Şimdi Ara

Golfüme yeni jant taksam bir şey olur mu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam arkadaşlar acaba şu anda üzerinde 195 lastik ve 15" jant olan 1.4TSI golfüme 205 lastik ve 16" jant taksam hız göstergelerinde,yolbilgisayarında ki tüketim değerlerinde,performansımda bir değişiklik olur mu ? Şimdiden teşekkürler iyi günler .

• yol tutuşu çok hissedilmese de bir miktar artar.sadece bunu söyleyebilirim.ayrıca lastik türüne göre performansta artma-azalma ya da yakıtta artma-azalma olabilir
  • yanıtın için saol alonso arkadaşım. Yani sonuçta yine golf ten çıkma bir jant alıcam sadece 16" olacak ve lastik 195 yerine 205 olacak. Bazı yerlerde okudum aracın hız göstergersinde 100 yazarken 115 le gidersin diyorlar. yol bilgisayarı yanlış gösterir diyorlar. Fabrika nın taktığı lastiklere göre gösterge koyuyolar diyolar. Tabi bunları 225 ve 17" jant takmaisteyenlere diyolar. bende öyle bir oynama olmaz değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onur85

yanıtın için saol alonso arkadaşım. Yani sonuçta yine golf ten çıkma bir jant alıcam sadece 16" olacak ve lastik 195 yerine 205 olacak. Bazı yerlerde okudum aracın hız göstergersinde 100 yazarken 115 le gidersin diyorlar. yol bilgisayarı yanlış gösterir diyorlar. Fabrika nın taktığı lastiklere göre gösterge koyuyolar diyolar. Tabi bunları 225 ve 17" jant takmaisteyenlere diyolar. bende öyle bir oynama olmaz değil mi ?

205-55-16 "hafif" alaşım jant koy, ne benzin sarfiyatın artar kayda değer, ne de hız göstergen sapar hiç bişey olmaz.
    Hatta "bir miktar" yol tutuş artar ve fren mesafesi kısalır. Bence kesinlikle yap arabanın çehresi değişecek emin olabilirsin...
  • Arkadaşlar saolun ama gerek kalmadı bir arkadaşın takas teklifi sonucu ben ona 122 hp golf 6 mı o bana beyaz golf v gt sini verdi jant problemi kalmadı acaba konuyu nasıl kapatabilirim fazlalık olmasın
  • onur bırak aksesuvar yaptırmayı orjinal hali en güzelidir.
    tabi yine karar senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.