Şimdi Ara

golf R satılıp sıfır Megane RS Cup alınır mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
7.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aanil

4 ceker boyle bi arac isteniyorsa ustatlara birakmak lazim durumu. Evo , sti,

Onun disinda golf r yerine , megane rs alinirmi alinabilir sadece surus zevki biraz daha keyifli hale gelir. Onun disinda cok fark olmaz.

Ama golf r anlamiyorum ya sirokko r varken 4 kapili golf r neden alinir anlamiyorum.

Aynen ya, 36.900 lük Golf'ten hiçbir farkı yok... Tamam teknik veriler iyidir eyvallah da bu kadar para vermişken insan biraz gösteriş de ister.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Onun disinda golf r yerine , megane rs alinirmi alinabilir sadece surus zevki biraz daha keyifli hale gelir. Onun disinda cok fark olmaz.

Ama golf r anlamiyorum ya sirokko r varken 4 kapili golf r neden alinir anlamiyorum.

Aynen ya, 36.900 lük Golf'ten hiçbir farkı yok... Tamam teknik veriler iyidir eyvallah da bu kadar para vermişken insan biraz gösteriş de ister.

Sirokkonun surus pozisyonu ve surus zevkinin golf r 'dan daha iyi oldugunu dusunuyorum. Yani en azindan golf'un oturma pozisyonu normal golften ne kadar farkli olabilir. Ama sirokko genel yapisiyla guclu bi motorla cok daha keyifli bi hal alir. Ayni sekilde megane rs'de golften bu yonde ustundur ve daha cok tat ve daha cok keyif verir diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 11 Mart 2012; 12:38:48 >

• Ben de birşey ekleyeyim,özel bu iş için geliştirilmiş model varken standart modelin oynanmışına 3 misli para vermek niye?
  • quote:

quote:

quote:

Sirokkonun surus pozisyonu ve surus zevkinin golf r 'dan daha iyi oldugunu dusunuyorum. Yani en azindan golf'un oturma pozisyonu normal golften ne kadar farkli olabilir. Ama sirokko genel yapisiyla guclu bi motorla cok daha keyifli bi hal alir. Ayni sekilde megane rs'de golften bu yonde ustundur ve daha cok tat ve daha cok keyif verir diye dusunuyorum.

Yurtdışı planlarından önce bir ara ciddi ciddi Megane Coupe 1.4 130hp impressor düşünmüştüm, dizel olanıyla da test sürüşüne çıkmıştım, cidden çok keyifli çok güzel araç.

Ama, Renault'nun gerçekten manuel vites kolu tasarlamayı öğrenmesi lazım, bu konuda da Opel'i tek geçiyorum, hele O Insignia'nın vites kolu... yani cok afedersin adamın oynayası geliyor

• Ben Megane RS derim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Valla benim gt5 çıkarımım en iyisinin arkadan çekiş olduğu.
    Ama oyunda golf gti'ı kullanmakta pek zevkli olmadığına göre arkadaş haklı olabilir.

Ve denizkubi almanların hangi yolu kat edeceklerini pek merak ettim?Daha napsınlar reno'ya yetişebilmek için.Mübarek uzay teknolojisi var reno'da.

Motor sporlarında VW Renault'un eline su dökemiyor.(Araç kıyaslaması yapmıyorum genel başarıdan bahsediyorum)

Renault'dan çok çektik, aslında hala çekiyoruz elimizdeki 1998 Scenic sağolsun..

Ama yinede iş motorsporlarına geldi mi Renault'nun bendeki yeri bambaşkadır. Çok şükür son Megane RS'in tipi de bir şeye benzedi en sonunda da tam bir rüya aracı oldu.

2.0 motor, 250hp, turbo, düz vites, daha ne ister bir insan.

Bide ben Clio RS ararken bu başlık tam üstüne geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2009-mitsubishi-evolution-mr-4wd-77734912/detay

90.000 liraya zevk makinesi. Param olsa da.

90 bin cok ucuz degil mi?

75 bine giulietta QV alacagima bunu alirim :)

Piyasasi bu duzeyde mi evo nun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2009-mitsubishi-evolution-mr-4wd-77734912/detay

105.000 başlıyor da bunlar normalde de neden böyle düşük bilmiyorum. Hem de MR paket yani ağzına kadar çakılı bu araç. Sadece şu MMC navigasyon sistemi 4.100€

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 11 Mart 2012; 14:06:29 >

• Alınmaz vw kalitesini alamazsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

quote:

105.000 başlıyor da bunlar normalde de neden böyle düşük bilmiyorum. Hem de MR paket yani ağzına kadar çakılı bu araç. Sadece şu MMC navigasyon sistemi 4.100€

La patlak arabalari koyuyon :D

• Meganın tipi çok daha güzel Golf r dan bence Megane Rs
  • 230luk giulietta al .
  • bence senin sınıf değiştirme zamanın gelmiş.
  •  golf R satılıp sıfır Megane RS Cup alınır mı ?

golf R satılıp sıfır Megane RS Cup alınır mı ?

golf R satılıp sıfır Megane RS Cup alınır mı ?

• GUiletta resımlerdekı gıbı durmuyor canlı gorunce pekde etkıleyıcı gelmedı arkadan gorunus harıcınde
  • Hocam değişik bir deneyim içi Saab'a bakın :)
  • golf R satılır mı arkadaş satılırsada megane RS alınmaz...başka modellere yönel o fiyata ne arabalar var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

230luk giulietta al .

Mantıklı aslında bu araçlardan çok daha karakterli bir araba giuletta.250 son hızı ve 6.8lik 0/100 km'siyle iyi bir rakip bunlara.Fiatı da 92den baslıyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 11 Mart 2012; 15:09:01 >
  • Kardeşim şimdi bu videoyu izle ve hemen o halk arabasını sat http://videonuz.ensonhaber.com/izle/megane-rs-rekor-kirdi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.