Şimdi Ara

***GOLF VE LEON ARASINDA KALDIM***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERABA DOĞUŞ OTODAN SIFIR LEON STYLANCE+METALİK BOYA 34.250 YTL FİYAT ALDIM(FULL+FULL ESPDEN KATLANIR DİKİZ AYNASINA

HERŞEY). FAKAT AKLIM HALA GOLFTE. GOLF ALIRSAM 2. EL DÜŞÜNÜYORUM COMFORTLINE OLANINI. AMA 36-37 CİVARI 20000 KMYİ GEÇMEMİŞ Bİ GOLF

BULUR MUYUM ONUDA BİLMİYORUM. KISACASI KARARSIZ KALDIM. ÖNERİLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

• Leon alma adam gibi motor yok. TSi gelmedi. 1.6lt. 102hp performanslı deil. Bi de eski bi motor fazla yakıyor.

Golf al derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Leon alma adam gibi motor yok. TSi gelmedi. 1.6lt. 102hp performanslı deil. Bi de eski bi motor fazla yakıyor.

Golf al derim

audi a3 a4 bile bu motoru kullanıyor
  • Kullanıyor da sen bi de kullananlara sor hocam. Bak forumda denzel var 1.6 a3 kullanıo. Keşke motor daha iyi olsa dio

Sıfır araba alıyosun motoru eski nesil bir motor hem fazla yakıyor hem de performanslı değil pek.

TSi gelicek leona onu beklemek çok daha mantıklı.
  • Golf
  • kardeş ben leona bindim acayip yol gürültüsü alıyor hatta o segmentte test yaptığım en gürültülü araç diyebilirim...tip golften güzel ama ben GOLF alırdım ikisi arasında kalsaydım .....hiç düşünmeden...

:::::::::::::::::1.6 102hp motor 8 VALF BU ARADA satışta söyleme gereği duymuyorlar::::::::::::
  • 8v olduğunu bilmiyodum. söylediğin için sağol, önemli bi dezavantaj. sanırım ikinci el golfleri araştırmaya başlıycam sıfırını o kadar para verip yeni kasası gelince üzülmek istemem. 15-20 bini geçmemiş temiz bişiy bulmaya çalışıcaz artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inşallah bulursun arkadaş ben golf ü çok beyeniyorum ah keşke bagajı azıcık daha büyük oluverseydi a 3 gibi
  • golf confortline da bile leon daki donanım yok, ayrıca 0 km ve 3 bin ytl daha ucuz.

leon un içeriye yol sesi aldığı falan da yok, aracın egzosu sportif ayarlanmış, alt devirlerde onun sesini alıyorsun.

8v motorun ise normal bir kullanıcı için performans açısından fsi motorlardan bir eksiği yok, eğer motoru 6000 lere kadar zorlarım diyorsan ancak o zaman farkı hissedersin ( zaten öyle bir sürücü isen honda al, motor gör),

tüketim olarak fsi yaklaşık 100 km de 1 litre az yakıyor, başta 2. el araca vereceğin 3000 ytl ekstrayı ancak 100 bin km de çıkarırsın yani.

kısaca parayı doğuşa değil arabaya ver leon al.
  • İNTERNETTE BİRAZ ARAŞTIRMA YAPTIM AMA MİLLET ÇILDIRMIŞ. 2006 MODEL COMFORTLINE ARABAYA (22OOOKM CİVARI) 39-40 BİNYTL FİYAT KOYMUŞLAR SIFIRINI ZATEN 41 42 BİN YTLEYE BIRAKIYOLAR. KAFAM İYİCE KARIŞTI
  • VW İŞTE EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ 2 ELİ DİYER FİRMALAR GİBİ GEBERMİYOR BANA GÖRE BÜYÜK BİR +

AYRICA LEONDA SES ÇOK TEST SÜRÜŞÜ YAP NE DEDİĞİMİ ANLARSIN .AMA DONANIM OLARAK ARKADAŞA KATILIYORUM HATTA TESTE ÇIKMADAN İÇİNE BİNİP İNCELEMİŞTİM ; mp 3 ,işçilik kalitesi koltuk döşemeleri arka kapı kolu kapıların açılıp kapanması bagaj hacmi hepsi 10 numara .

eksileri ; 8 v motor gelmişiz 2007 ye

yol gürültüsü

motor sesinden hoşlanan biriysen sözüm yok ama sessizliği seviyorsan motor gürültüsü,

ve görüş açıları onun dışında beyenmiştim....

AMA GOLF FSİ DERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telenor -- 17 Mayıs 2007; 21:35:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: telenor

kardeş ben leona bindim acayip yol gürültüsü alıyor hatta o segmentte test yaptığım en gürültülü araç diyebilirim...tip golften güzel ama ben GOLF alırdım ikisi arasında kalsaydım .....hiç düşünmeden...

