Şimdi Ara

gom player veya media player de cpu 100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeğende biraz düşük bir bilgisayar var gom player veya media playerde film seyrederken görev yöneticisinden baktığımda cpu kullanımı %100 gösteriyor bunu nasıl düzeltirim veya ne yapmamı önerirsiniz birde film seyrederken film duraklıyaraktan ilerliyor codec lerin hepsi yüklü age mega codec k-lıte son versiyonu teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi administritik -- 11 Ağustos 2008; 14:30:36 >

• 3 sefer format attım düzelmedi
  • Bilgisayar düşükse() yapabilecek birşey yok. Benim eski bilgisayarda öyleydi. Java veya flash izlerken takılarak ilerliyor. Bunun çaresi olduğunu sanmam...
  • Yüksek çözünürlüklü filmse normaldir. Tek çare işlemciyi yükseltmek.
  • işlemci intel celeron 333 mhz ama daha önceki bilgisayar da bundan daha düşük bir işlemci vardı ama onda böyle bir sorun yoktu
    birde bilgisayara format atarken görüntü ayarlarını ayarlama kısmında maus çalışmadığında bilgisayar kendi ayarladı ve çözünürlüğü 800x600 16 bit olarak yaptı ve değişmiyor bunu da nasıl düzeltebilirim formatla olmuyor denedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: administritik

işlemci intel celeron 333 mhz ama daha önceki bilgisayar da bundan daha düşük bir işlemci vardı ama onda böyle bir sorun yoktu
    birde bilgisayara format atarken görüntü ayarlarını ayarlama kısmında maus çalışmadığında bilgisayar kendi ayarladı ve çözünürlüğü 800x600 16 bit olarak yaptı ve değişmiyor bunu da nasıl düzeltebilirim formatla olmuyor denedim

ekran kartı sürücüsünü düzgün tanıttıysan desteklediği çözünürlüğü kadar bilgisayarımı sağ tıklayıp özelliklerden ayarlar kısmından yapabilirsin acak monitör devreye girer burda eğer monitörde eskisye ve 1024*768 desteklemiyorsa ekranın kararıp kalabilir. bu durumda bios pilini söküp 10 sn bekle be cmos clear jumperını reset konumuna alıp resetle düzelir. ekran kart sürücüsünden makine kasılıyo olabilir

• monitör eski ama aynı mönütörde daha önceden bir sorun yaşamadım yani desdekliyordu ekran kartınıda düzgün tanıtmıştım olmazsa eğer bir ekran kartı alsan düzelirmi sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: administritik

monitör eski ama aynı mönütörde daha önceden bir sorun yaşamadım yani desdekliyordu ekran kartınıda düzgün tanıtmıştım olmazsa eğer bir ekran kartı alsan düzelirmi sorun

yani denemek lazım şimdi benim teknik olarak test imkanlarım olduğundan kolay test edebiliyorum bu tür sıkıntıları para ver al sonra sorun çözülmzse üzülürüm yani o yüzden para vermeden kart bulabilir test edersen ona göre para verirsin
  • saol dostum akşam bi biosu sıfırlayım bakalım olacakmı olmazsa yine yazarım tabi bu arada başka bir arkadaşlarında bir önerileri varsa yazıp yardım edebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi administritik -- 18 Ağustos 2008; 15:19:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.