Şimdi Ara

GOMEZ VE NTEP ŞART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen yaz transfer dönemindeki aksamalar (sosa gomez töre) nedeniyle son ana bırakılan transferler bir hayli sıkıntı yaşamamıza neden oldu.fikret ormanın bundan sonra aynı hataya düşeceğini sanmıyorum.ilk devreye bakacak olursak net bir onbirimiz olmadı. Quaresma ile birlikte ikinci kanadımız ya forvetten bir adam oldu ya da taliscayı kanat yapmaya çalıştık. Stoper ikilisinde rhodolfonun hazır olmaması nedeniyle tosic oynadı ve bana göre son derece yetersiz.ve şimdi devre arasına girerken BABEL Moukandjo gibi oyuncular yerine daha etkili oyuncular almamız gerekiyor. Heleki üç kulvarda oynuyorken. Geçenlerde rennes-st.etienne maçını izledim.ntep dediğimiz topçu takımın tek yıldızı.yıldız da ne yıldız.topu ayağına aldığında bütün gözleri üzerine çekiyor.harika bir bileği var.fikret orman bu oyuncuyu kesinlikle değerlendirmelidir o olmaz ise yusuf erdoğan gibi genç biri alınmalı heleki hocamız şenol güneş iken.
    Forvet konusunda net bir isim olmamakla birlikte şahsım adına bu dönemde alınabilecek en iyi isim gomez. Bugün bacca ismi geçti çok ta doğru isim seri ve son vuruşları muhteşem.ama milan onu hayatta bırakmaz çünkü milanı sırtlayan tek isim o. Lorientli Moukandjo ismi geçti kesinlikle yetersiz bir forvet aboubakar seviyesinde bile değil.eto ismi var ama antalyanın onu bırakacağını sanmıyorum.
    Sizce kimler alınmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu Antep nasıl oyuncu istatistikleri iyi gibi geldi ama izlemedım
  • Bu sene 13 maç 1 gol 5 asist
  • Attığı golü de canlı izlediğim st. Etienne maçında atmıştı
  • O maci ben de sirf ntep icin izledim. Töre gibi kanattan ice kat edip mermi gibi vurmustu kalecinin kapattigi koseye. Bize oyle kanat lazim iste quaresma gibi cizgide bekleyen degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ntep falan bilmem ben ama Gomez şart ondan eminim!
    Gomez gelsin de sol açığın ne olduğu önemli değil.
  • Bakambu ve Gomez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ntep tek gelsin yeter. Ama her zamanki gibi çok istediğim adam olduğundan dolayı gelmeyecek.
  • Şu ingiliz kulüpleri bi aradan çekilse biz alırızda Her yere bu ingiliz kulüpleri burnunu sokuyo liglerinde de bi halt yapabikdikleride yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss8

Şu ingiliz kulüpleri bi aradan çekilse biz alırızda Her yere bu ingiliz kulüpleri burnunu sokuyo liglerinde de bi halt yapabikdikleride yok.

Gecenlerde tuchel dedi aynisini elin stoke city'si pulisic icin 30 milyona yakin bir para teklif etmisti. O da bu takimlar bile boyle teklifler yapabiliyor bizim oyuncumuz stoke city'ye gitmez ama baska takimlarin oyuncusu gidebilir benzeri bir sey diyerek ingiliz takimlarinin butcesine atıfta bulunmustu. Piyasayi alt ust ettiler. Watfordda bile ne adamlar var. Stoke city zaten shaqiri, arnautovic vb. Sonra southamptonlar uefa grubundan cikamiyor west ham rumen takimlarina on elemede elenip geliyor. Manu, fenerbahce feyenoord gibi takimlara yeniliyor...

• Ntep fırtına gibi bi oyuncu. Bize kademe atlatır... ama dan dun ezen bu forvetlerin yerine bişey almak şart... gomez gelmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Ntep fırtına gibi bi oyuncu. Bize kademe atlatır... ama dan dun ezen bu forvetlerin yerine bişey almak şart... gomez gelmez.

Haklısın hocam iş forvette bitiyor iyi bitiren adam şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uelde transfer yapsanız da elenirsiniz, ligde transfere gerek yok Cüneyt, Mete yeter.
  • Jst1907 J kullanıcısına yanıt
    geçen seneden ders almadınız mı hala???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.