arkadaşlar 2006 golf FSI comfortline buldum bir tane...araç 15000 km de temiz..bakımlı ,garantisi devam ediyor ...metalik tatli bir rengi var...sizce ne kadar eder bu araç?
arkadaşlar şimdi aracın plakasını sorguladım..plaka MAN 2007 kapalı kasa kamyona ait görünüyor..nasıl iş bu ??
o zaman plaka sahtedir tabi sorgulama da bir hata yoksa..ancak duyduğum kadarıyla nette ki sorgulamalar pek sağlıklı olmuyormuş.Bazı hatalar olabiliyormuş..
quote:
Orjinalden alıntı: tcoalngsau
arkadaşlar şimdi aracın plakasını sorguladım..plaka MAN 2007 kapalı kasa kamyona ait görünüyor..nasıl iş bu ??
kamyonet plakayı bir hafta önce almış görünüyor.acaba bu araç plkasınımı degişti ya da sattı diye düşünüyorum..sanırım araç sahibini arayıp sormam en doğrusu olur...
en iyisi araç sahibinde sor bakalım ne diyecek..birde aracı ne kadar'a bulmuştum eğer fiyatı çok düşük değilse başka araçta bakabilirsin(insan şüpheleniyor yinede )
satıcıyı aradım malesef aracı satmış...34500YTL..bence ucuza gitti araba..kaçırdık yani..rengide nehir mavisi..çok nadir bulunan tatlı bi renk..
Triptonik değil ise 34,500 normal bi fiyat ucuz değil hocam için rahat olsun