Ben mağdur oldum sizde olmayın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim (22. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
bluestack'te açılmıyor uygulama, logo'da takılıp kalıyor.internet sitesinden versenize hocam sıkıntısız siteleri var uygulamaları çöp
-
aynı indirimler orda da varsa, ordan verelim. 2 puan almışlar zaten playstore'da, yazılım stajyerine yaptırsan daha iyisini yapar belki.quote:
Orijinalden alıntı: baba1993internet sitesinden versenize hocam sıkıntısız siteleri var uygulamaları çöp
Alıntıları Göster
edit = varmış, ordan dewamke. adamlar muhtemelen react ile yazmışlar web tarafı, onu olduğu gibi mobile geçirmişler, o yüzden cortluyor mobil tarafı. component'ler react'a benzettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 25 Nisan 2021; 19:58:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İyice artık insanlar hareketsiz hale bürüncek
-
Göndermediler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AliceharikalardiyarındaMh yi arayıp teyit ettiniz mi hocam? Ben de sipariş edicektim şimdi ama bu durum düşündürdü
Cevap vermiyorlar ki :D
-
Online odeme ile aldigim 2 siparisim de sorunsuz geldi. Bu hizmeti yerel marketler araciligi ile yapiyorlar. Bu nedenle alacaginiz hizmet ister istemez bolgeye gore degisiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Keçiören'deyim. Sorunsuz teslim ettiler.
-
Wifi ile bağlantıda siteye girilmiyor. Mobil veri açılıp wifi kapatınca girebiliyorum. İlginç geldi sizde de öyle mi?
Kampanya bitti galiba benden 40 TL düşüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siparişi verim mi vermeyim mi ikileminde kalmıştım. Marketyonun benzer kampanyasında ürünleri getirmemiş; gidip sonradan kendim almıştım.
30 tl kampanyası da bitmiş gözüküyor. Yeni kampanyalar eklemişler, ben de bu vesileyle hiç bulaşmadan bu ikilemden kurtulmuş oldum.
-
Dün verdiğim sipariş bugün geldi.
Sadece 1 ürün eksikti onu da geri ödeyecekler.
Eksik ürün indirimi etkilemiyor bu çok iyiydi
Cumartesi günü siparişim teslimat süresinden 3 saat geçince direk iptal edildi, online ödeme yapmıştım 1 saat sonra tutar iade edildi. O akşam yine sipariş verdim bu sabah için ve kapıda ödeme ile sorunsuz teslim ettiler. Getir ve banabi ile yarışması çok zor ancak böyle indirimler verirse bi daha sipariş veririm.
Ben wifi ile girdim h.sonu
Ben hala giremiyorum. Laptop dan girilmiyor sadece mobil veri ile girebiliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Hypericum
Ben wifi ile girdim h.sonu
kampanya bitti arkadaşlar, bir efsane kampanyanın daha sonuna geldik, katılan herekese teşekkürler
konu bitene taşınabilir hocam @DENIZCISERKAN
-
Masaüstü ve cepten denedim. İkisinde de teslimat tarihi vermiyor.
Ankara yenimahalledeyim.
satıcı Yunus market!
-
Allah razı olsun kardeşim. Sayende yaptık uygun fiyata alışverişimizi
Gece yarisindan sonra hemen teslimat tarihi belirdi
Çarşambaya gün veriyor
Baya bir kullanılmış sanirim...
Ben de de 8 tl cips indirimi ve 15 tl p&g ürünü indirimini siparis onaylandıktan 1 gün sonra teslimat sırasında iptal etmişler 23 tl fark istediler kampanya şartlarını sağlıyorum neye istinaden indirimi iptal ettiniz diyorum sisitemsel bir sorun olabilir isterseniz alışverişi iptal edin dediler etmedim yine de avantajlı olduğu için bir de 50 lik fark yerine 43 luk Fairy getirmişler, bir daha uygulamayı kullanmam güven vermeyen bir firma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X