Şimdi Ara

GOLF6 MI yoksa YENİ LEON mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
6.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şu anda tek kapı 116 otomatik bmw kullanmaktayım ama benzine verdıgım paradan gına gelmıs durumda ve satıyorum
    baya bir araştırma yaptıktan ve test sürüşlerinden sonra 2 seçenek arasında kaldım

GOLF6 1.6TDI DSG ve LEON 1.6 DSG (yada 3. seçenek bekleyıp bu ıkısnınde 2012 de yenı kasaları cıkınca 2011 modellerını almak)

ıkısıde genel olarak aynı yuruyen aksam ve şanzımanı kullanıyorlar ve aynı fabrıkadan çıkıyorlar zaten
    yanı genel olarak aslında ıkı arbanın kaputunun altında aynı motor var ama işte insan kabuğuna karar veremiyor.

donanım, fiyat ve yakıt ekonomisi performans olarak LEON ağır basıyor

elden çıkarırken değer kaybı olmaması, konfor ve tabiki ismine bakınca insan GOLF6 diyor

ve tabiki doğuş otonun uyguladığı satış politikaları insanı kararsızlıklar silsilesinde bırakıyor insanı
    en ufak değişiklik yapmak istendiğinde fiyatların arabanın bi ust modelınden daha pahalıya gelmesiki insanı çıldırtır vaziyette

ayrıca LEON un 0km fıyatları GOLFun ıkıncı el fıyatlarından daha uygun bu da ayrı bı dusunduruyor adamı yahu bunlar aynı fabrıkadan cıkmıyormu?

şimdiki sorum şu: LEON alıp param cebımde kalıp yınede guzel bır araba almış olurmuyum yoksa GOLF alıp ıcımde bı uhde kalmasınmı?

olumlu ve olumsuz yorumlarıyla LEON ve GOLF sahıplerınden ciddi destek beklemekteyim şimdiden teşekkür ederim

• aslı dururken çakmasını alma
  • GOLF 1.6TDI DSG bence, ülkemizde bi VW manyaklığı var 2. elde çok zarar etmezsin :)
  • tercihini golf'ten yana kullanacaksanız minumum 5-6 ay bekleme süresini de göze alın.
  • Golf seneye değil de 2013 de kasa değiştirmeyecek mi?
  • adama BMW aldırdık, benzinde benzin diyor.. Sen al bakım bi 1.20d bak nasıl oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 12 Ağustos 2011; 16:52:02 >
  • tek kapısı olsa alıcam ama yok :) enazından golfun yada leonun 4 kapısına sıgabılıoyorum ama 4kapı 1lerde emanet gıbı duruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR i20 mi yoksa clio mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bıraaaagh

LEON al sen beni dinle..
  • ama herkes golf dıyor kalıte dıyor pazar dıyor ıyıce muallakta kaldım!
  • 1.2 TSI Leon al. Style donanım 38.000 civarı.
  • almışken cupra al bari.
  • golfün tipini seviyorsanız aradaki 6000 lira farkı veririm diyorsanız golf mantıklı olabilir. konsoldaki malzeme kalitesi daha iyi leona göre onun dışında aman aman bir fark yok.

ama bence birkaç sene daha binin aracınıza sonra değiştirin derim. şu ara araç fiyatları tavanı delmek üzere. hem yeni kasalar da gelmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenkucukoglu

ama herkes golf dıyor kalıte dıyor pazar dıyor ıyıce muallakta kaldım!

telefonda ne demek istediğimi anladın mı simdi
  • golf
  • şimdi bu işe kesin bir yorum ve çözüm getirmak lazım

audi a3
    vw gold
    seat leon

bu üç aracın motoru yürüyeni şasesi aynı

hiç bir fark yok

ama gerek bu üç aracın içinde gerekse HB sınıfta lider AUDİ A3 dür

sonra VW golf gelir ben seatı sevmediğim için bu sıranın dördüncüsü yaparım

üçüncüsü ise son zamanlardaki gözdem Alfa Romeo Giulietta

ben olsam asla golf ile leonu kıyaslamam bile
  • Leon al birde RNS510 du galiba onu al tadından yenmez.....
  • bence aracınızın garantisi bozulsa bile iyi bir lpg kiti takarak kullanmaya devam edin, km başı tüketiminiz ort. 15 kuruş daha inecektir. golf-leon vb araçlar için aracınızı satmayın.
  • DSG sorununu iyi araştır
  • Golf bulmak zor. İkinci elde 0 fiyatı çekiyorlar.
    Ben 120d almasaydım leon alacaktım.
    VW grup zaten. Motor sanziman aynı. Malzeme kalitesi desen golf daha iyi ama leon da kötü değil yani.
    Ayrıca bence leon tasarım olarak güzel bir araba. Golf ten daha alimli bence.
  • hem iç dizayn hem de dış dizaynından ötürü golf'ü tercih ederdim.

bu arada nasıl oldu da fotoğraflar gelmedi , hayret.
    hemen fotoğraf koyuyorum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.