Şimdi Ara

Golf R - Giulietta QV ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
5.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şahsen golf R yi tercih ederim.
    100 bine golf almak kulağa pek hoş gelmiyor ama R başka bir alem.
  • Tip beklentin yoksa al Golf R'ı...
  • Golf R derim.
  • 4 çeker olduğu için golf r. arabanın iç bölümüde fena değil.
  • Guiletta alırdım ben kesinlikle,baktiriyor alfa kendine...
  • bencede golf r ama ben olsam o fiyata 2 arabayı da almazdım 320d filan bakardım tabi zevk meselesi
  • Giulietta tabiki
  • WRX Sti al bari....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-subaru-impreza-sahibinden-33748195/detay/#

Ben Giulietta tercih ederim. Yoldaki herkesin gözünün üzerinde olması apayrı bir duygu. İnsanlar arabanı merak etmesi ve "bi gazla bakalım" dediklerinde göğsünü gere gere kullanırsın giulietta'yı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 10 Ağustos 2011; 0:35:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

WRX Sti al bari....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-subaru-impreza-sahibinden-33748195/detay/#

subaru, evo türü araçlar için şahsi kanatim sıfır almak, sıfırını almaya yürütmeye bütçem yatmez... yoksa elbette ister gönül bi evo , sti ama mantık cep kalbe üçgeninde cep ağır basıyor :)

• ben olsam ikisini de almam ve hiç düşünmeden bmw ye yönelirim ama sizin bileceğiniz iş. İkisi arasından elbette golf r alırdım ben
  • İkisi de güzel araçlar, ben ikinci el farklı iki araç önereyim: Audi TT 2.0TFSI - Audi S3
  • Ben de Golf R diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: kafkas11

ben golf R veya BMW 3.30 Cİ derim,Giulietta ya para vermezdim bir kere bariz bayan arabası.

giulietta süren kaç bayan gördünüz? yada hayatınızda manuel vites 170/235ps araç süren baaaayan gördünüz mü? Uma Thurman reklamından yola çıkarak bayan arabası ettiniz 2.dkkada

giulietta süren hiç erkek görmedim onu söyleyebilirim neyse şakayla karışık söyledim onu o ayrı konuda cidden çok saçma bence guiletta almak özellikle BMW varken iyi düşünülmeli bence verilecek para 100 bin ya her konuda kusursuz olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonalp

quote:

Orijinalden alıntı: Mahi Mahi

Cüliyet derim kesinlikle,o parayı sıradan bir Golf'e vermezdim.Biraz ayrıcalığınız olmalı.

düüşündüğüm golf

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-gorulmege-deger-golf-r-50420900/detay/?

o değilde arkadaki kırmızı tostos çok iyiymiş :D

• quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

İkisi de güzel araçlar, ben ikinci el farklı iki araç önereyim: Audi TT 2.0TFSI - Audi S3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 10 Ağustos 2011; 14:03:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_o_z_m_e_n

ben olsam ikisini de almam ve hiç düşünmeden bmw ye yönelirim ama sizin bileceğiniz iş. İkisi arasından elbette golf r alırdım ben

3.20 d alıcak değil mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonalp

önceki araçlarım pug 206 RC, honda type - r, artık turboya geçmenin vaktidir diye düşünüyorum. Araç hem günlük kullanıma hemde piste eğlenceli dakikalar geçirmeye uygun olsun, . Tip olarak çok iddalı bir araç aramıyorum haliyle kuzu postunda kurt olsun yeter :)

bunu yazmamış olsaydın type-r önerecektim yeni kasa ancak daha önce bu tip araçlara binmiş birisi olarak vakti gelen şey turboya geçmek değil custom turbo setup yapmandır bana göre.ne bileyim bir s2000,son kasa type-r,golf 5 gti gibi araçları kendi zevkine göre setuplarsan daha mantıklı bir seçim olur ve daha içine siner gibi sanki
  • bu iki tercih arasında kesinlikle Giulietta
  • Golf R 4 çeker olmasıyla,DSG avantajıyla daha mantıklı duruyor ki guiletta'nın iç tasarımı bana göre biraz gösterişsiz hele ki direksiyon spor ruhlu bir araca hiç yakışmıyor çok kaba kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.