Şimdi Ara

GOM Player Türkçe Altyazı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GOM Player ile bir film ya da dizi izlemeye kalktığımda, altyazıyı entegre ettiğim zaman resimlerdeki gibi yazılar bozuluyor. Oysa VLC'de aynısını yaptığımda altyazıda hiçbir şekilde bozulma olmuyor. Bu bozulmanın sebebi nedir? Ve nasıl düzeltebilirim? Bir de merak ettiğim bir şey daha var. VLC'de sanki parlaklık ve renkler daha solukken, GOM Player'da neden daha canlı duruyor?

VLC:

GOM Player:

Altyazının bozulmasından dolayı GOM Player'ı kullanamıyorum. VLC çoğunlukla sorun yaratmasada bazen altyazı senkronlarıyla oynamam gerekiyor. Altyazıyı 5 saniye ileri ya da geri almak gibi. VLC'de ise bunu kolay ve basit bir şekilde yapamıyorum. Bu yüzden alternatif olarak bilgisayarıma GOM Player kurdum fakat onuda kullanamıyorum.

• Ayrlardan altyazı ayarlarına geldiğinizde altyazı dili gibi bişey var. Onu Türkçe yapınca sorununuz kalmayacaktır. Aynısı geçen benim de başıma gelmişti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Altyazı dosyasını notepad ile açıp farklı kaydet dedikten sonra karakter kodlamasını UTF-8 olarak seçip o şekilde kaydedin. Düzelir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.