Şimdi Ara

'Gomez dönecek' diyenler, bu röportajı okusun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Size dedim o kadar, "kötü sezon dahi geçirseler buraya adımını bile atmazlar" diye

quote:

Wolfsburg'da oynayan eski Beşiktaşlı futbolcu Mario Gomez, Türkiye'deki misafirperverliği ve yardımseverliği övdü.

Gomez, Almanya'nın Kicker dergisine verdiği röportajda, Almanya dışında edindiği tecrübelerin kendisi için önemli olduğunu söyledi.

Türkiye'nin kendisi için birçok ayrıcalığa sahip olduğunu belirten Gomez, "Türkiye'de misafirperverlik ve yardımseverlik muazzam." dedi.

Bir Beşiktaş taraftarının, kendisinin siyah-beyazlı takımdan ayrılmaması için açlık grevi yaptığına ilişkin haberleri de değerlendiren Gomez, "Bunu birçok kişiden duydum. Umarım bu taraftar yeniden yemek yemeye başlamıştır. Beşiktaş’ta çok güzel bir yıl geçirdim. Taraftarların ve kulübün benim için mücadele ettikleri açık." ifadelerini kullandı.

Alman futbolcu, Beşiktaş'ı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde izlemenin zor olup olmadığı şeklindeki soruya ise "Uzun süre yeniden Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediğimi düşündüm. Beklenti ve hedefler bu yönde olduğu için de Wolfsburg'a transfer olmaya karar verdim. Kötü bir başlangıçtan sonra şimdi bunun hakkında konuşmak zor. Hala başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum." cevabını verdi.

Rusya'da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası’nda Almanya Milli Takımı'nı temsil etmeyi hedeflediğini de belirten 31 yaşındaki futbolcu, kupanın ardından kariyerini nasıl sürdüreceğine karar vereceğini kaydetti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğin kaçamak cevap vermektir bu.
  • Geceleri watsaptan Fikret Orman'a uyudun mu :S diye yazıyormuş.
  • Başkanım beni al diyecek yakında. Bir de gelince "aslında küçüklüğümden beri Beşiktaşlıyım" derse tamamdır bu iş.

Şaka bir yana gelebilir de, gelmeyebilir de. Bazı taraftarımız Gomez'e takık halde kaldı. Geçen sene üreten bir Beşiktaş vardı, modern futbol oynayabilen bir Beşiktaş vardı. Oyuncunun yeteneğini besleyecek kurgu yoksa 10 tane Gomez çıksın sahaya, ne olur? Kaç yazar? Fazla şi yapmamak lazım. Gelir, gelmez. Galatasaray'ın yıldızlar Gomez'den daha mı aşağıydı arkadaş? Avrupa'da kulüp bulamıyorlar mıydı? Adamlar kazanabileceklerinin üç misline Çin'e giderlerdi. Oynayacak adam, isteyen her türlü kalıyor. Gomez'e de haksızlık etmek istemiyorum, yani özel hayatını falan bilemeyiz sonuçta. Dönerse döner, niye geldi demem, çoğu kimse de demez ama kulüp efsanesi falan da ilan etmem, edilmesini de istemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

Geceleri watsaptan Fikret Orman'a uyudun mu :S diye yazıyormuş.

• Gomez gelsin formasını alıcam
  • Yuvarlak açık kapı bırakan bir cevap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene 3.3 net maaşı vardı.
    Pişmansa ve geri gelmek istiyorsa 2 milyona tamam demeli.
  • Besiktas taraftarinin Gomezi unutamama sebebi, Bizim 14 sampiyonlugumuz var ancak bildigim kadariyla 4, gomezle birlikte tarihimizde 5. yada 4. gol krali cikartmisiz. Besiktasta gol krali cok cok nadir cikiyor. En son Ilhan mansiz gol kralligini arifle 22 golle sanirim paylasmisti.

O sebeple unutulmamasi normal.
  • Gomez gelse bile eski gomez olur mu bimem. Ama Gomez gelsin iki formasini alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler farkındamısınız bilmiyorum ama futbolcuların %99 u (melo, urfalı, Q7, RVP, şino,) bizim sevgimizi hak etmiyor şuan baktığımda ligde aldığı paranın hakkını veren bir iki oyuncu var bence muslera, atiba, oğuzhan, belki kjaer onun dışında gerisi tırt

neymiş efendim hedefi şampiyonlar ligiymiş. ulan herkes senin futbolculuk hayatın bitti derken(şaka maka hamza bile istemedi adamı) beşiktaş seni adam etti eski formuna kavuştun. beşiktaş sana doğrudan cl'de oynama fırsatı+tonla para verecekti kaybeden sen oldun belki şuan bütün dünya gomez'in CL performansını konuşuyor olacaktı şimdi gol atamıyorsun. köy takımında başarılar gomez umarım ligi ilk 10 da bitirirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68530B4CB -- 11 Ekim 2016; 20:27:16 >
  • yalnız o köy takımı dediğinin oyuncuları(yedekleri de dahil) bizim 3 büyüklerde rahat oynar, hatta ligimize gelse ilk 2 de bitirir...

daha geçen sezon ŞL'de yarı finalin kapısından dönmüş takımdan bahsediyoruz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • He gomez he

Bu saatten sonra ne milli forma görürsün ne şampiyonlar ligi müziği dinlersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.