:::::::::::::::::1.6 102hp motor 8 VALF BU ARADA satışta söyleme gereği duymuyorlar::::::::::::

ne yol sesi ne motor sesi benim kendi aracım leon alakası yok dediklerinle ama 8v olmasa bir dezavantaj tabiki(ben biliyodum alırken).100 km de ankara gibi yerde dur kalk dur kalk bi sürü ışık var 8.5-9 lt yakıyorum 100 km.en az yakan benzinli vede 1.6 olan araç ne yakıyor ki zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hutaha -- 17 Mayıs 2007; 21:39:58 >
  • YARIN ANKARA G.O.P DAKİ SEAT PLAZADA TEST SÜRÜŞÜ YAPICAM BAKALIM NASIL. YANLIZ TEST ARACI. 1.9TDI YOL GÜRÜLTÜSÜ AÇISINDAN Bİ FARKLILIK OLUR MU?VEYA DİĞER TEST EDİLMESİ GEREKEKEN ŞEYLER AÇISINDAN?
  • Leon daha bir güzel tipli ve daha bir oturaklı, donanımlı gibi geldi bana... Pişman olmayında. Trafikte almadığınız aracı gördüğünüzde keşke demeyin, önemli olan o.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

golf confortline da bile leon daki donanım yok, ayrıca 0 km ve 3 bin ytl daha ucuz.

leon un içeriye yol sesi aldığı falan da yok, aracın egzosu sportif ayarlanmış, alt devirlerde onun sesini alıyorsun.

8v motorun ise normal bir kullanıcı için performans açısından fsi motorlardan bir eksiği yok, eğer motoru 6000 lere kadar zorlarım diyorsan ancak o zaman farkı hissedersin ( zaten öyle bir sürücü isen honda al, motor gör),

tüketim olarak fsi yaklaşık 100 km de 1 litre az yakıyor, başta 2. el araca vereceğin 3000 ytl ekstrayı ancak 100 bin km de çıkarırsın yani.

kısaca parayı doğuşa değil arabaya ver leon al.

arkadaşım burada hondayı övmene gerek yok,vwinde 1.4 170hp motoru var yani hondadan daha iyi.ayrıca fsı 115hp le 102hp arasında gerçekten çok fark var(kullananlar bilir.)ksura bakmayın arkadaşlar vw'i kötülüyo gibi bir açıklama yapmış arkadaş o yüzden cvp yazma gereği duydum.amacım konuyu dağıtmak değil.tekrar özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 17 Mayıs 2007; 22:30:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aadrty

quote:

Orjinalden alıntı: telenor

kardeş ben leona bindim acayip yol gürültüsü alıyor hatta o segmentte test yaptığım en gürültülü araç diyebilirim...tip golften güzel ama ben GOLF alırdım ikisi arasında kalsaydım .....hiç düşünmeden...

ne yol sesi ne motor sesi benim kendi aracım leon alakası yok dediklerinle ama 8v olmasa bir dezavantaj tabiki(ben biliyodum alırken).100 km de ankara gibi yerde dur kalk dur kalk bi sürü ışık var 8.5-9 lt yakıyorum 100 km.en az yakan benzinli vede 1.6 olan araç ne yakıyor ki zaten...

izmirde oturuyoruz.jetta FSI 115hp arabamız var.ortalama yakıt tüketimi 100kmde 6.6-6.7 civarı gerçekten çok az yakıyo 1.6 FSI motor.

• Golf tabi ki kalite farkı,motor,tüketim 1.6 Fsi iyi olur
  • ACCORD arkadaşım sen jettadan memnunmusun? ben de 20 gündür araştırıyorum en geç 10 gün içinde ben ve arkadaşım da araç alcaz...gerçi topik bu değil ama kusura bakmasın diyer arkadaş...

jetta kaç senelik hiç servislik oldun mu? beyenmediğin yönler var mı ? ben kararımı jetta ya da faz 2 ye kaydırdım corollayı eledim. şu FSİ gerçekten gürültülü mü çalışıyor bazılarının dediği gibi ? istersen pm atabilirsin ordan devam edebiliriz.tşkrler
  • fsi çok gürültülü değil tüketimide gayet iyi ben 2005 golf kullanıyorum çok memnunum.
  • Leon da Golf te aynı platform yani araç aynı kabuklar(içi dışı) farklı... Tesisat aynı motor hemen hemen aynı parçalar %60 uyumlu gerisi zevkine kalmış.

Motorlar vw nin hala bıkmadığı 8valf teknolojili, gürültülü ve hantal...

Ama konforlarına, prestijlerine birşey demeye gerek yok çok fazla süratli kullanmayacaksan zorlamayacaksan tip olarak hangisi gözüne hoş gelirse o derim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.