Şimdi Ara

Golf R - Giulietta QV ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
5.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ormanci

VW fanatiği arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışlar.

Birinde arkadaş demiş ki, QV için "eh tabi, taş gibi süspansiyon yaparsan...." diye başlamış cümleye.
    Sanırsınız ki Golf R yolda bir Comfortline edasıyla konfordan yıkılarak süzülüyor.

En fazla olacağı, R'ın süspansiyon sisteminin daha sessiz çalışacağı ve bu sayede "görece" olarak daha konforlu "hissedilebileceği"dir.

Bir de "aracı bilmeden" diye yorum yazmışlar ancak teknik anlamda şöyle üstün böyle üstün derken tek referans teknik verileri karşılaştıran bir site...
    Otomobil karşılaştırması sadece kağıt üzerinde olmaz. Veya sadece malzeme kalitesinden, üretim kalitesinden ibaret değildir. Evet Giulietta'nın üretim kalitesi belki bir Golf seviyesinde değildir ama sürücüye daha çok şey veriyorsa gerisi pek önemsenmez.

İlla bu iki araç olacaksa ikilemde kalırdım ama kararımı Golf'ün fiyatı ve "Golf" olması etkilerdi herhalde.
    Bu arada Golf R değil de GTI'ı daha çok tercih ederdim sanırım. R'dan ziyade Polo GTI gibi Golf GTI da süper duruyor.

Sonuç olarak Golf R'da karar kılınmış, o da kullanıcıyı hiç üzecek bir araç değil.
    Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güle güle kullanılsın.

ciddi ciddi nietim vardı QV ye ama kısmet, alfa formunda yazmıştım hatta sipariş aşamasına gelmişti lakin satış kanalı çok alakasız ve ukela. kapıdan almak için giren adamı eli boş göndermeyi başardılar onları tebrik ediyorum. Çok alakasız olucak ama VW bayine girdim, altımda yırtık bi jean üstümde tişört dersinki bu adam kim 50€K araba kim, 1 saatin sonunda kapora hesablarına yatmış, sipariş verilmişti, o trde yok bu opsiyon alınmaz vs demediler, tercihime saygı gösterip ellerindeki stok araçı tavsiye etmediler, 255 HP geleceğini ama geldiğinde yazılımla 270 çıkartabileceklerini bu işlemi garanti kapsamında hemde ücretsiz yapabileceklerini belirttiler, az bi pazarlıkta oldu aramızda. Kısacası hizmet kazandı.

• Golf R
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonalp

ciddi ciddi nietim vardı QV ye ama kısmet, alfa formunda yazmıştım hatta sipariş aşamasına gelmişti lakin satış kanalı çok alakasız ve ukela. kapıdan almak için giren adamı eli boş göndermeyi başardılar onları tebrik ediyorum. Çok alakasız olucak ama VW bayine girdim, altımda yırtık bi jean üstümde tişört dersinki bu adam kim 50�K araba kim, 1 saatin sonunda kapora hesablarına yatmış, sipariş verilmişti, o trde yok bu opsiyon alınmaz vs demediler, tercihime saygı gösterip ellerindeki stok araçı tavsiye etmediler, 255 HP geleceğini ama geldiğinde yazılımla 270 çıkartabileceklerini bu işlemi garanti kapsamında hemde ücretsiz yapabileceklerini belirttiler, az bi pazarlıkta oldu aramızda. Kısacası hizmet kazandı.

Tabi hocam kısmet bu işler orası kesin.

Ben de Giulietta'yı Scirocco siparişi beklerken çok alakasız bir şekilde almıştım.

Aynı marka içinde bile bayi yaklaşımı olayı çok değiştiriyor.

Arkadaşım Scirocco'yu test etmek istemişti, bir hafta boyunca "ay bugün yok yarın gelecek, ay şu bayiye gitmiş, yok orada yok şurada" diyip adamı fitil ettiler, sonunda kızdığını belli edince, "şu gün şu saatte şurada olacak, gidebilirsiniz" diye adam gibi bilgi verdiler de öyle test edebildi. Hatta spnunda beraber test edip bayılmıştık Sonrasında 1 ay içinde arkadaş Adana'da bir bayide istediği aracı buldu aldı.

Hayırlı olsun tekrar..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.