Fiyat Farkı Çıkma Konusu Aslında Sizin Avantajınıa. Eğer Gramajlı Ürün Değilse Farklı Ürün veya Fiyat Farklı Geldiyse Ürünü İade Edin. İndirim Oranınıza Dokunmadan Etiket Fiyatından İade Oluyor. Ödenen Tutar Eksi Etiket Fiyatı |
Gönder 160 TL üzeri ilk alışverişleriniz de 80 TL indirim (5. sayfa)
-
-
İstemediğimiz ürünü bunu istemiyorum dediğimizde iade alıyorlar mı hocam? Hiç tecrübe etmedim gönderi o sebeple soruyorum. Bir de tutar düşerse kampanya iptal olmasın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız dikkat edin hiç bir market kampanyasını uygulamıyor. Bölgemdeki tek marketin başka market seçilemiyor sitesinde broşüründeki fiyatlar geçersiz. Trendyol gibi indirimsiz fiyattan geçiyor.
Aynı markete gitmiştim trendyol elemanı ile market elemanı konuşuyordu. Gönder siparişi de düşmüş sisteme onu hazırlıyordu.
Haliyle indirim 80 tl olmuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende web den zar zor verdim bi sipariş. bakalım yarın sabah gelecek görünüyor
-
5 litrelik ayçiçek yağı var mı Yudum veya Biryağ. Fiyatlarını yazabilir mi bir arkadaşım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ivirzivir355 litrelik ayçiçek yağı var mı Yudum veya Biryağ. Fiyatlarını yazabilir mi bir arkadaşım.
Biryağ Ayçiçek Yağı Teneke 5 Lt.
Biryağ
73,95 TL
-
Yararlandım sağolun hocam
Yudum 5 lt 77,90 Biryağ 4,5 lt 67,90 Bizim 5 lt 71,90
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abicim bu ne il ilçe hizmet verdiği yerde olmasına rağmen sepeti geçemiyorum teslimat saatinin altı bomboş görünüyor.
-
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
100/30 ve 160/40 için son gün bugün mü acaba.
Sizin aklınıza uyup sipariş verdim ama hep 1 yıldız var App Store da. İnşallah pişman olmam. -
Siparişi geçtim çok teşekkürler.
Daha önce trendyol üzerinden sipariş verdiğim bir market üzerinden çalışıyorlarmış sorun olacağını düşünmüyorum. Trendyolda sorun olmamıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukko -- 23 Nisan 2021; 23:46:42 > -
Teslimat saati çıkmıyor. Ne zaman çıkacak bilen var mı?
Sabah tekrar deneyin doludur şu anda site can çekişiyor
Bitmis sanirim teslimat sadece pzts cikiyor secince sadece 40 tlyi dusuyor
Hangi il ilçe
Uygulama o kadar yavaş ki, sinirimbozuldu , bıraktım.
-
Yararlandım, teşekkürler hocam
kredi kartım yok banka kartı ile sipariş veriliyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X