Şimdi Ara

GOLF6 MI yoksa YENİ LEON mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
6.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • golf varken leon al diyen arkadaşlar henüz oruçlarını açmadı galiba

golfün sadace iç mekan kalitesi 2 tane leon eder bence

dış görünümü saymıyorum bile

ve artık o kasa çok eskidi mutlaka yenisi gelmeli

leon vw elinde olmasa acaba kaç tane satar çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

golf varken leon al diyen arkadaşlar henüz oruçlarını açmadı galiba

bu kadar gereksiz başka mesaj var mı merak ediyorum,

-leon varken golf almak bence oruç açılmadığının göstergesi olabilir,

-golfün iç malzeme kaliteli herkes tarafından bilinir.

-dış tasarımı sayın bence, çünkü leon 2 ile çarpar 3 e böler golfü.

-kasa 2 sene önce makyajlandı henüz.

-leon vw elinde olduğu için bu kadar ortak parçası var ve kaliteli, bu yüzden insanlar tercih edebiliyor rahatlıkla bu arabayı.

+ olarak 6bin lira para verilecek golfe, tercih meselesidir verilebilir ama leon verilen parayı sonuna kadar hakeden bir araç.

not: arkadaşa ben de dizaynını beğeniyorsa ve aradaki farkı karşılayabiliyorsa golf önerdim ama, siz bu kadar ezbere konuşunca dayanamayıp cevap atmak zorunda kaldım.

saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 12 Ağustos 2011; 22:29:11 >

• Leon fiyat donanım kalite anlamında tercih edilebilecek nadir araçlardan biridir.Aynı platformu kullanıyor neticede iki araçta.Aynı motor aynı şasi, aynı aktarma organları v.s, tasarım anlamında leon çok daha iyi bir araba, sadece iç mekanda 1 kademe kalite düşüklüğü satınalma tercihini değiştrimez bence..
  • Golf
  • ya zaten soyle bı sıkıntı var golflerde adamlar taaaa ocağa teslım dıolar

maşallah ıkıncı el fıyatlarıda 0km sınden pahalı adam hem gezmıs 20bın 30bın ama 0kmden falza fıyat cekıyor.

galıba bu gıdısle sahıbınden temızını bulucam gıbı gorunuyor

tasarım konusuna gelınce trendlıne golf desen 14" tencere kapaklarıyla bınılmez o arabaya
    leon desen o 17" 5 kollu jantları olmadan o da gostermıo kendını o 55 kollu jantı cok kotu cıdden

ama benı su anda en cok merak ettıren konu 1.6 dızel leonlardakı yakıt ekonomısı golfunkı kadar ıyımıdır?
    eskıden jetta mız wardı evde ve cıdden kokluyordu 1,6 tdi versıyonu o yuzden golf u az bucuk tahmın edebılıyorum

cok uzun yol yapan bırı dııılım ama yınede acıyorum bu benzıne verılen paralara benım ıcın en onemlısı yakıt tasarrufu su anda
  • sırf o mor ışığı yüzünden alırım!
  • quote:

hocam sen Audi yorumları ile devam et bence diğer konularda sıkıntılı yorumlar yapıyorsun..

GOLF ile LEON aynı fabrikada üretiliyorlar, aynı üretim tipi, aynı şasi, aynı motor, aynı şanzıman, aynı distribütör... Kısaca aynı koşulları temsil eden, temelde aynı, görünümü farklı iki araçtan bahsediyoruz.. böyle aslı astarı olmayan garip ve anlamsız iddialar ile pek olumlu karşılanacağını sanmıyorum!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

quote:

-leon vw elinde olduğu için bu kadar ortak parçası var ve kaliteli, bu yüzden insanlar tercih edebiliyor rahatlıkla bu arabayı.

+ olarak 6bin lira para verilecek golfe, tercih meselesidir verilebilir ama leon verilen parayı sonuna kadar hakeden bir araç.

not: arkadaşa ben de dizaynını beğeniyorsa ve aradaki farkı karşılayabiliyorsa golf önerdim ama, siz bu kadar ezbere konuşunca dayanamayıp cevap atmak zorunda kaldım.

saygılar..

Koskoca bir bos mesaj

Seat vw elinde olmasa kim alir dedim ben

Golfun tasarimi bence leondan cok kaliteli sadece gostergeleri icin bile golf alinir ya

Leon bu formda araba oldu gitti

Bende buna sastim kaldim

Kabul edin ya vw en alt markasi seattir

Simdi sorsam sana polomu ibizami eminim ibiza dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

hocam sen Audi yorumları ile devam et bence diğer konularda sıkıntılı yorumlar yapıyorsun..

GOLF ile LEON aynı fabrikada üretiliyorlar, aynı üretim tipi, aynı şasi, aynı motor, aynı şanzıman, aynı distribütör... Kısaca aynı koşulları temsil eden, temelde aynı, görünümü farklı iki araçtan bahsediyoruz.. böyle aslı astarı olmayan garip ve anlamsız iddialar ile pek olumlu karşılanacağını sanmıyorum!!!

