Şimdi Ara

***GOLF V SAHİPLERİ***

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar opel konusunda aldığım tavsiyeler pek iç açıcı olmadığından golf V sahiplerine sormak istiyorum . Aracınızdan memnun musunuz? şikayetler her arabada duyduğumuz gibi az çok var elbette (şikayetvar.com vs..) ama en iyi fikri kullanıcıları verir diye düşündüm, zırt pırt yok tıkırtı yok parça değişecek gibi problemlerle karşılaşır mıyım?. alırsam comfortline alıcam TSI düşünmüyorum. golf sahiplerinin yorumlarını bekliyorum saygılarımla...

• Şu an 6000 km'de 2006 FSI 1,6 Golf GOAL tiptronik kullanıyorum. Genel olarak memnun sayılırım. Ancak aldığımda TSI olsa idi onu tercih ederdim ne yalan söyleyeyim. Spor modunda yeterli performans veriyor, yol tutuşu iyi, konforlu, hiç bir aksaklık yaşamadım daha (daha hiç bakıma girmedi, 15000 km ya da bir yılda istiyorlar). Agresif kullanmak isterseniz bu motorlu versiyonu manuel daha iyi olabilir (Her ne kadar büyük şehirde otomatik arabanın rahatlığı ayrı olsa da...). Bozuk yollarda ön konsol ve sağ emniyet kemeri civarından değişik sesler gelebiliyor, ama çok sorun etmiyorum ben... Eğer takıntı yapıyorsanız bu meçhul sesleri, sizin için sorun olabilir belki. 10-11 lt/100 km (şehiriçi + E5 trafiği) yakıyorum şu aralar. İlk bakıma soktuğumda bende olmayan ön sis farı + Xenon taktırmayı düşünüyorum, başka bir modifiye planım yok. 2-3 yıl daha kullanıp yeni kasa çıkınca değiştirmeyi planlıyorum. Eğer alırsanız pişman olacağınızı çok sanmam. Kolay gelsin...

• brstf arkadaşım yorumların için teşekkür ederim. açıkçası max 45000ytl bütçem var fakat o kadar kararsızım ki ne alacağımı şaşırdım. şikayetvar.comda okumadığım şikayet kalmadı. biraz takıntılı birisiyim tam bi araca kara veriyorum sonra hakkında en ufak bi şikayet duysam vazgeçiyorum. benim için performans çok önemli değil zaten sakin kullanırım. senede de 10.000 km yol yapıyorum ama benim için en önemlisi sorunsuzluk sağından solundan ses tıkırtı falan gelmeyecek dediğim gibi bu konuda çok takıntılı ve evhamlıyım. bu yüzden bi ara d sınıfı düşündüm malum daha sessiz olur diye avensis vectra düşündüm ama ondan da şikayetçi olan var ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. neyse yorumlar için tekrar teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flushroyale -- 17 Nisan 2007; 22:51:20 >
  • 45 ytl bütçen var ise golf tsı dsg sanzımanda vazgeçme
    quote:

Orjinalden alıntı: flushroyale

brstf arkadaşım yorumların için teşekkür ederim. açıkçası max 45000ytl bütçem var fakat o kadar kararsızım ki ne alacağımı şaşırdım. şikayetvar.comda okumadığım şikayet kalmadı. biraz takıntılı birisiyim tam bi araca kara veriyorum sonra hakkında en ufak bi şikayet duysam vazgeçiyorum. benim için performans çok önemli değil zaten sakin kullanırım. senede de 10.000 km yol yapıyorum ama benim için en önemlisi sorunsuzluk sağından solundan ses tıkırtı falan gelmeyecek dediğim gibi bu konuda çok takıntılı ve evhamlıyım. bu yüzden bi ara d sınıfı düşündüm malum daha sessiz olur diye avensis vectra düşündüm ama ondan da şikayetçi olan var ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. neyse yorumlar için tekrar teşekkürler...

• bende 2005 fsi midline var. yaklaşık 2yıl oldu arabayı alalı ve 17bin km de. genel olarak memnunum. şimdiye kadar başıma gelen büyük bir sorun yok Allaha şükür. bozuk yollarda konsoldan gelen zırıltılar ve kasislerden geçerken ön taraftan gelen sesler vardı, serviste tam olarak çözülemediler bu sorunlar. bir de yüksek hızlarda kapı altlarından azcık rüzgar sesi geliyor. ama çok önemli sorunlar diil bunlar bana göre. bu sınıftaki çoğu arabadan böle sesler gelebiliyor. ülkemizdeki yol şartları da malum. ülke değiştirmeniz lazım hiç tıkırtı istemiyorsanız :) hiçbir yerinden ses gelmeyen c ve hatta d sınıfı bir araç bulmanız zor bence. takıntılıysanız işiniz zor, Allah kolaylık versin...

biraz da sizin şansınıza kalmış, en iyi markayı tercih etseniz bile bazen çok sorunlu araçlar rast gelebiliyor. umarım kimseye rast gelmez...

sonuç olarak konforlu, güvenli, prestijli bir araç olduğunu düşünüyorum. her ne kadar son yıllarda kalitesini biraz düşürse de vw sonuçta. ama yerinizde olsam o paraya başka marka bir araç alırdım ne yalan söyleyim :)

• bi tavsiyeniz var mı acaba çevrenizden araçlarından memnun olanlardan vss.. bu bütçeye uygun?
  • bende golf fsi comf. var.

yakın zamanda bazı arkadas cevremden ve honda kullanıcılarının yorumlarının etkısinde kalarak onceki fsi golf umu satıp yeni civic aldim.inanın araca 1 hafta dayanabıldım ve sattım.eski aracimi mumla aradım.
    cunku kim ne derse desin golf un kalıtesi,prestiji bambaskadır.
    tekrar golf e donus yaptım.hicbir sorun yok simdilik.
    fsi motor da arabanın hakkını veriyo.
    kesinlikle tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.