Şimdi Ara

GOLF6 MI yoksa YENİ LEON mu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
6.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben olsam ikisi arasından golf ü alırsam niye mi dersen?

1-bu subjektif bir yorum fakat leon u çok çirkin buluyorum her ne kadar golf 6 da güzel olmasa da leon kadar çirkin değil.
    2-seat vw group a ait olsa bile ben orjinal i dururken fasonu tercih etmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScuttleButtin -- 16 Ağustos 2011; 0:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_pentagram

ben olsam ikisi arasından golf ü alırsam niye mi dersen?

1-bu subjektif bir yorum fakat leon u çok çirkin buluyorum her ne kadar golf 6 da güzel olmasa da leon kadar çirkin değil.

İc mekanda kullanilan malzeme cok kalitesiz birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pekı o zaman bırseyı merak ettım golf hakkında sunu bır sormak ıstıyorum sıze

ben bu arabayı gorunuşe gore 2. el almak zorunda kalıcam galıba
    0km ye bınıcem dıye 56 ay bekleyecek sabır yok bende :)

1.6 TDI COMFORTLINE mı? yoksa
    1.4 TSI HIGHLINE (160bg) gırtlak donanım mı?

ıkısnınde ıkıncı elı hemen hemen aynı da? :)
  • İkiside aynı motoru kullanıyorsa performans farkı nasıl olacak?
  • aynı motor dııılkı

bırı 1.4 tsı benzınlı 160 beygır hıghlıne
    bırı 1.6 dızel 105 beygır comfortlıne

eğer golf alıcaksam golflerın arasında bır kıyaslama yapmak ıstedım ben
    dızel orta yollu bır golfmu yoksa benzınlı atak ve dolu bı golfmu dıye dusunuyorum açıkçası

döşemeler jantlar ve ekran harıcınde bı fark varmı hıghlıne la comfırtlıne arasında bılgısı olan varmı?
  • yakıt sarfiyatı şehir içi/şehir dışı

golf highline 1.4 tsi 8,2 lt / 5,1 lt

golf comfort.1.6 tdi 5,7 lt / 3,9 lt

Azami Sürat tsi 200 km/h tdi 189 km/h

max. tork tsi 4000 tdi 2500

performans mı istiyorsun ekonomi mi karar senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScuttleButtin -- 17 Ağustos 2011; 13:28:40 >
  • tork u cok saglammıs yalnız hıghlıne nın ya acaıp aklımı celıyor :)
  • quote:

Leon çirkin mi?
  • golf derim hocam. iki aracada bindim malzeme kalitesi direk hissetiriyor kendini hele hele senin bmw 1.16 dan sonra seat ın içi seni hiç ama hiç sarmaz benden demesi. şimdi kimse fanatiklik yapmasın parası yeten gitsin golf alsın yetmeyen leon sonuçta leon da kötü bir araç değil daha ucuz olduğu için alınabilir tabide, ancak golf e verecek para yoksa yani oda...
  • hiç biri yeni astraderim ben.2sinede baktım astradan sonra bakasım gelmedi.
  • Konu hala sonuçlanmadı mı? Ben 1.2 tsi leon alacağım galiba. Ekonomi için. Ama az km yapıyorum. Çok km yapıyorsanız zaten benzinli almayın. Sınır 15.000 km. Sonrası için mutlaka dizel. Sonuçta arkadaş çok yakıt tüketimi olduğu için 116 dan vazgeçiyor. Acaba 1.4 tsi ile fark olur mu? 1.4 tsi ile 1.2 tsi arasında 1 lt yakın farkediyor diye biliyorum.
  • Golf 7 ye kadar yolu var araya alfayıda dahil edebilirsin guiletta güzel araba
  • konu sonuçlanmadı ve şimdilik arkadasim aracını değiştirmeden vazgeçti arkadaslar.. Ancak iyi bir fiyata satarsa yeni 1.16i almayı düşünüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

İc mekanda kullanilan malzeme cok kalitesiz birde

kaliteyi bırak berbat bir tasarımı var iç mekanın. leonun içi başka dışı başka. tuhaf bir araç. golfün tasarımınıda sevmiyorum. gerçi büyük konuşmamak lazım, dizel seçeneklerim git gide azalıyor.
  • bu mesajı yazdığımda benimde aklımda yoktu ama aldım çokta memnunum tipide gitgide daha güzel geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.