Bu yazimin neresi sana sacma geldi

Motor ayni degilmi hepsinde yuruyeni sanzimani

Nerde takildin kaldin gene

İnsanlar parasi yetmedigi icin yada o kadar para vermemek icin gplf yerine leon aliyor ayni para olsa kim leona bakar ya allah askina

• VW kabul etmiş en alt markam Skoda, bundan sonra üretilecek modellerde de maliyet düşüreceğim diye... Ne alakası var seat ile ya.... Gözünü sevim biliyorsan konus bilmiyorsan desteksiz atma tutmuyor.. Sana göre Audi'de kutsal bir marka onu da biliyoruz ama bu genel sıralamada yerini değiştirmiyor dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 13 Ağustos 2011; 1:39:29 >
  • Bu arada idda ediyorum

Vw golf seat leon ayni para olsa

Hic kimse cok fazla seat hayranlari haric leon almaz

Gene idda ediyorum hb sinifinda a3 den sonraki en iyi arac vw golftur

Bu benim kendi gorusum
  • ya adamın böyle garip takıntıları yok! Tek kapı HB 1.20d bulamadığı ve dizel bir araç istediği icin böyle bir yola başvurdu yoksa bırak Leon'u A3'ün yüzüne os....rmaz.. NET! Sen Audi'den gazellere devam etme bence.. Arkadasim eleştiri kısmında benden çok daha acimasizdir.. Hatta merakla bekliyorum bu laflara verecek cevaplarını!!
  • Skoda alt marka falan degil bir superb bugun passattan daha ustun tutuldugu zaman bile oldu

Bir octavia jettayla kiyaslandigi an bile oldu

Ve skoda son yillarda bu ulkede satis rakamlarini cok yukseltti

Konu hb sinifina gelince bmw 1.6 dizel motor yapana kadar malasef audinin gerisinde olcak bence

Senin icin bmw nasil cok onemli vd dsgerli ise bencede audi oyle kullandigim araclarin icinde en cok keyif aldigim arac audi a1 benim icin zevki ayri q5 ap ayri

Ben sevmiyorum bmw zorla degil ya

Seat icin dusuncelerim ayni kalitesi sadece sznziman ve motorda iscilik sifir ve bir sedan araci yok trde
  • her sey satış rakamı değildir.. VW AG'nin Skoda icin yaptıgı açıklamaları bir oku sonra savunursun.. Ben BMW'yi gerektiğinde itin ..... sokuyorum, BMW benim icin zevk aldigim bir yasam tarzından ibaret ama taptığım bir sey degil.. Her konuda gerekli gereksiz savunmam.. sana kalkıp BMW'yi sev diyende yok zaten bu kadar körü körüne baglanacaksan hic sevme daha iyi..
  • Konusmaniza dikkat edin ben bid kisi haric kimseye tapmam
  • golf
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

quote:

saygılar..

Koskoca bir bos mesaj

Seat vw elinde olmasa kim alir dedim ben

Golfun tasarimi bence leondan cok kaliteli sadece gostergeleri icin bile golf alinir ya

Leon bu formda araba oldu gitti

Bende buna sastim kaldim

Kabul edin ya vw en alt markasi seattir

Simdi sorsam sana polomu ibizami eminim ibiza dersin

konuyu daha fazla derinleştirmeyeceğim polemik yaratmamak niyetiyle cevap da vermeyeceğim size, kısa ve öz konuşuyorum, aradaki 6 bin tl farkı haketmiyor vw, evet ibiza ile polo arasında da 6 bin tl varsa gider paşalar gibi full ibiza alır binerim bu benim tercihimdir beğenimdir,paramı bir logo için savuracak değilimdir. önemli olan hangisinin biraz daha kaliteli olduğu değil hangi araç fiyat performans aracı ona bakmak gerek. ama dersiniz golfün tasarımını beğeniyorum ki bu kişisel göreceli bir tutumdur, eyvallah denir, saygı duyulur. karşı tarafa b.k atmanız gerekmiyor kanaatindeyim ... ki nitekim ne kadar gözde büyütülürse golf o kadar fiyatı artar, adamlar 80 bin lira istese gözünü kırpmadan alan insanlar olacaktır. ne diyelim doğuşa afiyet şeker bal olsun.

• golfte 2012 de kasa değiştiriyor biraz daha idare edin derim
  • quote:

Konusmaniza dikkat edin ben bid kisi haric kimseye tapmam

neye dikkat edicem arkadasim? kufur mu etmisim? hakaret mi etmisim? senden ogrenecek degilim neye dikkat edip etmeyecegime! suraya VW AG ve Audi ile ilgili 15 tane mesajini kopyalasam millet neresiyle gulecegini sasirir.. bende uzatmayacagim artik.. hem zevkim, dusuncem boyle baskasini sevmem zorla mi de.. hemde millet seat diyince orucu acmamasiniz de... kendine yapilmasini istemedigin seyleri baskalarina yapmamayi ogren once.. sorarlar bu ne perhiz bu ne lahana tursusu diye, her zaman oldugu gibi yine cevap verdigini sanirsin bir seylere... kendi dusuncene saygi duyulmasini istiyorsan once saygili olmayi ogren.. tabii gercekleri goz onunde bulundurarak.. gozleri kör edip fanatiklik yaparak degil..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.