Şimdi Ara

GOLF V MODİFİYE İÇİN GÖRÜŞŞŞ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar arkadaşlar zevkle kullandığım ve çok sevdiğim stock arabamı modifiye etmeye karar verdim. Fikirlerinizi bekliyorum.

Jant,ledli farlar gti ön tampon,2 çıkışlı egsoz ucu cam filmi vs düşünüyorum aracın orjinalliğini bozmak hiç istemem ayrıca araç midline donanım olarak sis farı kolçak ayak altı aydınlatmaları yok bunlarla uğraşmaya değer mi yükseltmek için ? yoksa akı bokunu geçer mi

• quote:

Orijinalden alıntı: zukuka

Herkese merhabalar arkadaşlar zevkle kullandığım ve çok sevdiğim stock arabamı modifiye etmeye karar verdim. Fikirlerinizi bekliyorum.

Jant,ledli farlar gti ön tampon,2 çıkışlı egsoz ucu cam filmi vs düşünüyorum aracın orjinalliğini bozmak hiç istemem ayrıca araç midline donanım olarak sis farı kolçak ayak altı aydınlatmaları yok bunlarla uğraşmaya değer mi yükseltmek için ? yoksa akı bokunu geçer mi

Modifiye yapinca suda olsun sunuda yapim derken masraf bayagi artabiliyor ornegin bir jant 2000 tl ortalama, tampon difuzor derken size pahaliya mal oluyor satarkende masrafi karsilayacak kadar ustune bir fiyat koyamiyorsunuz yapmadan iyice dusunun oyle karar verin derim ben yada ufak seyler yapabilirsiniz jant difuzor yay gibi ufak seyler le yatinebilirsiniz ... Tabi karar sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://store.donanimhaber.com/16/81/ad/1681add9b62efb75cba63758f44882b7.jpg GOLF V MODİFİYE İÇİN GÖRÜŞŞŞ !!!

Bu resimleri görde gel modifiye etme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zukuka -- 10 Mayıs 2014; 22:40:50 >

• gti ön tampon çok yayıldı. yan çıtalarını ve arka tamponunu da almayacaksanız hiç girişmeyin derim.
    fotoğraflarını eklediğim aracın maliyeti 34.500 tl
    (2006 1.6 primeline lpgli 10 airbag)
     GOLF V MODİFİYE İÇİN GÖRÜŞŞŞ !!! GOLF V MODİFİYE İÇİN GÖRÜŞŞŞ !!! GOLF V MODİFİYE İÇİN GÖRÜŞŞŞ !!! GOLF V MODİFİYE İÇİN GÖRÜŞŞŞ !!! GOLF V MODİFİYE İÇİN GÖRÜŞŞŞ !!! GOLF V MODİFİYE İÇİN GÖRÜŞŞŞ !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuTuKoLaCI -- 22 Mayıs 2014; 14:52:47 >

• Golf 5 için yapılacak olanlar bellidir az çok. Bence GTI ön tampon,Hella mercekli halojen farlar (çakma ledli olanlardan almayın),Hella Led stoplar,r32 arka tampon,GTI jant. Üstüne bir de güzel cila yaparsanız aracınız,yeni modellerden bile daha çok dikkat çeker.
  • Sağolun beyler görüşleriniz için dediğiniz gibi çok fazla yapılacak bişi yok yapıncada tam yapmak lazım oda tuzlu oluyor jant lastik alıp aracın içine ayak altı aydınlatma gti pedal kolçak feln yapcam
  • 1 sorum olacak Bi-xenon almayi dusunuyorum.takım halinde .Doğuş otoya sordum 5000 tl dediler. Bir yanlıslık yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şundan taktırın yeter.

• Budur;
  • Orjinal gti body kit ve gti jant takmayacaksan hiç elleme yakışmıyor sanayi işi duruyor. Orjinal kalsın daha iyi.

Gerçi bbs ch jantlar da yakışmıyor değil hani.

Ama onla bitmez, jant, lastik, disk, pabuç, balata, body kit, chip, açık tip filtre vs derken çok maliyetli olur. 4 kapı golf 5in hastası değilsen değmez bence o masrafa. Satıp golf gti almak daha yerinde olur. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 24 Mayıs 2014; 11:14:17 >
  • bence hıc dusunme gtı body kıt golf v e cok guzel yakısır orj body kıt ledlı far harıka olur arka tamponda ortadan cıft cıkıslı kullan bence jantı orj gtı degılde baska bulabılırsın bence bırazda arabayı asagı ındır on numara olur bence
  • olay budur  GOLF V MODİFİYE İÇİN GÖRÜŞŞŞ !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 24 Mayıs 2014; 13:48:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnhkTepoT

1 sorum olacak Bi-xenon almayi dusunuyorum.takım halinde .Doğuş otoya sordum 5000 tl dediler. Bir yanlıslık yok mu ?

Kan emici onlar kan. 5000 tl öyle mi yuh arkadaş yuhhhhh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.