Şimdi Ara

GOLF GOAL mü? YENI CIVIC sedan mı? FOCUS Ghia mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
23.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu forumlarda yeniyim. Şu an 2000 Focus Ghia kullanıyorum. Satılığa çıkardım. Bu üç araç arasında kararsızım. Gönlüm Golf'den yana ama kasa değişecek gibi yorumlar biraz kafamı karıştırıyor. Fikirleriniz ve tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ERAYALTUN

Arkadaşlar bu forumlarda yeniyim. Şu an 2000 Focus Ghia kullanıyorum. Satılığa çıkardım. Bu üç araç arasında kararsızım. Gönlüm Golf'den yana ama kasa değişecek gibi yorumlar biraz kafamı karıştırıyor. Fikirleriniz ve tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.

kafanı karıştıran ne ?

golf ,focus tan üstün değil ki.üsetlik 1.6 tdci motor ford un fark yaratan bir özelliği

Bence bildiğin ford dan devam et.

değişiklik istiyorum diyorsan honda.

golf 1.5 sene sonra kasa değiştiriyor.daha var.yorum değil; gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 2 Ağustos 2006; 16:22:44 >
  • Golf focustan çok farklı bir araç. Focus kısa zamanda dökülüyor. Bizim firma elemanları kullanıyor. Bir sürü focus kullanılıyor. PLastik malzemeler resmen dökülüyor. Golf focusa göre çok daha sessiz. Ekonomi yönünden de eksiği yok hatta daha iyi. Golfü kesinlikle öneririm.
  • şahsi düşüncem= golf almam kasa değişecek 2008 de ve makyaj sözkonusu yılbaşında.
    ford almam.lafım yok ford a ama bana uzak bir marka +focus un dış görünümünü sevmedim.
    honda alırım hem yeni kasa hem kullandığım bir marka.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceta

Golf focustan çok farklı bir araç. Focus kısa zamanda dökülüyor. Bizim firma elemanları kullanıyor. Bir sürü focus kullanılıyor. PLastik malzemeler resmen dökülüyor. Golf focusa göre çok daha sessiz. Ekonomi yönünden de eksiği yok hatta daha iyi. Golfü kesinlikle öneririm.

Ama kasa değişimine az kaldı,bunuda düşünmek lazım
  • GOLFÜ VE FOCUSU ÇOK YAKINDAN TANIYORUM DİYEBİLİRİM, GOLF 140.000 KM KULLANDIM ONUN ÜZERİNE ŞU ANDA FOCUS KULLANIYORUM VE 6 AYDA 22.000 KM YAPTIM. GOLF'Ü SATMAMIN TEK SEBEBİ BENZİN FİYATLARI, SENEDE YAKLAŞIK 40.000 KM YAPTIĞIM İÇİN, BU BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR FAKTÖR. ŞU ANDA 2006 GHİA TDCİ FOCUS KULLANIYORUM VE GOLF HER YÖNÜ İLE ÇOK ÖZLÜYORUM. FOCUSU YAKINDAN TANIYAN BİRİSİN, GOLF BENCE DETAYLARDA ÇOK DAHA KALİTELİ, VE UZUN BİR KULLANIMDAN SONRA KALİTESİ AYNEN KORUYAN BİR ARABA. BENİM TAVSİYEM GOLF, GOAL DONANIMINI İNCELEMEDİM, AMA GÜCÜN YETİYORSA BENİM ÖNERİM COMFORTLİNE OLACAKTIR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERAYALTUN

Arkadaşlar bu forumlarda yeniyim. Şu an 2000 Focus Ghia kullanıyorum. Satılığa çıkardım. Bu üç araç arasında kararsızım. Gönlüm Golf'den yana ama kasa değişecek gibi yorumlar biraz kafamı karıştırıyor. Fikirleriniz ve tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bence hiç düşünmeden golf al derim. Özellikle konfor ve kalite açısından benim gözümde forddan bir gömlek üstün bu araç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Octavia mı? Cıvıc mı?
    7 yıl önce açıldı
    Megane mı Honda mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nda

GOLFÜ VE FOCUSU ÇOK YAKINDAN TANIYORUM DİYEBİLİRİM, GOLF 140.000 KM KULLANDIM ONUN ÜZERİNE ŞU ANDA FOCUS KULLANIYORUM VE 6 AYDA 22.000 KM YAPTIM. GOLF'Ü SATMAMIN TEK SEBEBİ BENZİN FİYATLARI, SENEDE YAKLAŞIK 40.000 KM YAPTIĞIM İÇİN, BU BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR FAKTÖR. ŞU ANDA 2006 GHİA TDCİ FOCUS KULLANIYORUM VE GOLF HER YÖNÜ İLE ÇOK ÖZLÜYORUM. FOCUSU YAKINDAN TANIYAN BİRİSİN, GOLF BENCE DETAYLARDA ÇOK DAHA KALİTELİ, VE UZUN BİR KULLANIMDAN SONRA KALİTESİ AYNEN KORUYAN BİR ARABA. BENİM TAVSİYEM GOLF, GOAL DONANIMINI İNCELEMEDİM, AMA GÜCÜN YETİYORSA BENİM ÖNERİM COMFORTLİNE OLACAKTIR.

ayrıca yeni kasası çıkacak 2 yıl sonra çıkacak diye bir arabayı almamayı anlamıyorum.

araba acil lazım ise alırısın binersin.

bence hangisi içinize sinerse onu alın ancak Golf gerçekten o sınıfın içindeki astra ile en iyi araba.

astrayı beğenmezsen Golf derim.

