Kesinlikle. Yorumlara bakayım dedim; sipariş verilen gün yerine, teslim alınan anda ki tutar baz alınıyormuş. Yani şansımıza ne denk gelirse... Rezillik. İndirip kullanmaktan vazgeçtim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim (4. sayfa)
-
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamaya göre 163 tl tutuyor benim sepet bana göre ben diğer kampanyalarla başka yerden zaten 120 tl ye alıyorum. İndirimiyle 93 çıktı. 27 tl indirim için değmez benim için.
Ayçiçek yağı
Tuvalet kağıdı
Bakliiyat alınabilir. Ama yorumlarda fiyat farkı çıkanilir yazmış bir forumcu. Öyle saçma şey mi olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. Siparişim yarın için oluşturuldu. İnşallah gelir.
Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. Siparişim teslim edildi, 10 tl gibi bir fark oldu. Fişi incelediğimde bir üründe indirim bitmiş olduğu için kasada kampanyasız fiyatı geçmiş.
Arkadaşlar bence risk almamak için tartılan ürünlerden almayın. Risk almayın. En güzeli paket ürünler.
Arkadaş gramajli satılan meyve sebze pasta vs ürün alırsan fiyat farkı çıkmasının neresi garip ya. Git o zaman getir den al ürünlerini. Adam kampanya yapmış arkadaşta sağolsun paylaşmış.160 tl ürünü 90 tl ye alıyorsun daha ne istiyorsun. 2 lt yudum örneklersek en kötü yerde 41 tl burda 32 tl..hayırlı işler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faydalandım teşekkürler Ama site aşırı yavaş, bir önceki siparişte ürünler yok dediler 2 gün sonra yeni sevkiyatta gelecek dediler tamam siparişim sistemde kalsın 3 gün sonra getirin öyle olmaz günlük olarak siparişleri kapatmamız gerekiyor iptal edeyim siz 3 gün sonra tekrar girin dedi uğraşmaya değmez diyerek vazgeçmiştim. %60 indirim yazmış piyasa fiyatına ürünlere vs vs ama indirim oranı iyi gerçekten gelirse araştırarak alınacak ürünlerde ciddi avantajlı paylaşan teşekkürler tekrardan
Benimkiler geldi sorun yok tam sipariş
Haber veren arkadaşa teşekkürler
Ankarada var ben ilk çıktığında sipariş verdim Yunus market eksiksiz getirmişti
Teslim alan var mı, fiş getiriyorlar mı acaba? Cekkazan balparmak kampanyası için değerlendirilebilir mi?
gönder bölge sorumlusu aradı. sokağa çıkma yasağından ve ilgili marketler kapandığından dolayı siparişinizi üzülerek iptal etmek durumdayım kusurabakmayın dediler. şikayet edeceğimi söyledim madem altından kalkamıyosunuz neden ilgili saatlerde teslim edeceğinizi vaadediyosunuz dedim. 17:00 da verilmiş sipariş tam teslimat saati gelince 20:30 müşteri aranılarak bilgi verilmez dedim.
Açıkçası %50 beklediğim bir durumdu.
Ayrıca kampanyalar indirimler konusunda kapıda farklar ödeyebilirsiniz.
Alanlara hayırlı olsun benim siparişimi iptal ettiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 23 Nisan 2021; 20:53:46 >
-
Benim sipariş saat 17 civarlarında teslim edildi. Eksik ya da sorunlu bir ürün yoktu. Sorun yaşamayalım diye kapıda ödeme seçmiştim ve tutar neyse o çekildi. Uygulama çok kötü ama fiyatlar çok uyguna geliyor.
-
Yakındaki market mi getiriyor mantığı nedir -
Evet.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hakmar'dan getirecekler diyor bende, alternatifleri kendileri mi belirlesin desek acaba, bu hakmar'da çok çeşit oluyor mu ki
-
Bizim bazı hesaplarda 100/30 düşmüyor sadece 1 hesapta düşüyor neden acaba
orta seviye hocam. bim ,a101 ayarı çeşitlilik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X