< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha102010 -- 24 Nisan 2021; 13:59:43 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha102010 -- 24 Nisan 2021; 13:59:43 > |
Bölgesinde olup olmadığını merak eden arkadaşlar için: |
Benim 1 ürün yanlış geldi.müşteri temsilcisini aradım.gidip siz değiştireceksiniz dedi.bunların getir gibi diğer uygulamalar karşısında hiç şansı yok.zaten uygulamalarına girilemiyor bile.bu şekilde piyasada tutunamazlar.
|
Su bir siparişi sorunsuz teslim alıp ikinciyi sipariş edenlere engel olurlar umarım. Bu aç gözlü zihniyet TazeYe uygulamasını da 1 ay içinde hakkın rahmetine kavuşturdu. |
Arkadaş gramajli satılan meyve sebze pasta vs ürün alırsan fiyat farkı çıkmasının neresi garip ya. Git o zaman getir den al ürünlerini. Adam kampanya yapmış arkadaşta sağolsun paylaşmış.160 tl ürünü 90 tl ye alıyorsun daha ne istiyorsun. 2 lt yudum örneklersek en kötü yerde 41 tl burda 32 tl..hayırlı işler
|
Piyango gibi bir şey buradan alışveriş yapmak ya. Yaşanan olaylara bak.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 23 Nisan 2021; 19:29:22 > |
Hiç alışveriş yapan var mı ? Sağlam mı site |
100/30 çalışıyor fakat 80/40 çalışmadı. Kod gibi bir şey mi gerekiyor? Edit: Yanlış anlamışım. |
Hayır gerekmez |
|
kaçıncı alışverişiniz 100/30yok bende |
İlk alışveriş de ikiside aktif |
bende gözükmüyo üyelik 2 aylık ama siparişim yok |
|
google play yorumları aşırı kötü. güvenemedim uygulamaya |
Zar zor bir sipariş geçebildim. Uygulama çok kötü. Haber verdiğiniz için teşekkürler. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskenderce -- 23 Nisan 2021; 17:20:18 > |
|
|
Bölgesinde olup olmadığını merak eden arkadaşlar için: |
|
|