yaklaşık bir hafta önce 2006 model1.6 düz 40000 kmde golf 5 aldım. perşembe günü de brc lpgyi taktım.inşallah uzun yıllar başımı ağrıtmadan binerim.wv firmasına güveniyorum.yorumlarınızı varsa sorularınızı bekliyorum
hayırlı olsun. ben de 2004-2006 otomatik golf alıp lgp taktırmayı düşünüyorum. lütfen 1 haftalık tecrübenizi paylaşır mısınız? fsi mi normal 1.6 motor mu? lpg'yi, manifoldu delip mi delmeden mi taktılar? lpg taktırmak kaç liraya mal oldu? lpg taktırmadan ne kadar yakıyordu şimdi ne kadar yakıyor? çekişte, seste değişiklik oldu mu? n'olur yazar mısınız, teşekkürler.
şu ana kadar çok memnunum.brc my07 taktırdım.1,6 düz motor benimkisi.tüpe gerçekten uyumlu.çekiçten hiç düşmüyor.38 litre gaz aldım şehir içi şehir dışı karışık şu an 410 km oldu.lamba yanmaya başladı.hala gidiyor.ancak otomatik viteslilerin 1-2 litre fazla yakacağını unutma.
dün 2006 otomatik golf'ü aldım. 34ooo km'de. 1.6 düz motor. sıra lpg'ye geldi.
brc'yi ne kadara ve nerede taktırdınız ve manifoldu deldiler mi acaba? avans ayarı, sübap ayarı, buji vs için taktırdığınız yere arada bir gitmeniz gerekiyor muymuş? cevaplarsanız sevinirim hocam.
1550 liraya ereğli de taktırdım.manifold delindi.1000 km sonra gideceğim.şuana kadar bi sıkıntı yok.kaça aldınız hayırlı olsun
26000'e aldım. ya brc ya da teleflex taktıracağım ama 1550 dediğinizde ruhsat muayene masrafları da mı var, çünkü brc'ler 1200 gibi sanıyorum
brc istanbulda şu an en uygun 1450 lira 10 taksit. teleflex ise 2200. ikisis arasında kaldım. 750 fazla vermeye değer mi diye...
1450 çok iyi bir fiyat bence.usta çok önemli teleflexe gerek yok.ben 1550 ye yaptırdım.ruhsat ve vize hariç.
zavoli taktırdım. 1300 tl 10 taksit. enjektörleri tek tek takılabiliyor, diğerleri ise 4'lü blok halinde. 1 enjektör bozulursa 1 tane enjektör alabiliyorunuz. doğalgaz'a uyumlu. tamamı italyan ve her parçası zavoli ürünü, kelepçeler dahil. ama henüz ne kadar yakıyor test etmedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme