Bildirim
Golf mü Audi mi
LTB Rıgoma Erkek Sweatshirt, Gri, L : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK7JK6NT
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ersan34
Sıfır Km.Golf 1.4 TSI 122 PS Comfortline'mı yoksa ikinci el Audi 1.6 S Tronic Sportback Attraction (15.000 Km'de) daha alınası bir araçtır ?
Bütçe?
Audinin fiyatı?
Golf için aldığınız fiyat? -
ikisini sıfır alacak olsaydın bütçe de sorun olmasaydı audi diyebilirdim..zaten bütçe sorunu yüzünden sanıyorum ki audiyi 2.el düşünmüşsünüz çünkü pahalı..
dolayısı ile sizin durumunuzda 2.el audi alacağıma sıfır golf alırdım açıkcası.. -
ikiside 45 bin arkadaşlar -
Ben olsam sıfır olmanın verdiği etkiyle, rahatlıkla Golf'e yönelirdim fakat yine de siz bilirsiniz. -
Audi 1.6 hitler motor, yanına yaklaşılmaz, 45 bin lira verilmez. hem de ikinci el. mis gibi sıfır alın TSI binin. otomatik isterseniz bilmem yalnız. -
quote:
Orijinalden alıntı: kimiferhat
Audi 1.6 hitler motor, yanına yaklaşılmaz, 45 bin lira verilmez. hem de ikinci el. mis gibi sıfır alın TSI binin. otomatik isterseniz bilmem yalnız.
Otomatik bir araç bakıyorum,40 civarı sıfır ne tavsiye edersiniz ? dsg söylentilerini de buradan takip ediyorum o da düşündürüyo beni.. -
quote:
quote:
Audi 1.6 hitler motor, yanına yaklaşılmaz, 45 bin lira verilmez. hem de ikinci el. mis gibi sıfır alın TSI binin. otomatik isterseniz bilmem yalnız.
Otomatik bir araç bakıyorum,40 civarı sıfır ne tavsiye edersiniz ? dsg söylentilerini de buradan takip ediyorum o da düşündürüyo beni..
40 civarı sıfır 1.4 tsi leon var manuel olacaksa en mantıklısı bu olur, otomatik olacaksa geçmişi iyi araştırılmış Tsi+dsg ikinci el golf mantıklı olur. dsg düşünmem ama illa otomatik derseniz civiclere bakın. -
quote:
quote:
quote:
Otomatik bir araç bakıyorum,40 civarı sıfır ne tavsiye edersiniz ? dsg söylentilerini de buradan takip ediyorum o da düşündürüyo beni..
40 civarı sıfır 1.4 tsi leon var manuel olacaksa en mantıklısı bu olur, otomatik olacaksa geçmişi iyi araştırılmış Tsi+dsg ikinci el golf mantıklı olur. dsg düşünmem ama illa otomatik derseniz civiclere bakın.
Beklemenin bir mantığı varmı yılbaşına doğru fiyatlar nasıl olur,araçların yeni kasaları çıkacak bunuda göz önünde bulundurmak lazım.bir de seçim yaparken doğru markayı arıyorum,o yüzden wv gurubu daha yakın geliyor ancak otomatikleri dsg
-
Sorduğunuz sorular kendinizin tercih edeceği konular ama fikrimi belirtmem gerekirse; şimdilik manuel ikinci el bir araç alın (TSI), yeni revizyon dsgler ve motorlar yeni kasalarda kullanılacak iki sene geçsin kullanıcı yorumlarını alalım ondan sonra sıfır güzel kafanızın rahat olabileceği DSG+TSI kombinasyonuna yeni kasada sıfır olarak ulaşın derim. Araç alımında bekleme konusunda ise yeni kasanın geleceği için biraz daha indirim beklentisinin yanında ÖTV artışı gibi durumlar da sözkonusu, belirtmek istedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X