Şimdi Ara

Araç tercih: FE1 Civic - P5 308 - MK4 Cupra Leon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Astra J 2019 1.4 T aracımı sattım. Başlıktaki araçlardan birini alacağım. Civic istiyorum sedan olduğundan dolayı fakat Civic sahipleri arabalarını altın kaplama sandığı için asla satılacak fiyatlara inmiyorlar. Aylardır aynı ilanlara bakıp duruyorum.

Leonlar yeni ilgimi çekmeye başladı. Vw grup arabalarını sevmiyorum. Zorlayınca önden kayması, daha da zorlayınca arkadan kopması, DSG sorunları can sıkıcı detayları... Fiyat olarak da biraz pahalı.

308 çok hoşuma gidiyor. Fiyatı da uygun. Güç olarak diğer iki arabadan geride. Tercih edebilirim açıkçası.

Ek olarak 508 de bakıyorum ama ilan çok nadir. Fiyatı da nispeten bütçemin üzerinde.

Tavsiyelere de açığım. Bütçe maks 1650, daha düşük rakamlar işime gelir döviz-altın satmam bu sayede. Güçlü motor, spor sürüş, mümkünse sedan, olabildiğince donanımlı olması tercih sebebidir. :)

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 20 Temmuz 2024; 12:40:47 >

• Güçlü sedan istiyorsanız 508 1.6 puretech 180 beygir. Birde dediginiz gibi civic var işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 20 Temmuz 2024; 13:0:29 >
  • 508 225likler düşüyor boyasız veya ufak hasarlı olarak
    180likler ise baya var
    Bu kriterlerde Başka araca bakmak hata olur
  • Önden kayma 1 nesil öncesindeydi. Yeni araçlar hakkında YouTube testlerinde böyle birşey söyleyen duymadım. Kendimde yaşamadım.

ayrıca almak istediğiniz cuprada progresif direksiyon var. Güncel araçlar içerisinde sınıfının en iyilerinden biri.

• ARES007 A kullanıcısına yanıt
    Araba cidden çok güzel. Direksiyon detayını araştırmadım nedir o
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    180'lik hiç bakmamıştım bakayım nasılmış
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    180'ler GT donanımda değilmiş. GT donanım varsa, getirmeyen ekibi kınıyorum.
  • shkoksal kullanıcısına yanıt

Google yada youtube a yazarsanız bir sürü animasyonlu yada videolu açıklamalara denk gelebilirsiniz.

kisaca hıza göre değişken tür oranına sahip direksiyon.

• ARES007 A kullanıcısına yanıt
    Tahmin etmiştim yine de sorayım dedim. 1-2 video izledim ama bu detaya denk gelmemiştim teşekkürler.
  • ben şuan 2019 leon kullanıyorum ve satıyorum sebebi yüksek ve geniş araç arayışımdan dolayı bu yazdıklarının arasında alıcak olsam yine cupra leon veya civic alırdım 308 e felan bulaşılmaz 0km olarak almıstım leonu hıc dsg sorunu yaşamadım bakımlarını aksatmadım ve hoyratça kullanmadım aracı ama vw dsg yi yıllardır revize ediyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.