Şimdi Ara

GOLF GOAL mü? YENI CIVIC sedan mı? FOCUS Ghia mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
23.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni bildiğim kadarıyla hiç bir araba ibredeki hızı yapamaz golftede 260 var ama 240 gecmez sadece gtı modeli gecer oda 260ı gecer ama civicte 230 yaptıgına fazla inanmıyom jeanden akadas onu baska yerden yada hondann hızlı seceneginden almıstır kendisi yapmamıstır kendisinin ehliyetide yok galiba
    bi arkadasta zorlasan 240 yapar demiş hondaadın bir sitesine girsinde en son hıza baksın sayglarımla
  • honda civic 2006 1.6 110 ps son hızı aşağıdaki gibidir daha ötesi hayal mahsulüdür video + resimleri ekliyorum konuya sanırım son nokta gelmiş olacak böylece gordugunuz resımde araç 218 kmde 5. viteste devir kesiciye gitti normalde 6,500 de devir keserken 5 te 6,750 civarı kesti daha fazla gitmesi imkansız...

düz yolda 210 a kadar gidebilio ruzgar tabiki etkili...
     GOLF GOAL mü? YENI CIVIC sedan mı? FOCUS Ghia mı?

yokuş aşağı tabiki..

videolarda burda

burdada 200 e gelmişiz...
    http://www.hemen_paylas.com/download/1596678/Video_13_.3gp.html

son hızı...
    http://www.hemen_paylas.com/download/1596659/Video_11_.3gp.html

• ben onu bunu anlamam en güzel cevabı size TACARSOY arkadaşım vermiş saol tayfun buda millete kapak olsun çıkmasın HONDA gibi araba var mı yaaaa
  • Tacarsoy arkadaşımızın koyduğu resimler dün saat 4 sıralarında çeşme otobanında yapılmıştır hava şartları normal dediği gibi arabanın 218 km/s den yukarı çıkması imkansız çünkü devir kesiciye giriyor.. yapılan arabada imzamdaki arabadır bi önceki kasa civic 06 model ..
  • 1- Civic
    2- GOLF Goal
    3- Focus kişisel tercih tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

ben onu bunu anlamam en güzel cevabı size TACARSOY arkadaşım vermiş saol tayfun buda millete kapak olsun çıkmasın HONDA gibi araba var mı yaaaa

iyi yöndenmi diyorsun kötü yöndenmi belli deil .. tacarsoy arkadaşım kimseye kapak olsun diye koymadı o resimleri .. arabanın son hızı gördüğün üzere 218 km/sn düz yolda ise çok rüzgarlı olmasına rağmen 210 km/sn ve biz bunu denediğimizde araba hiçbişekilde tıkanmadan çıkıyor bu hıza.. 1.6 araba için iyi bir değer bu arkadaşım..sizin söylediğiniz araçların vehiçbir normal 1.6 nın böyle seri çıkacağını sanmıyorum.. Motorda Vtec hepsinden üstün bu çok belli ...

• ben golf derim...

a3 alabiliyorsan onu al
    a3 alamıyorsan golf al
    golf alamıyorsan civic al
    civic alamıyorsan başka birşey al
    ama ford alma

sevmedim sevemedim şu arabayı...
  • Bence golf al..Kasanın değişmesi VW piyasasını etkilemez..VW'in ölüsü bile altın..Aslında herkes VWin kalitesini tartışılmaz olduğunu biliyor ama..Bir de sağlam araba istiyorsan Golf al..2. tercihin Focus olsun..Honda'nın sağlamlığını test etmedim,ama yine klasik bir Japon otomobili olduğu için sağlamlıkta %100 güvenemem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacarsoy

honda civic 2006 1.6 110 ps son hızı aşağıdaki gibidir daha ötesi hayal mahsulüdür video + resimleri ekliyorum konuya sanırım son nokta gelmiş olacak böylece gordugunuz resımde araç 218 kmde 5. viteste devir kesiciye gitti normalde 6,500 de devir keserken 5 te 6,750 civarı kesti daha fazla gitmesi imkansız...

yokuş aşağı tabiki..

videolarda burda

son hızı...

Bu hızlardayken cıvıc'in havalanması lazım!!

