Şimdi Ara

golf R satılıp sıfır Megane RS Cup alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
7.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi konuda da vw renault kavgası çıkmasa şaşarım.Birbirleriyle atışan kişilerde hep aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flugyl

Bi konuda da vw renault kavgası çıkmasa şaşarım.Birbirleriyle atışan kişilerde hep aynı.

Denizkubi'de gelirse tam olacak
  • Megane RS, Golf R dan daha iyi ve keyifli bir araç değil mi zaten?

Neden alınmasın ki?
  • daha önce hep önden çekişli araçlar kullanmanın verdiği bi psikolojide olabilir benim ki, otomatik olaması yani dsg belkide bu araçın en keyifli yanı, diğer taraftan özellikle direksiyon tepkileri net değil, en azından bir type r gibi değil, özellikle benim gibi bol virajlı yollarda vs gazlamayı sevenelere göre değil ama çık otobana gazla gidiyor, rs i 3 yıldır takip ettim grey market dahil sormadığım yer kalmadı, almanya ya gittiğimde bayide inceledim, yabancı forumlardan vs araştırmadığım detayı kalmadı, bu arada her zaman 3 kapı tercihimdi 4 kapı aile arabası gibi, hatta golf ü aldığımda ne iş evlendin mi diye .aşşaklarla bile muhattap oldum. :) sanım alıcam rs....
  • biri keyifmi dedi
    -lancer evo
    -impreza
    -rx-8
    -belki birkac yasida arkadan amerikan olursa anca kurtarir yoksa gideri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

GOLF R 6 İLERİ ISLAK TİP BİR ŞANZIMANDIR

megane r göre artıkarı

1) 4 kapı

2) 4 çeker

bunlar bence sürüş zevki ve rahatlık anlamında megane rs önünde olmasına yeter

Cihan bey bu yorum olmusmu sizce

megane rs sürüş zevki olarak her zaman golf r dan ustundur

benim kendi görüşüm şudur

q5 kullanırken bunu öğrendim

bir arabada şartlar ne olursa olsun

4 çeker bir spor arabının verdiği zevki 2 çeker bir araba veremez

burda daha önceki konuda olan kavganın çıkmaması için renoya yönelik olumsuz tek kelime etmiycem ama

golf r satıp megane rs almakta bana pek mantıklı gelmiyor sürüş zevki ise adı üstünde zevk işi

• akillara gelen ilk soru q5 spor araba miydi?
  • Sürüs keyfi bu kadar onemliyse herseyiyle tam bir spor araba olan rx8 iyi gider. Rs ne kadar iyi olsada golf r gibi olur. Cok farkedicegini sanmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

megane r göre artıkarı

1) 4 kapı

2) 4 çeker

burda daha önceki konuda olan kavganın çıkmaması için renoya yönelik olumsuz tek kelime etmiycem ama

golf r satıp megane rs almakta bana pek mantıklı gelmiyor sürüş zevki ise adı üstünde zevk işi

Akıllarda kalıcı yorumlarınıza devam edıyorsunuz valla cıhan bey

• Bu sınıfta zaten en iyisi megane değil mi ? Düşünmeden alırdım ben olsam..
  • Golf R satılır, Megane RS Cup ile zevkin doruklarına çıkarsınız; ama satarken de inanılmaz değer kaybı yaşarsınız. Ama bu zevk için değmez mi? Buna sadece kendiniz karar vereceksiniz. Az önce açtığım konuda alfa gt mi mito mu delta mı legacy mi, var mı önerisi olan dediğimde benim için en iyisinin civic olduğuna karar vermişti bazıları. Bu forum böyle. Soru bile sormaya gelmiyor, bırak paylaşım yapmayı... Bence bayide daha da iyi inceleyin tekrar aracı; aklınıza yatarsa da alın gitsin. Herşey %100 mantıklı olacak diye birşey yok. Alın ve tadını çıkarın derim.
  • İster alın ister almayın Megane RS diyorum başka bişey demiyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

megane r göre artıkarı

1) 4 kapı

2) 4 çeker

Akıllarda kalıcı yorumlarınıza devam edıyorsunuz valla cıhan bey

Bu iser zevk isi hocam

İsin daha arac satim sureci var sonucta bu arabalari nufusumuza almiyoruz birgun illaki degistircez

