün değil ki.üsetlik 1.6 tdci motor ford un fark yaratan bir özelliği

Bence bildiğin ford dan devam et.

değişiklik istiyorum diyorsan honda.

golf 1.5 sene sonra kasa değiştiriyor.daha var.yorum değil; gerçek

golf goal çok iyi ama şu an da hondanın yeni kasası süper golfü geç onun yerine jetta da olabilir focus biraz sıradan hondanın yanında jetta tek kafa tutacak bir araba

saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: vasago

Akıncl golf le ilgili sorunları kopyalamışsında görende aynı sitede focus hakkında hiç şikayet yok sanıcak tartışmayı bu tür şikayetlere dayandırıcaksak

herkes kendi karşılaştırsın
    http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=categories&tree=256,24&level=3&id=24&fno=5 bu ford hakkındaki şikayetler.
    http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=categories&tree=256,24&level=3&id=24&fno=115 buda vw hakkındaki şikayetler.

+1
    buraya sadece vw nin sorunlarını yazıyorsunuz.
    her araç sorun çıkarır.
    bende çok sorun yaşadım vw de fakat çok memnunum.
    isteyen beğendiği aracı alır.
    bu budur.
    aracı alırken sorun çıkarmayacak diye alırsanız üzülürsünüz daha sonra.

• quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

GOLF GOAL mü? YENI CIVIC sedan mı? FOCUS Ghia mı?

tencere kapak olayı

jeandan Type-R kardeş olayı açıklamış

• kardeş fotodaki type-R mı?
    normal civic bu kadar basabiliyor mu?
    pek mantıklı gelmedi bana.

selam ile...
    quote:

tencere kapak olayı

• quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

kardeş fotodaki type-R mı?
    normal civic bu kadar basabiliyor mu?
    pek mantıklı gelmedi bana.

selam ile...
    quote:

tencere kapak olayı

normal civic

type-r'ın göstergeler değişik

• helal olsun o zaman civic e iyi basmış.
    şu type-R lar zaten ivmelenme konusunda süper araç yav.
    kırmızı da denk geldide adama gaz verdim.ben 2. vitese geçirirken bir baktım adam kaybolmuş.
    geçeceğimden değilde sadece nasıl hızlanıyor ona bakmak için
  • valla arkadasım kasa degisicek diye dusunuyorsan heleki 2008 gibi bir tarih için hiç araba alamazsın ben sana soyliyim oyle dusunursen focusta 2009 da kasa degiştirecek ve yeni gelen gocusun rwesimleri yayınlandı bile...

şimdi senin kullandıgın arac benzinli eger dizel istiyorsan zaten alternatifin teke dusuyo focusa karsı.gerci hondanında 2.2 lik dizeli var ama turkiyeye gelmiyo civic o motorla.golg un ise iki dizeli var biri 1.9tdi eski teknoloji cok sesli yeni araclara gore dusuk performanslı ama acayip ekonomik bir motoru var..birde2.0tdi varki onun için soylemem gerekenler yukardakilerin tam tersi o da ekonomik tek ortak yan olarak ama yok eger benzinli alacam diyosan ben sana dusunme git 1.8 honda civic al derim.hem yakıtı ekonomik hemde bastıgın zaman araba ucuyo.tabi bastıgın zaman o kadar ekonomik olmuyo dogal olarak=))) golf 1.6 fsi da cok seri bir arac seriliğine gore ekonomikte sayılır oda guzel bir alternatif ama yeni civic tasarımıyla motoruyla golg un yanında cok ustun kalıyor bence cunku golf bu kasasının omrunun cogunu tuketti bile eski kalıyo ozetle.he bu arada 1.8 civic cok yakar diye dusunme kendi 1.6 sıyla ve golfle aynı yakıyo uzun yolda daha az yakıyo hatta haberin ola=)))

quote:

Orjinalden alıntı: ERAYALTUN

Arkadaşlar bu forumlarda yeniyim. Şu an 2000 Focus Ghia kullanıyorum. Satılığa çıkardım. Bu üç araç arasında kararsızım. Gönlüm Golf'den yana ama kasa değişecek gibi yorumlar biraz kafamı karıştırıyor. Fikirleriniz ve tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.