Bildirim
Golf R - Giulietta QV ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mazda rx temiz bulabilirsen hiç kaçırma. Ama yok derseniz giuletta derim ben -
Mitsu Evo yada Rx8 olabilir. -
Cüliyet derim kesinlikle,o parayı sıradan bir Golf'e vermezdim.Biraz ayrıcalığınız olmalı. -
ben acıkcası vw modellerini pek sevmem scirocco harıcınde ama 2'si arasında eger performans istoyprsunz tabiki golf r 4 ceker ve 5.7 sanıyede 0-100 var ayrıca satmak ıstedıgınızde giuiettaya göre daha kolay satılır. -
Golfün bana göre tek artısı motoru, giulietta diyorum. -
evo bütçeyi aşıyor, rx8 için parça sıkıntısı ve wankel motor nedeniyle 13 , 14 litre sakin kullanımda tüketim değerlerinden söz ediyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mahi Mahi
Cüliyet derim kesinlikle,o parayı sıradan bir Golf'e vermezdim.Biraz ayrıcalığınız olmalı.
düüşündüğüm golf
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-gorulmege-deger-golf-r-50420900/detay/? -
Evet son derece sıradan... -
senin için önemi var mı bilmem ama 2012 kasa değiştiriyor golf -
quote:
Orijinalden alıntı: sonalp
quote:
Cüliyet derim kesinlikle,o parayı sıradan bir Golf'e vermezdim.Biraz ayrıcalığınız olmalı.
düüşündüğüm golf
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-gorulmege-deger-golf-r-50420900/detay/?
bencede tipi sıradan arkaya 2 egzos koymakla pek bi yol kat edememişler performans olarak golf tip olarak alfa
-
quote:
evo bütçeyi aşıyor, rx8 için parça sıkıntısı ve wankel motor nedeniyle 13 , 14 litre sakin kullanımda tüketim değerlerinden söz ediyorlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-adressauto-hatasiz-boyasiz-mitsubishi-evolution-x-gsr-sst-2-0-55819715/detay/#
her acıdan evo cok daha ustun bır arabadır ve fiyatıda guzel gayet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutkk -- 9 Ağustos 2011; 23:07:47 >
-
performans olarak QV nin rakibi Golf GTi'dir. Yani R bu iki araca bir boy beden büyük. Neyse tip ve donanım olarak QV her anlamda üstün bence. Spor paket + cam tavan + 8C Competitizione kırmızısı ve birçok donanım alsanız bile GOLF R den ucuza gelecektir. Trfikte kendine daha çok baktıracağı da kesin. -
önceki araçlarım pug 206 RC, honda type - r, artık turboya geçmenin vaktidir diye düşünüyorum. Araç hem günlük kullanıma hemde piste eğlenceli dakikalar geçirmeye uygun olsun, . Tip olarak çok iddalı bir araç aramıyorum haliyle kuzu postunda kurt olsun yeter :) -
quote:
quote:
düüşündüğüm golf
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-gorulmege-deger-golf-r-50420900/detay/?
Sanırım bu araç SciroccoTurk forumunun yöneticilerinden birine ait..
ben GOLF R diyorum..
-
quote:
Orijinalden alıntı: One Shot One Kill
Mitsu Evo yada Rx8 olabilir.
Mazda RX-8 83.000 TL
EVO X MR TC-SST 175.000 TL
insan bi düşünür neyi neden tavsiye ettiğini illa adamı 2. el arabaya bindireceksiniz. -
ben golf R veya BMW 3.30 Cİ derim,Giulietta ya para vermezdim bir kere bariz bayan arabası. -
quote:
Orijinalden alıntı: kafkas11
ben golf R veya BMW 3.30 Cİ derim,Giulietta ya para vermezdim bir kere bariz bayan arabası.
giulietta süren kaç bayan gördünüz? yada hayatınızda manuel vites 170/235ps araç süren baaaayan gördünüz mü? Uma Thurman reklamından yola çıkarak bayan arabası ettiniz 2.dkkada -
Ruhu olan bir araba istiyorsan Giuiletta , başım ağrımasın diyorsan golf r -
Bilmiyorum geliriniz nedir ama bir evo 8 yada 9 alin direk 400 beygir ustu oluyor ufak oynamalar ile yemediğin araba kalmaz...
Benzer içerikler
- astra j 1.6 benzinli
- toyota chr 1.2 turbo yorum
- clio 1.3 tce
- alfa romeo giulietta 1.6 jtd
- e250 cgi alınır mı
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X