O zaman neler olur

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

İster alın ister almayın Megane RS diyorum başka bişey demiyorum

Hic sasirmadik ::))))
  • Teknik detaylara girmeyeceğim fakat olaya genel olarak bakacak olursak bu alanda Renault VW den gerçekten çok çok önde bir marka.VW nin hatta audinin hatta almanların daha çok yol katetmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Kağıt üzerinde rs kadar güçlü olabilir fakat işin aslı öyle değil gerçekten uzun süre zorlamaya gelmiyor almanlar.Sanki ger4ektiğinde gücü gösterip bu amaç için yapılmamış gibiler.
    Fiyatlar da bunu gösteriyor zaten bildiğim kadariyle megane rs yaklaşık 10 bin tl daha pahalı golf R den.Renonun hangi arabası vw den pahalı olabilir ki?Ama işte öyle değil renonun rs leri gerçekten özel araçlar.
    Golf r de olsda en nihayetinde bir golf bu...ne demek istediğimi golf R yi modlamaya çalışanlar daha iyi anlayacaktır.Fakat megane RS hız için tasarlanmış çok estetik ve özel bir araba.Kesinlikle golf ten daha dikkat çekecektir.
    Hatta süper sporlar kadar çekici olacaktır buna adım gibi eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 10 Mart 2012; 23:37:09 >

• bencede alınır arabanla mutlu değilsin anlaşılan her gördüğünde üzülceğine imkanın varsa al
  • Golf R 4 çeker bir araç ama ruh yok malesef .Diğer yanda ise tasarımıyla çok daha özgün ve önden çekişte zirvede bir araç var.Ayrıca düz RS Golf R kadar hızlı ve iyi yol tutan bir araç.Drag performanslarını değerlendirirken 0-100 'ün yanında 0-200 verilerini de değerlendirin derim.Manuel olmasına rağmen DSG'li Golf kadar performansa sahip.Mesajınızda cup versiyonu nu sormuşsunuz. Rs'in cup versiyonu sadece şasi olarak mı düz RS'den ayrılıyor yoksa trophy modelindeki gibi güç ve tork olarak biraz daha kuvvetli mi ? Bunu öğrenin derim.Eğer öyleyse dakika düşünmem şahsen. Bunun dışında imkan varsa trophy modelini tavsiye ederim dünyanın seri üretim en iyi önden çekişli aracı desek abartmış olmayız.Ayrıca Renault Sport'un araçları diğer Renaultlara benzemez ,çok daha sağlam yürüyen aksam ve şasiye sahiptirler.Renault'a herkez bok atar ama Renault Sport olduğunda işler değişir.Bu araçlar Türkiye ye sayılı geldi o yüzden değer kaybı beklememek lazım.İşi bilen ve bu tarz otomobilleri takip edenlerin her zaman almak istedikleri bir araca sahip olacaksınız o yüzden geçmiş RS modellerindeki gibi bir değer kaybı söz konusu olmaz.Modifiyeye de uygun bir araç diye biliyorum.

• quote:

Teknik detaylara girmeyeceğim fakat olaya genel olarak bakacak olursak bu alanda Renault VW den gerçekten çok çok önde bir marka.VW nin hatta audinin hatta almanların daha çok yol katetmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Kağıt üzerinde rs kadar güçlü olabilir fakat işin aslı öyle değil gerçekten uzun süre zorlamaya gelmiyor almanlar.Sanki ger4ektiğinde gücü gösterip bu amaç için yapılmamış gibiler.
    Fiyatlar da bunu gösteriyor zaten bildiğim kadariyle megane rs yaklaşık 10 bin tl daha pahalı golf R den.Renonun hangi arabası vw den pahalı olabilir ki?Ama işte öyle değil renonun rs leri gerçekten özel araçlar.
    Golf r de olsda en nihayetinde bir golf bu...ne demek istediğimi golf R yi modlamaya çalışanlar daha iyi anlayacaktır.Fakat megane RS hız için tasarlanmış çok estetik ve özel bir araba.Kesinlikle golf ten daha dikkat çekecektir.

Golf R yaklaşık 20bin lira daha pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

quote:

Teknik detaylara girmeyeceğim fakat olaya genel olarak bakacak olursak bu alanda Renault VW den gerçekten çok çok önde bir marka.VW nin hatta audinin hatta almanların daha çok yol katetmesi gerektiğini düşünüyorum.

Megane RS 109 bin tl idi en son baktığımda.

Edit: 118 bin tl golf r türkiyede durum böyle fakat yurt dışında RS daha pahalı olduğunu okumuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 10 Mart 2012; 23:51:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

quote:

Megane RS 109 bin tl idi en son baktığımda.

51bin Euro Golf R'ın fiyatı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.