Şimdi Ara

Kodi DTS sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MS8s mini playerimle optik kablo ile 5+1 film izlemek için kullanıyorum, Kodide eklenti vs hiç işim yok.
    Ses ayarında geçişi etkinleştir yaptıktan sonra AC3 ve DTS işeretliyorum vidyolarda 5 saniyede bir 1sn kadar duraksıyor.
    Herşeyi batırıyor, Dts kapatıp AC3 aktif yaptığımda hiç sorun yok yazılımsal yani
    Birde ayarlarda Dsp çözücü etkinleştirme var ama eklenti istiyor internette okadar kodi ayarı var bunla ilgili hiçbir şey yok.

Ya DTS ve AC3 yani DOlby digital videoları optik kabloyla sorunsuz izlyebileceğim bir alternatif android uygulaması yok mudur koskoca android dünyasında ufacık bir problemden Kodi ye tıkıldım kaldım
    e
    Kodide 16 sürümüyle bunu yazıyorum 17 krypton yüklüyorum Dts temelli kayıp o hiç gözükmüyor

O kadar kafam bozulduki satıp parayı basıp HDMI giriş çıkışlı bir anfi alıcam o hale geldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1 -- 6 Eylül 2018; 0:2:51 >

• Vay arkadaş demek boxla 5+1 recevier takılan yok herkes maç izliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan1

Vay arkadaş demek boxla 5+1 recevier takılan yok herkes maç izliyor :)
    Merhaba hangi receiver ile izliyorsunuz?
    Ben kodi ile dolby true hd dts-hd ma izleyebiliyorum xiaomi mi tv box ile taa ki oreo gelene kadar.
  • Philips Fr-984 Optik çıkış var Dts ve AC3 destekli
  • quote:

Philips Fr-984 Optik çıkış var Dts ve AC3 destekli
    Şimdi cihazının eski bir amfi o yüzden salt bu media playerdan kaynaklanıyor demek yanlış olabilir.
    Ben bugün kodi v18 beta kurarak dts hd ma, dolby true hd dahil alabilir hale geldim sonunda şükür.
    Yeni avr alarak bunları bence çözebilirsiniz bendeki media playerın hiç optik çıkışından denemedim açıkcası.
    onkyonun o bahsettiğiniz modelini bence almayın hoparlörlerinizin markası nedir?
    onkyolarda genel hdmi board arızası olmuş olabiliyor biraz şans meselesi.
    hdmi'ın kodi üzerindeki diğer avantajı dolby true hd, atmos(700-800 lük cihazlarda bulamazsınız) vs gibi hd formatları destekliyor.
    denon veya pioneerın benzer modellerine bakın derim.

bende de eski model onkyo sr 705 thx var ses gücü gayet iyi ancak sinemada arka hoparlör ve center yönetimi denon kadar başarılı değil tavsiyem yamaha ve denonlara da bakın.

• Teşekkürler, anfiyi değiştiricem huylandım zaten iyice, Dtsnin veya AC3 ün ileri teknolojilerine merakım yok ses kesilmesin güzel dönsün yeter bana 1920*1080 de yeter ONKYO TX-SR607 ne dersiniz.

Frontlarım Kenwood S-F100 nadirdir seviyorum
    Surround center Pioneer S-Cr59

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1 -- 6 Eylül 2018; 22:7:49 >
  • quote:

Teşekkürler, anfiyi değiştiricem huylandım zaten iyice, Dtsnin veya AC3 ün ileri teknolojilerine merakım yok ses kesilmesin güzel dönsün yeter bana 1920*1080 de yeter ONKYO TX-SR607 ne dersiniz.

Frontlarım Kenwood S-F100 nadirdir seviyorum
    Surround center Pioneer S-Cr59
    hoparlörlerinizin marka ve modeli nedir? güzel model tavsiye ederim kesinlikle deneyerek elden alın. hdmi arızası olabiliyor onkyolarda. dts hd master ve dolby true hd gayet güzeldir deneyin bu bahsettğiniz cihaz destekliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kmplayer sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Stremio Media Player sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birde Yamaha - Rx-v663 ve Rx-v667 yi gözüme kestirdim bakalım
  • quote:

Birde Yamaha - Rx-v663 ve Rx-v667 yi gözüme kestirdim bakalım
    hoparlörleri de söylesydiniz iyi olurdu.
    yamaha da kronik board hatası yok daha sorunsuz
  • Hoparlörleri söylemiştim :)
    Frontlarım Kenwood S-F100 nadirdir seviyorum 6 ohm 100W
    Surround center Pioneer S-Cr59 8ohm 80W

Yamahaya odaklandım biraz daha derin inceleyim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1 -- 6 Eylül 2018; 22:59:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.