• Önce Astrayı test et derim sonra Golf ü ...

Diğerlerini boşver
  • quote:

Golf focustan çok farklı bir araç. Focus kısa zamanda dökülüyor. Bizim firma elemanları kullanıyor. Bir sürü focus kullanılıyor. PLastik malzemeler resmen dökülüyor. Golf focusa göre çok daha sessiz. Ekonomi yönünden de eksiği yok hatta daha iyi. Golfü kesinlikle öneririm.

dökülen focus u gösterir misin

evet golf çok farklı.daha kötü yol tutuş,daha çok tüketim.

1.6 tdci motora karşılığı yok.

ben de kesinlikle focus u öneriyorum
  • ne focus ne de golf.

şu an kanımca bu sınıfın en güzel otomobili eni civictir.

gösterge paneli ve 1.6 125 hp motoru yeter de artar bence

hayırlı günler.
  • 25binde arabanın plastik malzemeleri dökülüyor, her yanından ses geliyor. Çevrenizde ilaç firması temsilcileri varsa sorabilirsiniz.
  • quote:

25binde arabanın plastik malzemeleri dökülüyor, her yanından ses geliyor. Çevrenizde ilaç firması temsilcileri varsa sorabilirsiniz.

Aslında mümessil arkadaşların hiçbirine araba dayanmıyor ancak kullandıkları corollalar ile karşılaştırıldığında focuslar bariz olarak uzun dönemde daha fazla dökülüyor
  • focus aralarında seçilebilecek bir araba
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

ne focus ne de golf.

şu an kanımca bu sınıfın en güzel otomobili eni civictir.

gösterge paneli ve 1.6 125 hp motoru yeter de artar bence

hayırlı günler.

bence de
    özellikle tasarımı çok güsell
    hem daha yeni çıktı piyasaya...
  • quote:

25binde arabanın plastik malzemeleri dökülüyor, her yanından ses geliyor. Çevrenizde ilaç firması temsilcileri varsa sorabilirsiniz.

Dökülen focusu göster dedim ,anlat demedim.

civic dizel seçeneği olmadığı için dizel isteyene gelmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

ya sana burada nasıl göstersin.

fotosunu çekse koysa arabanın döküldüğünü yine anlayamazsın.

anlat demedin diye anlatmasınmı?

nasıl bir yaklaşımdır ki bu böyle.

buradan gösterileceği de belli gösterilemeyeceğide...

• FOCUS KÖTÜ BİR ARABA DEĞİL FAKAT BİR GOLF DEĞİL. BENİMDE ŞU 6 AYDA EDİNDİĞİM TECRÜBE BU ARABANIN BANA GOLF KADAR UZUN HİZMET EDEMEYECEĞİ. BAKARSAN BAĞ OLUR BAKMAZSAN DAĞ OLUR. ŞİRKET ARABALARI GENELDE KÖTÜ KULLANILDIĞI İÇİN ÖZEL ARABALARDAN DAHA ERKEN DAĞILIR. AMA 25.000 DEN FAZLA GİDECEKTİR HERHALDE. BENİM 5.5 SENE KULLANDIĞIM GOLFÜN KOLTUK DÖŞEMELERİ HALA ASKER YATAĞI GİBİ GERGİN VE YIPRANMAMIŞTI, FOCUSUN 8.000 KM'DE DÖŞEMELERİ KIRIŞMAYA BAŞLADI. ÇEŞİTLİ YERLER TIKIRDIYOR. AMA DİZEL OLMASI ŞU ANDA BENİM YAKIT MASRAFIMI YARI YARIYA DÜŞÜRDÜ. yOL TUTUŞU GÜZEL BUNLARIDA ATLAMAMK LAZIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bettyonpower

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

ya sana burada nasıl göstersin.

fotosunu çekse koysa arabanın döküldüğünü yine anlayamazsın.

anlat demedin diye anlatmasınmı?

nasıl bir yaklaşımdır ki bu böyle.

buradan gösterileceği de belli gösterilemeyeceğide...

ben sana mı söyledim o lafı

sana ne oluyor???

focus un döküldüğü falan yok bunu söylemek istedim.

piyasayı da bilirim ,ikinci eli de araştırırım.

boş laflara karnımız tok Allaha şükür.

sen golf tercih et.ben etmem.

• ne demek sana ne oluyor?

sen mantıksız ispatı mümkün olmayan şeyler söylersen bende dediğin şeyin ispatlanmasının mümkün olmadığını söylerim.

bu illaki bana söylemiş olmanı da gerektirmez.

bu kadar basit.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.