Şimdi Ara

Golf MK7 1.6 tdi dsg yakıt tüketim (1 depo 900 km)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Depoyu son fullediğimde dedim ki sakin sakin, 1400-1500 devirde gazlamadan kullanayım bakalım ne kadar gidecek.Genelde 750-820 km arası yakıt almam gerekiyordu kullanım tarzıma göre.Her gün okula gidip geliyorum, fazla dur kalk yapmadan (uzun yol yok) şu an tam 850 KM yol yapmışım ve henüz 40 km daha menzil gösteriyor araç, yani suyunu sıksam 1 depo ile 900 km yapacak, ortalama tüketimi ise 5.1 litre olarak göstermekte

Bu açıkçası gayet tatminkar bir menzil bana göre
    Sizlerde durum nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0YAN -- 11 Nisan 2016; 20:20:07 >

• İstanbulda 6.8 yakıyorum tdi dsgli modelle 5.1 görebilsem keşke sanırım bende sorun, anlamadım ki inip kendiniz mi itekliyosunuz napıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goncoloz

İstanbulda 6.8 yakıyorum tdi dsgli modelle 5.1 görebilsem keşke sanırım bende sorun, anlamadım ki inip kendiniz mi itekliyosunuz napıyorsunuz?

ben istanbulda 1.8 tsi ile 7 lt yakıyorum ortalama 28 km hızda hem de.
  • Osmaniye/Kadirli' den 100 - 120 km hızla İzmir' e girdim tam benzin ışığı yandı. Işık yandığında 946 km yi gösteriyordu araç. Sanırım rekor bende :D
  • 2013 model 1.2 tsi comfortline manuel. Sehir ici 6.5 sehirdisi 4.5 litre...yakittan ve performanstan son derece memnunum. Dizele kiyasla daha fazla olabilir ama alirkenki fiyat farkina bakilirsa cok km yapilmiyorsa gayet mantikli bir secim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PASSAT 1.4 TSI YAKIT TÜKETİMİ
    14 yıl önce açıldı
    Jetta 1.9 TDI Yakıt Tüketimi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.