• quote:

Orjinalden alıntı: CX2

quote:

Orjinalden alıntı: Tacarsoy

honda civic 2006 1.6 110 ps son hızı aşağıdaki gibidir daha ötesi hayal mahsulüdür video + resimleri ekliyorum konuya sanırım son nokta gelmiş olacak böylece gordugunuz resımde araç 218 kmde 5. viteste devir kesiciye gitti normalde 6,500 de devir keserken 5 te 6,750 civarı kesti daha fazla gitmesi imkansız...

yokuş aşağı tabiki..

videolarda burda

son hızı...

Bu hızlardayken cıvıc'in havalanması lazım!!

walla hiçte havalanmıyor ki bastıgım otoban çeşme otobanıydı bilen bilir acayip viraj var direksiyonu cok sıkı tutmama ragmen araba saga sola gezıyodu rüzgar vardı baya. zaten giderken 100 kmde 40 ytl yaktık otobanda bu hızlarda 30 dakika kadar gittik dönerkende sadece 10-15 ytl arası.. hız gereksiz bişi...

• bende bu 3 arac arasinda kalmistm focus ghia tiptr,golf goal fsı tiptr,civic sedan premium(öyle biseydi)kisisel tercihleri bi yana birakip 3-4 gün düsündüm inanin focus önde.
  • golf kaliteli bir araç olabilir. ama dış görünüşü hiç hoş değil.buradan kesinlikle kaybediyor. bu üç araç içinden tercihim kesinlikle honda civic 1.6 (yeni kasa) sedan full olurdu. bu aracın full olanını bizzat yetkili satıcılarda gidip görmek gerekiyor. özellikle siyah, içi bej renkli olanları.
  • civic ?
    yerli montaj olan mı ?

bagaj ve motor kapaklarını bir açıp, kaynak, perçin noktalarına bakın bakalım ne kadar kaliteli

focus begenemedim nedense, golf zaten tutkum

pek objektif olmadı ama

golf her zaman focustan 2 gömlek üstündür

ismi, kişiliği, karizması yeter
  • diesel we HB dusunursen GOLF 1,9 TDI..benzinli ve sedan CİVİC...benim kisisel tawsiyelerim..ben simdiye kadar bi tane vw kullanıcısından sikayet duymadım..
  • CİVİC bence bunların içinde en iyisidir.
  •  GOLF GOAL mü? YENI CIVIC sedan mı? FOCUS Ghia mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: malikguzel

arkadaslar basta focus la golf aynı kıyaslamadı olunmamalı focus büyük kasa golf ise küçük ama tabiki WV derim golf fsı auto derim ama biraz pahalı

Büyük kasa, küçük kasa ne demek anlamadım! Focus da, Civic de, Golf de tam birbirleriyle kıyaslanacak arabadır, hepsi C segmentinde. Esas Focus'u Passat'la, Golf'ü de Mondeo ile kıyaslamak yanlış olur.
  • arkadaşlar neden tercihinizi belirtirken diğer markaları kötülüyoruz golf de civic de focus da çok iyi araçlar ben bu araçların hiçbirinin dökülenini görmedim bence arkadaşa yardımcı olmak istiyorsak araçların performansını yakıt tüketimini anlatalım herkes kendi kullandığı yada beğendiği aracın fanatikliğini yaparsa hiç sağlıklı cevaplar bulamaz insanlar sorularına
  • bencede civic yeni tasarımı bi harika
  • civic al ama şunu bil
    yeni civic hb lerde 4 tekerlek bağımsız olayı yok artık eski torsiyon çubuklu sissteme dönmüşler bagaj hacmini arttırmak için
    bu sebep le yol tutuş iyileştirmesi için olabildiğince sert süspansiyon koymuşlar zaten lastiklerde 17 inç düşük yanak bozuk zeminde kayada oturuyor gibisin ama güzel araba (tip olarak) ve süper bir motor.

sedan düşünürsen onu da kullandım sedanda 4 tekerlek bağımsız hala var ama onunda süspansiyon fazla yumuşak :) aracın arkası kolay bırakıyor

yol tutuş istersen focus
    motor teknolojisi istersen civic
    marka prestiji diye çöpe para atmak istersen golf

seçim senin ...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.