Şimdi Ara

Golf mü Astra mı son karar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Yavaşş Gm Vw yi almasın da.

Vw opel i de bünyesine katabilir de,Gm tedavülden kalkan lupo yu bile alamaz:) koca chevroleti yalan ettiler,hisseleri 2008 den beri ortada..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami001

Mesajınızda benim için öncelik teknolojik donanım konfor ve sessizlik demişsiniz. O zaman sizi megane a yönlendiriyorum. Gidin test edin astradan daha konforlu daha sessiz. Dikey ekranı da opsiyon olarak aldınız mı sizin teknoloji düşkünlüğünüze tam iyi gelir. Test edin derim.

Megane için de gittik kardeşim. Hanım arka tarafı hiç beğenmedi. Çok basık geldi bana da. Evet araba çok güzel oyuncaklar çok iyi ama fiyatı yıllardır bu segmentte kendini ispat etmiş golf ve astra ile başabaş. Fiyatı biraz daha uygun olsaydı belki düşünürdüm.
  • Kesinlikle Astra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • egitek87 E kullanıcısına yanıt
    o zaman direk astra derim. öncelik eşinizin beğenmesi olsun yoksa başınızı çok ağrıtır. :)
  • Golf 7 kullanıcısıyım...
    Herşeyden önce astra sıfır.. bak sıfır diyorum..
    mevcut karşılaştırmada astra derim kesinlikle...

Ancak golf' ün iç genişliği, pratikliği, ergonomisi konforu kesinlikle ama kesinlikle yeni astradan dahi üstün.

Astranın dizel motoru kesinkle golften üstün.. şanzımanı daha güvenli. Kasası daha güncel..

Eğer benzinli alacak olsaydın sadece golf derdim ama dizelde vw geride....

• golf 7 kullanıcısı olarak bende yeni astrayı beğeniyorum, özellikle kırmızı renk çok yakışıyor. Bunu tamamen tasarım olaral söylüyorum, motor performans vs kıyaslaması yapamam astra kullanmadım çünkü. Bende şu an golf 7 aracımı satıp leon fr alma düşüncesindeyim. Tabiki fiyatından dolayı, yoksa astra tercihim olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: egitek87

quote:

Orijinalden alıntı: mami001

Mesajınızda benim için öncelik teknolojik donanım konfor ve sessizlik demişsiniz. O zaman sizi megane a yönlendiriyorum. Gidin test edin astradan daha konforlu daha sessiz. Dikey ekranı da opsiyon olarak aldınız mı sizin teknoloji düşkünlüğünüze tam iyi gelir. Test edin derim.

Megane için de gittik kardeşim. Hanım arka tarafı hiç beğenmedi. Çok basık geldi bana da. Evet araba çok güzel oyuncaklar çok iyi ama fiyatı yıllardır bu segmentte kendini ispat etmiş golf ve astra ile başabaş. Fiyatı biraz daha uygun olsaydı belki düşünürdüm.

Arka koltuk diz mesafesi konusunda Astra daha iyi ancak yalıtımı, sürüş konforu ve teknolojik donanımla yüklenmiş kaliteli kabini ile yeni Megane 4 bu üçlüde en iyisi.

Motor ve şanzıman uyumu 3 araçtada oldukça iyi ancak otomatik alacaksanız DSG den uzak durun derim. Çevremde şikayet edenler var hatta bizzat amcama ait passat bu sebeple satıldı.

Ben yalıtıma ve konfora biraz önem veririm halen yaklaşık 30 yıldır ailece Mercedes Benz S ve E serileri kullanıyoruz. Haliyle Mercedes Benz araçlarda yıllardır rahatsız edici bir ses pek duymadığımız için farklı bir araçta böyle sesler gelince bir yerlerden hemen algılıyorsunuz. Tabiki Mercedes Benz ile asla kıyaslanmaz ancak bu üçlü arasında Megane 4 kendini hissettiriyor.

Golf süspansiyon konforu olarak bir tık daha yumuşak bu üçlü arasında. Başkada bir artısı yok abartıldığı gibi.

Bu konuda Renault firması ilk defa C segmentinde yeni Megane 4 HB ile üzerinde ciddi anlamda çalışma yaptığını kanıtlıyor.

Her 3 aracıda kullanmış biri olarak bu yorumları yapabilirim. Şuan C segmentinde her konuda en begendiğim araç Megane 4 diyebilirim. (Özellikle icon paket)

Fiyat olarak Astra ve Golf ile başa baş daha ucuz olsaydı demişsiniz. Megane 4 hafife alınmasın Mercedes ve Nissan mühendisleri ile birlikte çalışılmış yepyeni bir teknoloji ve oldukça iddialı bir araç olmuş fiyatı gayet iyi bence.

Eğer Astra ve Golf arasında kaldıysanız kesinlikle Astra öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 12 Kasım 2016; 23:05:17 >

• sportif olsun istiyorsan Astra K sessizlik,konfor istiyorsan Golf.Astralar ve opelin genel araçlarının süspansiyonları serttir yol tutuş için.bu yüzden darbe emişi golfe göre 1 tık aşağıdadır.Astra K dışarıdan daha oturaklı görünüyor.1.6 136 320nm +J'ye göre 100kg hafifleme güzel gider.Olsun J'nin yeri bende çok ayrı.Astra J'nin tadı başka..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf

• Ben megane 4 hb ye bakmanızı öneriyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.